İçeriğe Yönlendir

El Aleti - Takımı Tavsiyesi

Ahmet Said Avşar

Recommended Posts

Ahmet Said Avşar
3 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Şanzuman motor tamiri yapacak isen alet çantan 10.bin TL'yi geçer. Amatörce arızalar için koçtaş gibi yerlerden hazır set almak 300 TL. Mezara kadar yeterli olur

durumumun özeti :good1:

çağatay beyin siparişi gelsin,olumlu olursa parça parça toplayacağım

Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy
10 saat önce, Ahmet Said Avşar yazdı:

bu fiyat beni aşar,bu paraya aldığım takımın hakkını verecek bilgi ve beceriye sahip değilim :) 

Çağatay bey geldiğinde kalitesi hakkında bilgi verirseniz çok sevinirim.

Hocam urun dun elime geçti, sertliği guzel ama çok kuçukler, 1 milyonculardaki yıldız uçlar gibi ama birde uzatma bir tanede takmalı sap ile fazlasıyla iş gorur. Ortalama 15-20 tl mal olacak gibi görünüyor, bunun yerine izeltaşın uzun torx setini alabilirsin sanırım 50-55 gibidir 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Mustafa Arıkan
Yasin Şimşek
Bir saat önce, Mustafa Arıkan yazdı:

Cevap veren olmamış sanırım. M diye başlıyor kodları torx'tan farklı. M4, M5, M6 gibi.

Çok teşekkür ederim.Bende Türkiye'de bulunmuyor sanıyordum. Sipariş vereyim bulunsun

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
6 dakika önce, Yasin Mümin Şimşek yazdı:

Çok teşekkür ederim.Bende Türkiye'de bulunmuyor sanıyordum. Sipariş vereyim bulunsun

İzeltaşın var bu setti bende mevcut . koltuk çevirme işlerinde lazım olmuştu :D

Yorum bağlantısı
Yasin Şimşek
6 dakika önce, Okan Tansel yazdı:

İzeltaşın var bu setti bende mevcut . koltuk çevirme işlerinde lazım olmuştu :D

Ben tek olarak alıcam setine param yetmez :pGeçen yaz herşeyi söktüm tam kapı kilidindeki 2 vida kaldı bir baktım T6 değil  :shok:Tanıdık kaportacıdan alıp geri vermiştim :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan

Benimde maf sensörünün vidası değişik bir şey. Torx gibi ama 5 köşeli ve delikli. Sadece ceta form'da vardı, ve stok yoktu bulamamıştım. Konuyu görünce aklıma geldi ve baktım stokta var aldım hemen. :)

Yorum bağlantısı
Ahmet Said Avşar
(düzenlendi)

http://www.hepsiburada.com/stanley-st086775-lokma-takimi-15-parca-6-koseli-1-4-p-HRKLST086775  lokma takımı olarak bunu aldım,

http://www.hepsiburada.com/stanley-magnum-200mm-bits-sapi-p-HBV0000018Y2K buda uç tutucu

ve tornavida ucu olarak da bunu

M0l7oN.jpg

bu arada motor temizleyicide çok etkili

hepsini bauhaus dan aldım.maliyet ise;140 tl

stanley lokma 70 tl

bosch tornavida uçları 35 tl (araçda kullanabileceğimiz tüm uçlar var) kapı gergilerini sökmek için aldım

stanley uc tutucu:20 tl

motor temizleme 15 tl

tarihinde Ahmet Said Avşar tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan

Bu motor temizleme ürününden bende kullanmıştım. Gayet güzel ürün, beni memnun etmişti.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...