İçeriğe Yönlendir

Mondeo 3 - Far Yıkama Motoru

Recep Yıldız

Recommended Posts

Ömer Türkşanlı
Gece su püskürtünce farlar geçici olarak gösteremez oluyor. Karanlıkta daha belli olur, eğer deterjan katkısı varsa daha çok belli olur. Park halinde iken su sıkın inip baktığınızda farlar ıslaksa çalışıyordur.

Ben seyir halinde bile görebiliyorum belli oluyor .....
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk

Evet az önce denedim. Gündüz olduğu için farları auto konumundan normal-açık konuma getirdim. Arkadaşımı arabanın önüne diktim ve önce uzun bir püskürtme yaptım. Arkadaşıma baktım, cevap olumsuz. Bir de her 3 püskürtmede bir tavsiyesini hatırlayıp 4 defa üst üste püskürttüm. Sonuç yine olumsuz. Sanırım ünitede sorun var. Bu da demek oluyor ki, merhaba yeni masraf :(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker
12 dakika önce, Fatih Öztürk yazdı:

Evet az önce denedim. Gündüz olduğu için farları auto konumundan normal-açık konuma getirdim. Arkadaşımı arabanın önüne diktim ve önce uzun bir püskürtme yaptım. Arkadaşıma baktım, cevap olumsuz. Bir de her 3 püskürtmede bir tavsiyesini hatırlayıp 4 defa üst üste püskürttüm. Sonuç yine olumsuz. Sanırım ünitede sorun var. Bu da demek oluyor ki, merhaba yeni masraf :(

Öncelikle sigortasını kontrol edin. Muhtemelen sigortası atmıştır.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

Öncelikle sigortasını kontrol edin. Muhtemelen sigortası atmıştır.

Herkes senin kadar şanslı olsa keşke Şefkatli Admin [emoji31]
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Ersin Alan

Bu far yıkmanın ne gibi bir artısı var farlara sonuçta sadece su fışkırtıp bırakıyor 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Oldukça basınçlı ve yakından püskürtür çamur vs. Temizler

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Sigorta kontrol edilmeli.
Sigorta sağlamsa motor kontrol edilmeli. Robotun kendinde bir sıkıntı olmaz mekaniktir. Su basıncı ile çalışır.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...