Misafir 6 Şubat 2017 Paylaş 6 Şubat 2017 Önceden açılmış konu var ise de ben arama yaparak sonuca ulaşamadım, konu ile ilgili bilgi bulamadım. İlk çalıştırmada, hareket etmeden 1-2 dk beklemenin faydalı olduğunu biliyorum. Turbo dizel aracımı 30-40 dk rölantide çalıştırırsam zarar vermiş olur muyum? Örneğin araca bindim ve hiç hareket etmeden 30-40 dk çalıştırdım. Ne olur? Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 6 Şubat 2017 Paylaş 6 Şubat 2017 Yağlanması için evet 2-3-5 dk uygun derler ama karbüratörlü değilse o kadar çok beklemenin de zararlı olacağını söylerler. 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 İlk çalıştırmada 20-30 sn, stop ederken ise en fazla sehirlerarasi yolculuk dönüşü ise 60 sn bekliyorum, sehir içi kullanım sonrası ise 15-20 sn bekliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 8 saat önce, Bülent Tarakçı yazdı: Önceden açılmış konu var ise de ben arama yaparak sonuca ulaşamadım, konu ile ilgili bilgi bulamadım. İlk çalıştırmada, hareket etmeden 1-2 dk beklemenin faydalı olduğunu biliyorum. Turbo dizel aracımı 30-40 dk rölantide çalıştırırsam zarar vermiş olur muyum? Örneğin araca bindim ve hiç hareket etmeden 30-40 dk çalıştırdım. Ne olur? Bunu neden yapacaksınız ki; yakıta bir katkı maddesi falan mı koymayı düşünüyorsunuz veya aracın trafiğe çıkmasında mani bir durum mu var. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 Bir saat önce, Ayhan Asil yazdı: Bunu neden yapacaksınız ki; yakıta bir katkı maddesi falan mı koymayı düşünüyorsunuz veya aracın trafiğe çıkmasında mani bir durum mu var. Babamın Kangoo su ile yaylaya çıkacağım. Malum -15, -20 derece soğuk olunca aracı çalıştırdığımda çocuklar binmeden içi iyice ısınsın istiyorum. İlk çalıştırma başlı başına bir dert zaten. Ve hep beraber araca soğuk soğuk binmektense, aracı çalıştırayım, kendi kendine ısınsın, çelik çocuk sonra binelim istiyorum. Isınması da haliyle 15-20 dk yı buluyor. Derdim budur Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 Kangularda elektrikli ısıtıcı vardır modeli nedirO soğukta rölantide ısınmayabilir de yola çıkmak daha iyi çözüm olur 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 2008 sonrası tüm kangolar ptc ısıtma sistemine sahip, 10 derece ve altında kaloriferi açın aktif olur 2 Yorum bağlantısı
Ahmed Talha Karaarslan 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 turbo dizel motorun boşta çalıştırılmasının hep zararlı olduğunu duydum şimdiye kadar defalarca.. ama kulaktan dolma bu bilgi, kaynak sanayideki ustalar.. -15 derecelerde rolantide ısınmıyorki araç. 1500 devirlerin üstünde 1750 civarına çıkmak gerekiyor. Kanadaya giden bi arkadaş sırf uzaktan kumandayla ısıtma fonkisyonu olduğu için lexus almıştı o geldi aklıma Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 39 dakika önce, Ahmed Talha Karaarslan yazdı: turbo dizel motorun boşta çalıştırılmasının hep zararlı olduğunu duydum şimdiye kadar defalarca.. ama kulaktan dolma bu bilgi, kaynak sanayideki ustalar.. -15 derecelerde rolantide ısınmıyorki araç. 1500 devirlerin üstünde 1750 civarına çıkmak gerekiyor. Kanadaya giden bi arkadaş sırf uzaktan kumandayla ısıtma fonkisyonu olduğu için lexus almıştı o geldi aklıma Isınıyor Ahmed Bey. Rölantide çalıştırıyor ve kaloriferi açıyorsunuz belli bir süre geçince ısınıyor. Ben karne tatilinde yaylaya gittiğimde kangoo yu 20 dk kadar çalıştırdım ve gayet iyi ısındı. Isındı da içime dert oldu. Bir yanlışlık yaptıysam aynısını tekrarlamayayım diye açtım konuyu. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 2005 modeldir kendileri. Ptc yok, rölantide bende çok çalıştırdım, bazen 6, 7 saati geçtiği oldu. Hiçbirşey olmaz Geç çalışma için kızdırma bujilerine bakın. Eski dci'ler kibrit gibi çakar ne kadar soğuk olursa olsun 1 Yorum bağlantısı
Ahmed Talha Karaarslan 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 aklımda kalan bir bilgi daha.. bravo'nun ve mondeonun (ikiside turbo dizel) kullanım kitapçıklarında motoru boşta ısıtmayın çalıştırdıktan sonra yolda ısıtın yazıyordu. sebebini belirtmemişlerdi. Yorum bağlantısı
Serkan Toker 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 3 saat önce, Ahmed Talha Karaarslan yazdı: aklımda kalan bir bilgi daha.. bravo'nun ve mondeonun (ikiside turbo dizel) kullanım kitapçıklarında motoru boşta ısıtmayın çalıştırdıktan sonra yolda ısıtın yazıyordu. sebebini belirtmemişlerdi. 100 km ortalaması yol bilgisayarında 7,5 pompa değerlerinde ise 10,5 lt. çıkıyor diye sağda solda yazmayın diye öyle yazıyorlardır... Dizel motor yolda daha da doğrusu yokuş çıkarken ısınır. 3 Yorum bağlantısı
Fatih Duru 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 Uzun yol tecrübemde sabaha karşı -10 derecede benzinlikte dinlenmek için durmuştuk. Kuzenimle uyuya kalmışız 1 bucuk saat araç çalıştı içeri sıcaktı ve sorun olmadan yola devam ettim Araç o zaman Focus 1.6 tdci idi. 1 Yorum bağlantısı
Bekir Memur 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 Benim connectin rolantide ısınması için 1 saat geçmesi gerek Onun yerine 10 dakika kullanınca daha çabuk ısınır. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 Ben olsam bir tahta parçasını koltuk ile gaz pedalı arasına sıkıştırarak 1500 devire sabitler çabucak ısınmasını sağlarım. 30- 40 dakika yerine 10 dakikada ısınır. Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 18 dakika önce, Ersen Tapan yazdı: Ben olsam bir tahta parçasını koltuk ile gaz pedalı arasına sıkıştırarak 1500 devire sabitler çabucak ısınmasını sağlarım. 30- 40 dakika yerine 10 dakikada ısınır. Mc Gayver stayla.. Yorum bağlantısı
Ali Gök 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 devlet baba para kazanır vergiden motorda ısınmaz Yorum bağlantısı
Ahmed Talha Karaarslan 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 2 saat önce, Serkan Toker yazdı: 100 km ortalaması yol bilgisayarında 7,5 pompa değerlerinde ise 10,5 lt. çıkıyor diye sağda solda yazmayın diye öyle yazıyorlardır... Dizel motor yolda daha da doğrusu yokuş çıkarken ısınır. benim auris durduğu yerde ortalamayı arttırıyor hiç affetmiyor rolanti molanti 1 saat önce, Bekir Memur yazdı: Benim connectin rolantide ısınması için 1 saat geçmesi gerek Onun yerine 10 dakika kullanınca daha çabuk ısınır. en mantıklısı bide Lexus opsiyonu var tabi uzaktan kumandayla kendini ısıtan araba nedir ya amma alıştırıyorlar lükse Yorum bağlantısı
Misafir 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 İçim rahatladı. Demek ki neymiş; Uzun süre rölantide çalışma, dizel araca fazla yakıt sarfiyatı dışında zarar vermezmiş. Yorum bağlantısı
Serkan Aktay 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 Bende başka birşey sorayım. Aracı ısıtırken gaz vermek doğru mu? Ben bırakıyorum rölantide ısınıyor. Bir dizel fiestam var yaklaşık 180,000 km de daha turbo yaptırmadım. Hep de bu şeklilde ısıttım. Aynen Bülent bey gibi çalıştırıp kalöriferi açıyorum 10-15 dk sonra bindiğimde sıcacık oluyor içerisi. Yorum bağlantısı
Emre Cetin 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 Renolardada rolantide beklemeyin uyarısı var motor ısınana kadar düşük devirde kullanın yazıyor kitapçıkta . Yorum bağlantısı
Önder Özcan 7 Şubat 2017 Paylaş 7 Şubat 2017 Bir saat önce, Emre Cetin yazdı: Renolardada rolantide beklemeyin uyarısı var motor ısınana kadar düşük devirde kullanın yazıyor kitapçıkta . 1- tüketim kaygısı 2-dizel motor, hareket halindeyken rölantiye göre çok çok daha kısa sürede ısınır. Ama benzinli motor rölantide de çabuk ısınır. Yorum bağlantısı
Recommended Posts