Oktay İşler 2 Mart 2017 Paylaş 2 Mart 2017 arkadaşlar hepinize selamlar; daha öncelerde de yönelttiğim bir soru üzerine devam ediyorum 30 ile 35 bin civarı sedan aile arabası bakıyordum hatırlayanınız vardır son zamanlarda yavaş yavaş şekillenmeye başladı düşüncem 2007 ile 2010 arası ford focus eğilimli olmaya başladım sizce bu araba nasıldır seçim yaparken donanım sıralaması hangisi dolu hangisi boş bilmiyorum sorum şöyle 1: motor hacmi 1.6 olmasını istiyorum 2: benzin mi dizel mi araştırmalıyım + ve - nelerdir ( gönlüm dizelden yana ama az kullanan biri olacağım için benzin yada lpg limi baksam karar veremedim) 3:kazalı araba bu fiyat aralığındaki arabaların çoğu kazalı ön kaput değişimi çamurluk,kapı gibi değişimler arabada ciddi bir kazanın izimidir 4;km olayı bu rakamlarda bi arabanın ortlama km 160 bin ile 230 bin arasında genel aramalarda daha az olanlarda var ama çoğu ağır hasarlı sizce km olayına kaç km ye kadar tölerans göstermeliyim ortalama 5; bu marka ve modelin bilinen yada az rastlanan kronik sorunu varmı 6; bütçem 30-35 bin kaçmaz denilecek fırsat aracı gelirse eşten dostan 40 ta yaparım ne dersiniz sizce bilmem gereken başka neler var HEPİNİZİ SAYGIYLA SELAMLIYORUM... not; sakarya da yaşıyorum trafik sorunum yok genelde işe servisle gidiyorum hafta sonları kullanılacak araba o da her zaman değil yaz aylarında köye bahçe tarla işlerim olur oda genelde hafta sonu olur Yorum bağlantısı
Burak Değer 2 Mart 2017 Paylaş 2 Mart 2017 Bu konuyu incelemenizi öneririm. Araç servis bakımlı sorunsuz ve ilk sahibinden. Aracın kronik sorunu yok. Ve aracı gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Oktay İşler 2 Mart 2017 Yazar Paylaş 2 Mart 2017 burak kardeşim ilgin için teşekkür ederim sedan önceliğim Yorum bağlantısı
Recommended Posts