İçeriğe Yönlendir

Fiesta IV - Kalorifer Peteği Değişimi (Klimalı)

Ömer Can ÖZAKMAN

Recommended Posts

Ömer Can ÖZAKMAN

Merhabalar forumdaşlar bu konuyu açmak zorunda kaldım çünkü soğuk havalarda mağdur durumdayım kalorifer peteği değişimi konusu açılmış okudum hepsi klimasız klimalı olan hiç tamir etmemiş ben göğüslüğü söktürmeden nasıl tamir ettirebilirim bunu yada nasıl tamir ederim sıfır petek aldım kalorifer musluğum yoktu aldım bunlar varken hala ceketle arabada oturuyorum lütfen yardım edin bu işi ucuza kapatmam lazım :)

Yorum bağlantısı
Ömer Can ÖZAKMAN

Hayır takılmadı tabiki zaten cesaret edemedim sökmeye çünkü klima boruları o siyah kapağın içine gidiyor nasıl sökülecek bilemedim klimasız olsa yarım saatlik işi var bilen biri cevap atsa da rahatlasam çünkü tamirciler göğüse takmış kafayı :(

Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Göğüsü sökmeden olmaz bence. Birazcık dikkat edilirse ses yapma sorunu falan olmaz. Hatta aydınlatmaların tozu alınır ışıl ışıl olur oralar..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Can ÖZAKMAN

Teşekkür ederim keşke bir yolu olsa ustaya güven olmuyor adam 250 TL istedi tamam vereyim ama gidecek şimdi airbag kablosunu koparacak bişey yapacak al sana bir ton masraf birilerinin başına gelmiş ondan böyle konuşuyorum 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

asıl sorun nedir? işlçilik sırasında koparma vs olarak bakarsak motor yağı dğeişirken piston da yaktırabiilir o risk her zaman vardır. yağ değişmesek olur mu bu yüzden?

Yorum bağlantısı
Ömer Can ÖZAKMAN

Her zaman vardır risk elbette bir tamirci ilk başta kireç temizleyici ile peteği temizledi daha sonra delikleri kapatacak bir madde kullandı sorun çözüldü heralde küçük bir delikmiş sonra da musluğu taktı şimdilik bir sıkıntı yok umarım sağlıklı bir tamir olmuştur maddi açıdan da beni zorlamayın oldu peteği de boşuna almış olduk :)

Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay
6 saat önce, Ömer Can ÖZAKMAN yazdı:

Her zaman vardır risk elbette bir tamirci ilk başta kireç temizleyici ile peteği temizledi daha sonra delikleri kapatacak bir madde kullandı sorun çözüldü heralde küçük bir delikmiş sonra da musluğu taktı şimdilik bir sıkıntı yok umarım sağlıklı bir tamir olmuştur maddi açıdan da beni zorlamayın oldu peteği de boşuna almış olduk :)

Bizim arabanın da peteği tıkalıymış.İlaçlı suyla falan temizlediler şimdi hamam.Koltuk ısıtmalarım boşa çıktı :)

Yorum bağlantısı
Ömer Can ÖZAKMAN

Burada boşa çıkacak bişey yok yaşadığım yerde usta yok adam gibi ince eleyip sık dokuyorum hem zaten maddi gücüm olsa sormadan yaptırırım herhangi bir ustaya koltuk ısıtması yaptırabilecek kadar gücün varsa kalorifere gerek de kalmaz arabamı aldığımdan beri sürekli sorunla karşılaşıyorum forum sayesinde çok şeyi tamir ettirdim tamircilerin beni kazıklamasından korunmuş oldum bu sebeple forumu çok faydalı buluyorum aktif olarak kullanıyorum belki benim gibi düşünen insanlara da faydalı olur diye konu açıyorum 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...