Selim Selimoglu 25 Ocak 2017 Paylaş 25 Ocak 2017 97 mondeo arka cam rezistans düğmesini degistirmem lazim.Ama nasil çıkaracağım bilemiyorum gösterge cercevesine zarar veririm diye çekindim. Daha önce cikaran var mi? Pratik bir yöntemi var mi? Bilen varsa cevaplarsa cok memnun olurum Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 25 Ocak 2017 Paylaş 25 Ocak 2017 İnce uçlu bir cisimle kenarından kaldır çek kendine, gelir. Tutan herhangi bir bağlantısı yok. Yorum bağlantısı
Harun Şen 31 Ocak 2017 Paylaş 31 Ocak 2017 Yakın zamandan beri benim de arka rezistans çalışmıyor. Tam olarak yeri neresidir. Tarif ederseniz kontrol edebilirim. Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 31 Ocak 2017 Paylaş 31 Ocak 2017 3 saat önce, Harun Şen yazdı: Yakın zamandan beri benim de arka rezistans çalışmıyor. Tam olarak yeri neresidir. Tarif ederseniz kontrol edebilirim. Abi arkadaşın bahşettiği düğmesi. Düğme de direksiyonun solunda kalan klima hava panelinin altındaki düğme Yorum bağlantısı
Tuncay Turpcu 31 Ocak 2017 Paylaş 31 Ocak 2017 Benim mk2 ninde dugme calisiyor fakat isigi yanmiyor nette bu dugme ilgili satan yer bulamadim yalniz on cam isitmali istiyorum bilen varsa nerden temin edebilirim Yorum bağlantısı
Selim Selimoglu 31 Ocak 2017 Yazar Paylaş 31 Ocak 2017 Ebay da var.ön cam ısıtmalı.fiyatı da uygun bende daha sipariş vermedim başka bir yerden bulurum umuduyla Yorum bağlantısı
Tuncay Turpcu 31 Ocak 2017 Paylaş 31 Ocak 2017 Bıraz daha arastırayım olmazsa ebayden alırız artık tesekkurler Yorum bağlantısı
Selim Selimoglu 1 Şubat 2017 Yazar Paylaş 1 Şubat 2017 Tuncay bey bulursanız haber verin lütfen... Yorum bağlantısı
Dinç Gökmen 1 Şubat 2017 Paylaş 1 Şubat 2017 Ebay ile uğraşmayın ucuz zaten netten çıkma parça satan yerlere sorun 40-50 tl arası birşey ben 40 tl ye aldım Yorum bağlantısı
Tuncay Turpcu 1 Şubat 2017 Paylaş 1 Şubat 2017 Ebaydakine baktim 60 tl gibi biseye malolacak herhalde biraz daha arastirayim alinca burdan yazarim Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 1 Şubat 2017 Paylaş 1 Şubat 2017 Bizim ön camlarda rezisdans var mı ki? Arka camın rezisdans düğmesinin yanında boş duran soketli yer ön camın mı? Yani düğmeyi taktık mı ön camda arka cam gibi buhuyu kendi mi yok ediyor? Yorum bağlantısı
Tuncay Turpcu 1 Şubat 2017 Paylaş 1 Şubat 2017 Evet,yalniz on caminda rezintansli olmasi gerekiyor nasilsa hat hazir ben ilerisi icin hazirlik yapiyorum Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 2 Şubat 2017 Paylaş 2 Şubat 2017 Rezistanslı olduğunu nasıl anlıyoruz peki? Arka camdaki gibi çizgiler yok hani Yorum bağlantısı
Dinç Gökmen 2 Şubat 2017 Paylaş 2 Şubat 2017 12 saat önce, Derviş Dursun yazdı: Bizim ön camlarda rezisdans var mı ki? Arka camın rezisdans düğmesinin yanında boş duran soketli yer ön camın mı? Yani düğmeyi taktık mı ön camda arka cam gibi buhuyu kendi mi yok ediyor? Ön cam ısıtması genelde 2.5 lerde kullanılmış. Benim bulduğum düğme de çiftli, hem ön hem arka var hatta kablosu bile var ancak ön camda da tesisat olması gerekiyor, ben basınca bir etki yapmıyor yani Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 2 Şubat 2017 Paylaş 2 Şubat 2017 2 saat önce, DİNÇ GÖKMEN yazdı: Ön cam ısıtması genelde 2.5 lerde kullanılmış. Benim bulduğum düğme de çiftli, hem ön hem arka var hatta kablosu bile var ancak ön camda da tesisat olması gerekiyor, ben basınca bir etki yapmıyor yani O zaman uğraşmaya değmez abi. Fanı açıyorum 2 dakkada buhu falan kalmıyor, ekstra can sıkıntısından uğraşı olur bu iş Yorum bağlantısı
Misafir 2 Şubat 2017 Paylaş 2 Şubat 2017 Ugraslik bir durum yok aslinda. Tesisat hazir. Kaputu actiginizda ve dugmenin yeri cikardiginizda gorebiliyorsunuz. Ben de on cam isitmali tus serisi takili. Cam patlamisti degismeye gittigimde 150 lira fark versem rezistansli cam takacaklardi ama gerek duymadim o sira. Sonra pisman oldum orasi ayri. Simdi sabahlari ince buz icin ugrasiyorum. Yorum bağlantısı
Selim Selimoglu 2 Şubat 2017 Yazar Paylaş 2 Şubat 2017 7 saat önce, DİNÇ GÖKMEN yazdı: Ön cam ısıtması genelde 2.5 lerde kullanılmış. Benim bulduğum düğme de çiftli, hem ön hem arka var hatta kablosu bile var ancak ön camda da tesisat olması gerekiyor, ben basınca bir etki yapmıyor yani Nerden buldunuz? Yorum bağlantısı
Dinç Gökmen 3 Şubat 2017 Paylaş 3 Şubat 2017 15 saat önce, Selim Selimoglu yazdı: Nerden buldunuz? Çıkma bulmuştum Selim Bey malum siteden 21 saat önce, Derviş Dursun yazdı: O zaman uğraşmaya değmez abi. Fanı açıyorum 2 dakkada buhu falan kalmıyor, ekstra can sıkıntısından uğraşı olur bu iş Yunus bey yazmış rejistanslı cam yetmiyormuş, zaten kablosu bile hazır duruyor. Demekki camı değiştirmek yeterli oluyor. Çatlarsa, kırılırsa rejistanslı cam bakar yaparım. Benim asıl sormak istediğim arka cam rezistans çizgileri tamir oluyor mu? Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 3 Şubat 2017 Paylaş 3 Şubat 2017 3 saat önce, DİNÇ GÖKMEN yazdı: Çıkma bulmuştum Selim Bey malum siteden Yunus bey yazmış rejistanslı cam yetmiyormuş, zaten kablosu bile hazır duruyor. Demekki camı değiştirmek yeterli oluyor. Çatlarsa, kırılırsa rejistanslı cam bakar yaparım. Benim asıl sormak istediğim arka cam rezistans çizgileri tamir oluyor mu? Aynen abi tesisat hazır görmüştüm sökünce. Ama işte cam değişmesi falan uzun hikaye. Arka camdan bende muzdaribim, yarıdan aşağı çalışmıyor kopuklar var. Bunun için gümüş boyalar var ama film olunca biraz sıkıntı. Ki olsa da ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum. Camcılar tamir ediyormuş aslında Yorum bağlantısı
Dinç Gökmen 3 Şubat 2017 Paylaş 3 Şubat 2017 Bir saat önce, Derviş Dursun yazdı: Aynen abi tesisat hazır görmüştüm sökünce. Ama işte cam değişmesi falan uzun hikaye. Arka camdan bende muzdaribim, yarıdan aşağı çalışmıyor kopuklar var. Bunun için gümüş boyalar var ama film olunca biraz sıkıntı. Ki olsa da ne kadar sağlıklı olur bilmiyorum. Camcılar tamir ediyormuş aslında Eğer olacağı garanti olsa söktürürüm filmi arka camda o kadar da önemli değil benim için zaten filmler yeşil renk bende fazla belli değil Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 3 Şubat 2017 Paylaş 3 Şubat 2017 Bir saat önce, DİNÇ GÖKMEN yazdı: Eğer olacağı garanti olsa söktürürüm filmi arka camda o kadar da önemli değil benim için zaten filmler yeşil renk bende fazla belli değil Valla abi o zaman camcılarla görüşüp göstermek lazım. Olmadımı çok kötü gerçekten Yorum bağlantısı
Dinç Gökmen 3 Şubat 2017 Paylaş 3 Şubat 2017 Bir saat önce, Derviş Dursun yazdı: Valla abi o zaman camcılarla görüşüp göstermek lazım. Olmadımı çok kötü gerçekten Kışın çok zor oluyor ki burada kışın her sabah camlar buzlanmış halde oluyor Yorum bağlantısı
Derviş Dursun 3 Şubat 2017 Paylaş 3 Şubat 2017 3 saat önce, DİNÇ GÖKMEN yazdı: Kışın çok zor oluyor ki burada kışın her sabah camlar buzlanmış halde oluyor Bitmedi bizim antin kuntin araba dertlerimiz abi Yorum bağlantısı
Dinç Gökmen 3 Şubat 2017 Paylaş 3 Şubat 2017 2 saat önce, Derviş Dursun yazdı: Bitmedi bizim antin kuntin araba dertlerimiz abi Vallahi bitmedi kardeşim. Bir yerini yapıyon başka yerden patlak veriyor, millet alır senelerce eşeğe biner gibi biner bir şey olmaz, biz alırız titizlendikçe patlak verir. Bir daha sevmeyeceğim arabayı. Gittiği yere kadar gitsin hesabı yapmak lazım Yorum bağlantısı
Recommended Posts