Mehmet Delen 29 Ocak 2017 Paylaş 29 Ocak 2017 (düzenlendi) hocamlarım bir sorum olacak ilgili arkadaşlara.araç 2000 m hb ghia geçenlerde servisteki arkadaş gördü vites halatı nın şanjumanla birleştiği yerin içindeki parça yok olmuş lıkır lıkır oynuyor dedi..Sorum? parçanın ismini bilmiyorum. maliyetini bilmiyorum.araca veya vitese ne gibi zararı olabilir hala baktırmadım 1 ay oldu...parça tek satılıyor mu acaba 29 Ocak 2017 tarihinde Mehmet Delen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Selami Şimşek 29 Ocak 2017 Paylaş 29 Ocak 2017 Eğerki vites halatıyla bütün bir parçaysa ayrı satılacağını düşünmüyorum varsayım üzerine yazıyorum.vites halatları da biraz maliyetli parçalar zannedersem.iyi akşamlar 1 Yorum bağlantısı
Doğa Torpil 29 Ocak 2017 Paylaş 29 Ocak 2017 Mehmet bey merhaba, Benim vitesimde de boşluk bulunmaktaydı. Aşağıdaki fotoğraftaki 1 numaralı gösterdiğim bağlantının içindeki plastik malzeme zamanla yıpranmış ve parçalanıp düşmüş bu sebeple boşluk yapıyordu. Vites durduk yerde ileri geri boşta gibi oynuyordu. Bunu bu parçanın içine basit bir conta koyarak ustam halleti sağolsun. Sırf bu parça için vites halatı değiştirilmez doğrusu. Bir de sizin durumunuz hangi parçadan kaynaklı? Resimde 1 ve 2 numaralı bağlantılardan hangileri? 1 numara vitesin dikey hareketini 2 numara da yatay hareketini sağlıyor. (Resmi google sayesinde buldum rusça yazıları dikkate almayınız ) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Delen 30 Ocak 2017 Yazar Paylaş 30 Ocak 2017 selami hocam servise sordum 250 tl diyor set olarak satılıyor galiba..........merhaba doğa hocam resimlere baktım hangisi olduğunu unuttum ama benim viteste sallanma ve boşta oynama vs hiç bir şey yok...dediğiniz gibi içinin parçası sanayi de varmış heralde bir bakcam....böyle kalsa zararı ne olur acaba çünkü viteste hiç bir anormallikler yok Yorum bağlantısı
Selami Şimşek 30 Ocak 2017 Paylaş 30 Ocak 2017 Mehmet bey, halattaki bu boşluk ileriki dönemlerde özellikle soğuk havalarda sorun yaratabilir.çünkü malum kış ayındayız vitesler araç ısınana kadar zor geçer bu zorlamada o klipsin kırılmasına yolda kalmanıza sebeb olabilir. Saygılarımla.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Delen 30 Ocak 2017 Yazar Paylaş 30 Ocak 2017 anlaşıldı bu parçanın ismi ne oluyor acaba hocam tşkklr... Yorum bağlantısı
Doğa Torpil 30 Ocak 2017 Paylaş 30 Ocak 2017 Vites Halatı diye geçiyor Mehmet Bey, ve Selami bey'in de söylediği gibi set halinde satılıyor. 250 tl standart fiyat sanırım çünkü ben sorduğumda da aynı fiyatı söylemişlerdi. Eğer tamiri olmaz ise götürdüğü yere kadar götürür ama koptuğu yerde yolda bırakabilir. Yorum bağlantısı
Mehmet Delen 30 Ocak 2017 Yazar Paylaş 30 Ocak 2017 tmm hocam tşkkler serviste hallederiz ozaman sanayidede aynı fiyat Yorum bağlantısı
Recommended Posts