Burak Adacoğlu 13 Şubat 2017 Paylaş 13 Şubat 2017 Merhaba abilerim Aracım 2009 Model Ford Focus 1.6 TDCİ 110 beygirlik modeli aracımı yaklaşık 1 buçuk yıl önce aldım sorunsuz bir şekilde bimiyodum aracımda son bir hafta içinde rolantide çalışırken motor sanki Benzinden LPG ye geçer (aracım dizel bu arada ) devir kaybediyo motor hem sıcak ken hemde soğukken bu işlem oluyo bir tane ustaya götürdüm bana yakıt pompasının basıncını ölçtürmem gerektiği söyledi ölçürtüğüm de ise araçtan krank mili sensörü yanlış işlem diye hata verdi ayrıca debriyaj pedalı müşiri hatalı sinyal diye de farklı bi arıza gördüm (arızanın resmi mevcut elimde) araçta kalkışlarda zorlanma çekiş kaybı var vites geçişleri zorlu ve ayrıca sabahları ilk marşa bastığımda geç alıyor akü yü kontrol ettirmem çalışmasındaki zorlukta birşey çıkmadı acaba krank mili sensörünün bu saydığım işlemlerde bu kadar fazla etkisi olabilir internette araştırdım biraz ama birde sizlere sormak istedim acaba başına böyle bi arıza gelen var mı? Yorum bağlantısı
Burak Adacoğlu 13 Şubat 2017 Yazar Paylaş 13 Şubat 2017 Merhaba abilerim Aracım 2009 Model Ford Focus 1.6 TDCİ 110 beygirlik modeli aracımı yaklaşık 1 buçuk yıl önce aldım sorunsuz bir şekilde bimiyodum aracımda son bir hafta içinde rolantide çalışırken motor sanki Benzinden LPG ye geçer (aracım dizel bu arada ) devir kaybediyo motor hem sıcak ken hemde soğukken bu işlem oluyo bir tane ustaya götürdüm bana yakıt pompasının basıncını ölçtürmem gerektiği söyledi ölçürtüğüm de ise araçtan krank mili sensörü yanlış işlem diye hata verdi ayrıca debriyaj pedalı müşiri hatalı sinyal diye de farklı bi arıza gördüm (arızanın resmi mevcut elimde) araçta kalkışlarda zorlanma çekiş kaybı var vites geçişleri zorlu ve ayrıca sabahları ilk marşa bastığımda geç alıyor akü yü kontrol ettirmem çalışmasındaki zorlukta birşey çıkmadı acaba krank mili sensörünün bu saydığım işlemlerde bu kadar fazla etkisi olabilir internette araştırdım biraz ama birde sizlere sormak istedim acaba başına böyle bi arıza gelen var mı? Alıntı Düzenle Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 13 Şubat 2017 Paylaş 13 Şubat 2017 (düzenlendi) Burak bey hoşgeldiniz. Lütfen buradan devam edelim. Bilgi kutusundaki başlığınız bu başlığa taşınmıştır. 13 Şubat 2017 tarihinde Emre Şimşek tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Halil Erdem Karagöz 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 Olabilir fazla pahali birsey değil değistirip denemek lazim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 17 Şubat 2017 Paylaş 17 Şubat 2017 o sensör bu tip güç kaybına sebbep olmaz. her ikisi de bakımda tamiratta söküp takılırken oluşmuş da olaiblir mesela polen filtresi. geçici olabilir yani. selenoid valfe/enjektöre/kızdırma bujisine odaklanın derim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts