Cihan şimşek 30 Ocak 2017 Paylaş 30 Ocak 2017 Merhaba arkadaşlar, Fren lambalarım yanmıyor torpido arkadasındaki şema yırtık olduğu için sigortaların hepsini kontrol ettim fakat sorunlu sigorta göremedim.Sağ sol ve bagaj üzerindeki lambalar tek bir sigortayamı bağlıdır yani üç lambanın yanmaması sigortadan olabilirmi yoksa fren müşüründen mi kaynaklıdır? 2005 fiesta sigorta şeması gönderebilen olursa çok sevinirim. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 30 Ocak 2017 Paylaş 30 Ocak 2017 http://www.ford.com.tr/ford-servis/tanitma-ve-kullanma-kilavuzlari Bu adreste kullanim kilavuzlari var. Ben indirip gönderemiyorum su anda. Buradan siyortalari kontrol ettikten sonra hala calismiyorsa, fren müsürü derim ben. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 30 Ocak 2017 Paylaş 30 Ocak 2017 Araç otomatik mi? Fren müşürü arızalı ise ve araç otomatikse vites P'den çıkmaz. Yorum bağlantısı
Cihan şimşek 31 Ocak 2017 Yazar Paylaş 31 Ocak 2017 Hayır hocam manuel,klavuzdaki sigorta şeması ile araç torpido gözündeki kutu birbirini tutmuyor sanki şema yırtık olduğu için bulamadım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Ocak 2017 Paylaş 31 Ocak 2017 fren pedalındaki müşürdür belki yerinden oyanmıştır. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 31 Ocak 2017 Paylaş 31 Ocak 2017 (düzenlendi) asagidaki adreste iki tipte olanida var. siz 2 numarali sigortayi kontrol edeceksiniz http://www.ford-de.com/seite-368.html 31 Ocak 2017 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Cihan şimşek 31 Ocak 2017 Yazar Paylaş 31 Ocak 2017 Teşekkür ederim eve gittiğimde kontrol edeceğim 3 fren lambası tek bir sigortaya bağlı ayrı ayrı değiller değilmi.Motor bölmesi sigorta kutusunda fren lambası ile ilgili sigorta yok sanırım.o sigorta arızalı değil ise fren müşürünü kontrol edeceğim. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 31 Ocak 2017 Paylaş 31 Ocak 2017 Emin olmak icin tekrar baktim. motor bölümünde frenle ilgili sigorta yok. ic bölümdekinde ise frenle alakali tek sigorta mevcut. Bu arada focusta vardi sizede varmi bilmiyorum ama motor bölümündeki sigorta kutusunun kapaginin altinda sigorta sökme mandali/aparati var. ic bölümdeki sigortayi sökmek icin de onu kullanabilirsiniz Yorum bağlantısı
Cihan şimşek 31 Ocak 2017 Yazar Paylaş 31 Ocak 2017 Hiç bilmiyorum motor bölmesindeki sigorta kutusunu bulursam onada bakacağım akünün oradaymış sanırım Yorum bağlantısı
Cihan şimşek 22 Şubat 2017 Yazar Paylaş 22 Şubat 2017 (düzenlendi) müşür ve sigorta kontrol edildi herhangi bi sorun yok lambaların 3üde patlamış spoiler zor olduğu için değiştiremedi usta diğerlerini değiştirdi.Fren lambası değişimi için boşuna ustaya götürmeyin arkadaşlar çok basit bir işlemi var ben müşürden kaynaklandığı için götürmüştüm.Teşekkürler 22 Şubat 2017 tarihinde Cihan şimşek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts