İçeriğe Yönlendir

Focus mk 3.5 hakkinda

Volkan Savım

Recommended Posts

Volkan Savım

Degerli forum uyleleri 2008 titanium x tdci sedan aracimi sattim.su an megane 4 aracim var.icon manuel dizel.ancak dizel otomatik arac almayi düşünüyorum.aklimda bir kac model var.(2015 Insignia 1.6 cdti otm,golf 1.6 tdi dsg,2015 focus sedan 1.5 tdci powershift) ancak daha once f2 kullanmis biri olarak ilk tercihim focus dan yana.bu aracin kronik sorunlari nelerdir f2 lerdeki aks yada baski balata volant gibi sorunlar f3.5 dada varmi.bir de benim sese alerjim var.kabin icinde tıkırtı yada gicirti gibi anormal sesler varmi.powershift in titreme vs gibi kronik arizalarini okudum.bunlarin haricinde benim sormayi unutup da kullanicilarin tespit ettiği olumsuz yonleri nelerdir. f3.5 kullanicilari yardimci olursa sevinirim.simdiden teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

titreme vs. den sıkıntı olacak ise tdci motorlu hyundai veya kia dan başka marka almayın. f2 deki aks kafası işlemi 15 daklık bir işlmele düzeliyor. buna görece güncellerdeki sorunlar sizi üzmesin?

Yorum bağlantısı
Serkan Erden

ön kapı camları şikayetler sebebi ile mk3 makyajsız kasaya göre 1mm daha kalın yapılmış. trim sesi sağ diz kısmından biraz oluyor,başka yerde duymadım. pws vitesteki titreme kavrama değişmeden olmuyor diyorlar. birde bagaj giriş kısmı biraz dar yapılmış. genel anlamda ben memnunum. benimki benzinli ama.

Yorum bağlantısı
Volkan Savım
4 saat önce, Çağlar Bayur yazdı:

titreme vs. den sıkıntı olacak ise tdci motorlu hyundai veya kia dan başka marka almayın. f2 deki aks kafası işlemi 15 daklık bir işlmele düzeliyor. buna görece güncellerdeki sorunlar sizi üzmesin?

Çağlar bey kia ve Hyundai nin 1.5 tdci motor kullandigini bilmjyordum ve bu iki marka kafamda yoktu.7 ileri dct şanzıman in powershift den daha sorunsuz olduğunu söylemek istemissiniz sanrim.tesekkur ederim

Cevap veren diğer forum uyelerinede teşekkürler

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...