İçeriğe Yönlendir

Fiesta kalorifer yönlendirme arızası


Abdurahman Uğur

Recommended Posts

Abdurahman Uğur
(düzenlendi)

   Öncelikle Merhabalar... 2011 model 1.4 TDCİ Titanium paket Fiesta sahibiyim. Aracımın kaloriferinde yönlendirme ile ilgili problem var. Biliyorsunuz titanium paketlerde dijital klima var. Bastığım tuş fark etmeksizin (Ayak-Göğüs-Üst cam) her yerden eşit hava veriyor. sıcak-soğuk geçişi ile ilgili herhangi bir problem yok fakat dediğim gibi yön geçişleri tamamen iptal her yerden eşit hava veriyor. Servise sordum birkaç sebep saydı. Motoru bozulmuş olabilir, kablosu kopmuş olabilir dedi. komple göğüsü söküp kazanı da değiştirebilirsiniz dedi. Tabi bu kazan değişim meselesi zahmetli ve masraflıymış. 

  Başına gelen yada konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim. Değerli yorumlarınızı bekliyorum.

 

tarihinde Abdurahman Uğur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Fatih Altınoluk

Yön değiştirme motorunun kolu kırılıyor.Forumda konusu vardı.Aratıp bulabilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Abdurahman Uğur
Bir saat önce, Gencay Bengli yazdı:

 

 

3 saat önce, Fatih Altınoluk yazdı:

Yön değiştirme motorunun kolu kırılıyor.Forumda konusu vardı.Aratıp bulabilirsiniz.

 

Çok Teşekkür ederim. Eğer sorun bu parçadaysa kolay hallolacak gibi duruyor. Başka bir problem çıkarsa yine buradan paylaşırım. Bu problemi yaşayacak diğer arkadaşlara da referans olmuş olur.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...