Olgu Erhan 4 Şubat 2017 Paylaş 4 Şubat 2017 Bu adresten satın aldım, detayları videoda aktardım. Kalite olarak güzel. https://www.halibagajhavuzu.com/ 4 Yorum bağlantısı
Misafir 4 Şubat 2017 Paylaş 4 Şubat 2017 Eğer halı gibiyse üstü bence olumsuz. Üzerine bişey döküldüğünde silinebilmesi için halı olmamalı. Her arabama mutlaka bagaj havuzu alırım. Memleketten gelirken zeytinyağı dökülürse diye. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 4 Şubat 2017 Paylaş 4 Şubat 2017 Bir saat önce, Necati Öner yazdı: Eğer halı gibiyse üstü bence olumsuz. Üzerine bişey döküldüğünde silinebilmesi için halı olmamalı. Her arabama mutlaka bagaj havuzu alırım. Memleketten gelirken zeytinyağı dökülürse diye. 4"04' te hanım kızımız (Allah bağışlasın) sıvı döküldüğünde kolayca temizlenebiliyor diyor. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Olgu Erhan 4 Şubat 2017 Yazar Paylaş 4 Şubat 2017 Eğer halı gibiyse üstü bence olumsuz. Üzerine bişey döküldüğünde silinebilmesi için halı olmamalı. Her arabama mutlaka bagaj havuzu alırım. Memleketten gelirken zeytinyağı dökülürse diye.Bildiğimiz halı gibi değil özel bir malzeme. Silinmesi kolay. 1 Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1 6 Şubat 2017 Paylaş 6 Şubat 2017 Harikasın sevgili izmirli olgu erhan, bundan sonra araçlarımız için bu tür yan ekipmanlarda incelesen güzel olmazmı benim çok hoşuma gitti. Tebrikler.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts