Çağlar Bayur 29 Haziran 2017 Paylaş 29 Haziran 2017 start stop dpf egr vs. bilimumumu hikayedir, motora zarar verir, havayı az kirlettim ayağına o parçaları üretirken misliyle havayı kiirletirsin hammadde harcarsın, sarf malzmesi vardır.... kapitalizmin masalları bunlar....600kg body de 600cc. Yapsınlar. Gerçek hava söz konusu ise. Görelim.... cebeşi üreten mühendis değil mi [emoji3]Müh... Ama çalışma masasında ışık yokmuş. Bir de güneş gözlüğü ile çalışmış 3 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 29 Haziran 2017 Paylaş 29 Haziran 2017 14 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Her zaman değildir.. Üreticinin kullandığı lastik, üreticinin kullandığı parçalar her zaman en iyisi olmayacağı gibi.. Yağ da her zaman en iyisi değildir.. Uygun olanıdır.. Her zaman mühendisin dediği olmaz ama. Sonuçta bir maliyet hesabı yapılıyor ve bu sebeple saç kalınlığı mikron mikron inceltiliyor, İki punto eksik atabilmek için milyon hesap yapılıyor. Mühendis bu yağlar olur diyor.. Muhasebe maliyet hesaplayıp, ihale açıp, en uygun olanı alıyor.. Yetkili servis bakımlı şirket arabası 400bin km dayanıyorsa, standart yağ da yeterli demek ki. Şirket sürücüleri malum. Yorum bağlantısı
Ali Gök 29 Haziran 2017 Paylaş 29 Haziran 2017 1 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: cebeşi üreten mühendis değil mi cebeşi üreten mühendis kör olmuş 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 29 Haziran 2017 Paylaş 29 Haziran 2017 3 dakika önce, Evren Erakçora yazdı: Yetkili servis bakımlı şirket arabası 400bin km dayanıyorsa, standart yağ da yeterli demek ki. Şirket sürücüleri malum. Onların avantajı çok sık bakıma giriyor olmaları. Arkadaşımın multijet taksisi 750.000 km de hala motora anahtar değmedi. Ama her ay yağ bakımı yapılıyor. Normal bir kullanıcının o kmlere arızasız gelmesi mümkün değil. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 29 Haziran 2017 Paylaş 29 Haziran 2017 4 dakika önce, Evren Erakçora yazdı: Yetkili servis bakımlı şirket arabası 400bin km dayanıyorsa, standart yağ da yeterli demek ki. Şirket sürücüleri malum. Şirket aracı dayanır... Çünkü motorun sevdiği şekilde kullanılıyor onlar. Bizler az yaksın diye kurumla zehirliyoruz motorları.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Haziran 2017 Paylaş 29 Haziran 2017 Yetkili servis bakımlı şirket arabası 400bin km dayanıyorsa, standart yağ da yeterli demek ki. Şirket sürücüleri malum. Hangi filodan kiralık o 400bin Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 29 Haziran 2017 Paylaş 29 Haziran 2017 Bir saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Şu an % 15 Off bu kadar az nemde gece ne güzel uyku çekiliyordur 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 29 Haziran 2017 Paylaş 29 Haziran 2017 Cebeşi üreten mühendis... Hem de iyi bir mühendis ama tasarimcisi bakkal mi manav mi belli degil [emoji4] 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 29 Haziran 2017 Paylaş 29 Haziran 2017 Hepiniz haklısınız, suç sizde değil ki... Biz ki atmosferik V12 'leri neredeyse filmlerde youtube da görebiliyoruz ve buna bağlı olarak haram beygirli düşük cc li arabalara biniyoruz ya, işte sorun burada. Bizi bu duruma düşürenlere ben hakkımı helal etmiyorum. Not: tabi ki de V12 leri güzel ülkemin güzel vergi oranları sebebiyle pazara sunmayanlara, elbette ki siyasilere bişe demiyorum 2 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 29 Haziran 2017 Paylaş 29 Haziran 2017 Benzinin çok ucuz olduğu ülkelerde bile v8ler yavaş yavaş kalkıyor. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Haziran 2017 Paylaş 29 Haziran 2017 Benzinin çok ucuz olduğu ülkelerde bile v8ler yavaş yavaş kalkıyor. Benim nadiren yolda gördüklerim de gaz pedalının altında yumurta var gibi basıyor genelde. Gaza basanları sosyal medyada görüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 29 Haziran 2017 Paylaş 29 Haziran 2017 3.0 mazotluyu bile rüyada ancak Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 29 Haziran 2017 Paylaş 29 Haziran 2017 4 saat önce, Evren Erakçora yazdı: Benzinin çok ucuz olduğu ülkelerde bile v8ler yavaş yavaş kalkıyor. Sıralı 6 bile memleketimde nadir kalanlar sınıfında. Siz V8 den bahsediyorsunuz. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 30 Haziran 2017 Paylaş 30 Haziran 2017 Sakinan goze cop batar takilmayin bu kadar hepi topu 2 teneke civata 10 senedir sirket araci kullanirim deiklerinize hicbir zaman dikkat etmedim hic aracim arizalanmadi Dusuncem kullanilan arac alet edevatin ariza yapma olasiligi dusuyor. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 30 Haziran 2017 Paylaş 30 Haziran 2017 2 saat önce, Fatih Keskin yazdı: Sakinan goze cop batar takilmayin bu kadar hepi topu 2 teneke civata 10 senedir sirket araci kullanirim deiklerinize hicbir zaman dikkat etmedim hic aracim arizalanmadi Dusuncem kullanilan arac alet edevatin ariza yapma olasiligi dusuyor. 6 ayda bir sıfır araba veriyor şirket daha neyini bozacaksın. 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Haziran 2017 Paylaş 30 Haziran 2017 50bin km de şahan bile bozulmaz 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 30 Haziran 2017 Paylaş 30 Haziran 2017 6 saat önce, Fatih Keskin yazdı: Sakinan goze cop batar takilmayin bu kadar hepi topu 2 teneke civata 10 senedir sirket araci kullanirim deiklerinize hicbir zaman dikkat etmedim hic aracim arizalanmadi Dusuncem kullanilan arac alet edevatin ariza yapma olasiligi dusuyor. 10 sene aynı aracı kullan, bakalım o zaman alalım görüşlerini 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 30 Haziran 2017 Paylaş 30 Haziran 2017 2 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: 10ay dayanamaz aynısın a ıyhh kışın araba ısınsın diye patinaj (badanaj) çekiyormuş. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts