İçeriğe Yönlendir

Fiesta V - Fren Lambaları Yanmıyor

Cihan şimşek

Recommended Posts

Cihan şimşek

Merhaba arkadaşlar,

Fren lambalarım yanmıyor torpido arkadasındaki şema yırtık olduğu için sigortaların hepsini kontrol ettim fakat sorunlu sigorta göremedim.Sağ sol ve bagaj üzerindeki lambalar tek bir sigortayamı bağlıdır yani üç lambanın yanmaması sigortadan olabilirmi yoksa fren müşüründen mi kaynaklıdır?

2005 fiesta sigorta şeması gönderebilen olursa çok sevinirim.

Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan

Araç otomatik mi? Fren müşürü arızalı ise ve araç otomatikse vites P'den çıkmaz. 

Yorum bağlantısı
Cihan şimşek

Hayır hocam manuel,klavuzdaki sigorta şeması ile araç torpido gözündeki kutu birbirini tutmuyor sanki şema yırtık olduğu için bulamadım

Yorum bağlantısı
Cihan şimşek

Teşekkür ederim eve gittiğimde kontrol edeceğim 3 fren lambası tek bir sigortaya bağlı ayrı ayrı değiller değilmi.Motor bölmesi sigorta kutusunda fren lambası ile ilgili sigorta yok sanırım.o sigorta arızalı değil ise fren müşürünü kontrol edeceğim.

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Emin olmak icin tekrar baktim. motor bölümünde frenle ilgili sigorta yok. ic bölümdekinde ise frenle alakali tek sigorta mevcut.

Bu arada focusta vardi sizede varmi bilmiyorum ama motor bölümündeki sigorta kutusunun kapaginin altinda sigorta sökme mandali/aparati var. ic bölümdeki sigortayi sökmek icin de onu kullanabilirsiniz

Yorum bağlantısı
Cihan şimşek

Hiç bilmiyorum motor bölmesindeki sigorta kutusunu bulursam onada bakacağım akünün oradaymış sanırım

Yorum bağlantısı
  • 4 hafta sonra...
Cihan şimşek
(düzenlendi)

müşür ve sigorta kontrol edildi herhangi bi sorun yok lambaların 3üde patlamış spoiler zor olduğu için değiştiremedi usta diğerlerini değiştirdi.Fren lambası değişimi için boşuna ustaya götürmeyin arkadaşlar çok basit bir işlemi var ben müşürden kaynaklandığı için götürmüştüm.Teşekkürler

tarihinde Cihan şimşek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...