İçeriğe Yönlendir

2013 Fiesta 1.5TDCi Yokuş Kalkış Desteği Sorunu

Mehmet Gökay Şirikçi

Recommended Posts

Mehmet Gökay Şirikçi

Merhabalar sensörlerle ilgili gerekli bilgilere sorun çözüm bölümünden ulaştım fakat aracım 2013 fiesta titanium paket yokuş kalkış desteği frene basıp çektiğimde çalışmıyor araç kayıyor bu sorunla karşılaşan diğer arkadaşların konularına baktım fakat çözüm olarak net birşey yazılmamış bilgi kısmında yokuş kalkış desteği ile ilgili birşey yazmıyor fakat bu pakette olduğunu biliyorum nasıl çalıştırabilirim ilk fiestam alalı 2 hafta oldu olumsuz hava koşulları sebebiyle tam tanıyamasamda konfor ve sürüş harika eğer bu arada araç ışık paket umarım yardımcı olursunuz

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Arac viteste ve ayak debriyajda mi o sirada? Boşta tutmaz çünkü.

Yorum bağlantısı
Kemal Akkan

Benim aractada yok sanirim econetic yaziyor arkada ama yazik yani 2013 model ford fiesta da standart olmamasi uzucu fiatta poloda felan var hep

Yorum bağlantısı
Taner Gündüz

Bari esp olsa esp de yok maalesef bir çoğunda millete hep kakmışlar esp yok yokuş kalkış yok diz hava yastığı yan hava yastığı yok clio 2013 en boşu bile esp li.

Yorum bağlantısı
Mehmet Gökay Şirikçi

Aracı yeni aldım ben güvenlik paketi olup olmadığını nası anlarım peki 

Yorum bağlantısı
Kemal Akkan

Onceden fiat punto.evo.aracim.vardi dada 1 ay oncesine.kadar tabi sonra sattim prestijli bi araca binmek tabi benim funto.evoda esp sinden.tutun yokus.kalkisa kadar hersey vardi cok.memnundum fakat 2013 fiesta 1.5 tcdi titanium x paket alinca dedim kendi.kendime.bu arac puntodan.bile doludur diye ama.malesef punto bundan doluydu iste milletin lafi ile fiat bu eh istelerle malesef ford.fiesta aldik....arkadaslar kusura bakmayin kotulemek.icin demedim yanlis anlasilmasin sadece full bi araca bindigimi.sanmisim.park sensoru bile.yok

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Alman grubu donanımda cimri olur ama sürüş kalitesi ve güven fazladır

Yorum bağlantısı
Mehmet Gökay Şirikçi
22 saat önce, Kemal Akkan yazdı:

Onceden fiat punto.evo.aracim.vardi dada 1 ay oncesine.kadar tabi sonra sattim prestijli bi araca binmek tabi benim funto.evoda esp sinden.tutun yokus.kalkisa kadar hersey vardi cok.memnundum fakat 2013 fiesta 1.5 tcdi titanium x paket alinca dedim kendi.kendime.bu arac puntodan.bile doludur diye ama.malesef punto bundan doluydu iste milletin lafi ile fiat bu eh istelerle malesef ford.fiesta aldik....arkadaslar kusura bakmayin kotulemek.icin demedim yanlis anlasilmasin sadece full bi araca bindigimi.sanmisim.park sensoru bile.yok

Açıkçası bende bu tarz şeylerin olacağını düşünmüştüm sürüş keyfi konfor açısından gerçekten çok beğendim fakat bu tarz özelliklerin olmaması diğer full araçlara bakıldığında can sıkıyor clio dediğimiz aracın boş paketinde bile bunlar var malesef titanium paketi full diyorlar full e ek olarak bir ton daha özellik belirtiliyor nasıl olacak bu iş çözemedim yazılımla yükletilebilen birşey mi acaba kendi servisine sorsak yapılabiliyor mudur ?

Yorum bağlantısı
Kemal Akkan

Acikcasi uzucu bir durum boyle durumlar beni sogutuyor inanin garip garip durumlar var yani vites.olayi yok.havalandirmanin.acikirken gacur gucur ses yapmasi hep normal diyorlar baska araclarda neden yokki.boyle sorunlar

Yorum bağlantısı
Mehmet Gökay Şirikçi

Evet bu durumları ben aldıktan sonra farkettim 2013 yılı full paket araç alıp bu tarz ince ama göze çarpan şeyler canını sıkıyor insanın 

Yorum bağlantısı
Yiğit Özdemir

Mayıs 2014 ve sonrası üretim olan fiesta araçlarda ESP, yokuş kalkış sistemi gibi eskiden güvenlik Paketi içerisinde sattıkları donanımlar standart hale getirildi. Mayıs 2014 öncesi içinse aracın güvenlik donanım paketiyle alınmış olması gerekiyor. Aracın faturası mevcutsa orada bulabilirsiniz. Bu arada fiestadaki yokuş kalkış sisteminin tam olarak nasıl bir eğim anlayışı var bende çözemedim. Bazen tutmasını beklediğim eğimlerde oralı olmazken hiç ummadığım eğimlerde küçük süprizler yapabiliyor :) 

Yorum bağlantısı
Mehmet Gökay Şirikçi

ben ford edis den aracın şase numarasıyla ulaştım tüm özelliklerine fakat malesef benim aracımda yokuş kalkış desteği yokmuş sağlık olsun ne yapalım :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...