Ömer Türkşanlı 22 Şubat 2017 Paylaş 22 Şubat 2017 Gece su püskürtünce farlar geçici olarak gösteremez oluyor. Karanlıkta daha belli olur, eğer deterjan katkısı varsa daha çok belli olur. Park halinde iken su sıkın inip baktığınızda farlar ıslaksa çalışıyordur.Ben seyir halinde bile görebiliyorum belli oluyor ..... 1 Yorum bağlantısı
Fatih Öztürk 23 Şubat 2017 Paylaş 23 Şubat 2017 Evet az önce denedim. Gündüz olduğu için farları auto konumundan normal-açık konuma getirdim. Arkadaşımı arabanın önüne diktim ve önce uzun bir püskürtme yaptım. Arkadaşıma baktım, cevap olumsuz. Bir de her 3 püskürtmede bir tavsiyesini hatırlayıp 4 defa üst üste püskürttüm. Sonuç yine olumsuz. Sanırım ünitede sorun var. Bu da demek oluyor ki, merhaba yeni masraf 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 23 Şubat 2017 Paylaş 23 Şubat 2017 12 dakika önce, Fatih Öztürk yazdı: Evet az önce denedim. Gündüz olduğu için farları auto konumundan normal-açık konuma getirdim. Arkadaşımı arabanın önüne diktim ve önce uzun bir püskürtme yaptım. Arkadaşıma baktım, cevap olumsuz. Bir de her 3 püskürtmede bir tavsiyesini hatırlayıp 4 defa üst üste püskürttüm. Sonuç yine olumsuz. Sanırım ünitede sorun var. Bu da demek oluyor ki, merhaba yeni masraf Öncelikle sigortasını kontrol edin. Muhtemelen sigortası atmıştır. 3 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 23 Şubat 2017 Paylaş 23 Şubat 2017 Öncelikle sigortasını kontrol edin. Muhtemelen sigortası atmıştır.Herkes senin kadar şanslı olsa keşke Şefkatli Admin [emoji31] 1 Yorum bağlantısı
Ersin Alan 1 Nisan 2017 Paylaş 1 Nisan 2017 Bu far yıkmanın ne gibi bir artısı var farlara sonuçta sadece su fışkırtıp bırakıyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Nisan 2017 Paylaş 1 Nisan 2017 Oldukça basınçlı ve yakından püskürtür çamur vs. Temizler 3 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 1 Nisan 2017 Paylaş 1 Nisan 2017 Sigorta kontrol edilmeli. Sigorta sağlamsa motor kontrol edilmeli. Robotun kendinde bir sıkıntı olmaz mekaniktir. Su basıncı ile çalışır. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts