İçeriğe Yönlendir

Tirim Can Ford Tourneo Courier Titanyum

Okan Tansel

Recommended Posts

Okan Tansel

Merhaba Abilerim , Kardeşilerim dostlarım bildiğiniz gibi değişen planlar  ( ev değiştirme modu ) na girmiştim bu süreçte yetkili bayiden bir 2. el araç almıştım  pirimim Sabri ustamın tespitiyle beni üzeceğinin farkına vardım ve aracı aldım gibi geri iade ettim.

Bu arada planda yatınca sıfır candır diyip yükselen araç fiyatları nedeniyle gücümüzün yetti tirim can adıla bilinen courier aldım .bir çoğunuz aracı biliyor zaten detaya gerek yok daha öncede bu seri araca sahip olup tirim seslerinden kafayı ve bayiyi yiyen biri olarak büyük riskti benim için lakin şuan araç 1000 km yaklaştı ve ford bunu konuyu iyi ele alarak tirim sesi sorununu sıfırlamış sayılır . Ufak tefekte olsa  dokunuş gereken bir yer oldu ama sıkıntı olmadı şimsi sesiz sedasız gidiyoz ALLAHA şükür.

Daha iyileri sizlere Arkadaşlar İnşallah . :nazar::nazar:

Araca ilk yaptım revizyon bildiğiniz gibi araç ticari olunca 4 kişilik olarak geliyor . Bu nedenle arka koltuklara da ortada 3. kişi için emniyet kemeri yok lakin otomobil ruhsatllılar da var bu nedenle koltuk iskelesi aynı kullanıldı için kemer bağlantı yerleri mevcuttu ve 3. emniyet kemeri uçaklardaki gibi belden bağlamalı olarak eklendi ve ortaya konan çocuk koltuğu bu kemerle bağlanıp yurt dışından buldum isofix emniyet kemeri ile arkadan gergiye alınıp montaj edildi.

Diğer bir eklentide kaput önu fiber koruyucu konuldu tarafımca .:D

İlk bakış

BrMpyG.jpg

Sonra bindik kirlettik temizledik ve parlattık

ZZDbOz.jpg

ojgD6q.jpg

ld7abp.jpg

V0Vq3R.jpg

nR78Ja.jpg

vbE1JD.jpg

1LyQGb.jpg

r3QlJz.jpg

5gd5Nq.jpg

ALmROX.jpg

01qM0W.jpg

z3APGD.jpg

GBY8Z7.jpg

692ADW.jpg

1LyQap.jpg

LyaV8G.jpg

r3QlXN.jpg

7qk0WW.jpg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ersen Tapan

:yildizlar::yildizlar::yildizlar:

Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan. Sandero ne oldu :shok:. Ne ara alındı satıldı :D

:nazar:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Hayırlı olsun :) Biz de şirket için düşünüyoruz. Araç ruhsatta otomobil olarak gözüküyor dimi?

Yorum bağlantısı
Misafir

hayırlı olsun abi allah trim trim trim sesi vermesin :D

Bir saat önce, Murat Yılmaz yazdı:

Hayırlı olsun :) Biz de şirket için düşünüyoruz. Araç ruhsatta otomobil olarak gözüküyor dimi?

ruhsatta kamyonet, otomobil olsun derseniz 15.000 lira civarında vergi farkı var 

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)
33 dakika önce, Ersen Tapan yazdı:

:yildizlar::yildizlar::yildizlar:

Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullan. Sandero ne oldu :shok:. Ne ara alındı satıldı :D

:nazar:

ALLAH razı olsun .Konusu geliyor Ersenim.

01qMOo.jpg

15 dakika önce, Murat Yılmaz yazdı:

Teşekkür ederim.Bu araç ksmyonet olarak geçiyor otomobil ruhsatlısı 15000 TL fark veriliyor

12 dakika önce, Doğuş Bağ yazdı:

hayırlı olsun abi allah trim trim trim sesi vermesin :D

ruhsatta kamyonet, otomobil olsun derseniz 15.000 lira civarında vergi farkı var 

ALLAH razı olsun doğuşum .Baya aşmışlar tirim sesini kardeşim ileride napar görecez.:D

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz

Hayırlı olsun. Rengi çok güzelmiş

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
22 dakika önce, Ali Cihangiroğlu yazdı:

Hayırlı olsun :)

:nazar::nazar:

ALLAH razı olsun Ali abim.

5 dakika önce, Saim Ulaş Yılmaz yazdı:

Hayırlı olsun. Rengi çok güzelmiş

ALLAH razı olsun kardeşim.

Yorum bağlantısı
Misafir
2 saat önce, Okan Tansel yazdı:

ALLAH razı olsun doğuşum .Baya aşmışlar tirim sesini kardeşim ileride napar görecez.:D

plus değil dimi abi bu koltuk ısıtma düğmelerini göremedim de 

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
59 dakika önce, Doğuş Bağ yazdı:

plus değil dimi abi bu koltuk ısıtma düğmelerini göremedim de 

Yok kardeşim değil  titanyum  sadece bu. .

Yorum bağlantısı
Tolgahan Doğru

Hayırlı olsun yeni arabaniz? kaputa kaçak kat çıkmışsınız orayı begenemedim?

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
9 dakika önce, Tolgahan Doğru yazdı:

Hayırlı olsun yeni arabaniz? kaputa kaçak kat çıkmışsınız orayı begenemedim?

Teşekkür ederim kardeşim .

Nedem araba küçük nüfüs kalaba pire fabrik koydum kaputa :D

Yorum bağlantısı
Bekir Çelik

Hayırlı olsun Okan bey. Allah kaza bela vermesin.

Bu aracın en donanımlısı Journey Titanium Plus mı acaba?

Bir de, ses konusunu çözmüşler diyorsunuz; 2016 mı 2017 mi sizin araç? Sahibinden'de çok fazla satılık 5 bin km yapmamış 2016 mevcut da. Onlar da sıkıntı mı var acaba düşünüyordum.

Yorum bağlantısı
Ali Gök

abi hayırlı uğurlu olsun kısmetse 2 3 ay binermisin buna :D

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)
6 dakika önce, Bekir Çelik yazdı:

Hayırlı olsun Okan bey. Allah kaza bela vermesin.

Bu aracın en donanımlısı Journey Titanium Plus mı acaba?

Bir de, ses konusunu çözmüşler diyorsunuz; 2016 mı 2017 mi sizin araç? Sahibinden'de çok fazla satılık 5 bin km yapmamış 2016 mevcut da. Onlar da sıkıntı mı var acaba düşünüyordum.

aracın gümrük kaydı 22,12,2016  araç 2016 yılı ülkemize giriş yapmış bu nedenle 2016 olarak görünüyor lakin şubat 20.02.2017 bayiden teslim aldım.

Bu aracın en dolusu titanyum plus olandır . Journey  yazanlar otomobil ruhsatlı olandır. yani başında journey yazmayanlar  ticari kamyonet olarak geçer donanımsal hiç bir farkı yoktur .

Malesef ikinci elde dürüst insanlar kadar .hileci insanlarda çok . çok iyi incelenmeli ve tercih edilmelidir ki bazen bayiden sıfır alınan araçlarda bile sorunlar ola biliyor .geçmişte örnekleri çokca mevcuttur.

3 dakika önce, Ali Gök yazdı:

abi hayırlı uğurlu olsun kısmetse 2 3 ay binermisin buna :D

Teşekkür ederim kardeşim.

The kısmet diyelimmi :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

Hayırlı olsun. :nazar: Ticari olunca; hız limiti, her yıl muayene, bazı giriş yasakları olduğunu biliyorum da mtv nasıl değişiyor? Ticari olarak bu donanımda araçlar çok ucuz.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)
6 dakika önce, Münir Nurettin Taşova yazdı:

Hayırlı olsun. :nazar: Ticari olunca; hız limiti, her yıl muayene, bazı giriş yasakları olduğunu biliyorum da mtv nasıl değişiyor? Ticari olarak bu donanımda araçlar çok ucuz.

Teşekkür ederim.

Mtv şöyle oluyor . şimdi bu araç 1,6 motora sahip oldu için yıllık vergisi 1000 TL ticari olarak aldın da bu 1000 TL vergiyi 6 yıl boyunca ödemeye devam edersin ve 6 yıl sonunda düşüş yaşarsın eğer bu aracı otomobil ruhsatlı alıransan ilk 3 yıl yıllık 1000 TL öder diğer 3 yıl yıllık 750 TL ödersin ve böle gider yani biri 3 yılda bir vergi indirim alır biri 6 yılda bir indirim alır şimdi bunlar için 15000 TL fark verilir de otomobil ruhsatlısı alınırmı sen karar ver.

:D

İstanbul da yaşayanlar ve ankara da yaşayanlar için Alına bilir. çünkü orada yasaklar çok fazla işliyor.Tercih meselesi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

O zaman harika. :good1: Hız limiti önemsenmezse kesinlikle çok iyi seçim.

Yorum bağlantısı
Misafir
1 saat önce, Okan Tansel yazdı:

İstanbul da yaşayanlar ve ankara da yaşayanlar için Alına bilir. çünkü orada yasaklar çok fazla işliyor.Tercih meselesi.

şimdi 2017 fiyatlarına baktımda 

1.6L TDCi 95PS (215 Nm) Euro 5 Kısa 5 İleri Manuel Titanium Plus 70.215 (ruhsatta kamyonet)

1.6L TDCi 95PS (215 Nm) Euro 5 Kısa 5 İleri Manuel Titanium Plus 93.970 (ruhsatta otomobil)

evet yanlış okumadınız hususi kuryenin fiyatı 94.000 lira şaka gibi, kamyonet ve hususi versiyon arasında artık 23.000 lira vergi farkı var. 94 bine kurye alanın aklına şaşarım 

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)
33 dakika önce, Doğuş Bağ yazdı:

şimdi 2017 fiyatlarına baktımda 

1.6L TDCi 95PS (215 Nm) Euro 5 Kısa 5 İleri Manuel Titanium Plus 70.215 (ruhsatta kamyonet)

1.6L TDCi 95PS (215 Nm) Euro 5 Kısa 5 İleri Manuel Titanium Plus 93.970 (ruhsatta otomobil)

evet yanlış okumadınız hususi kuryenin fiyatı 94.000 lira şaka gibi, kamyonet ve hususi versiyon arasında artık 23.000 lira vergi farkı var. 94 bine kurye alanın aklına şaşarım 

offf uçmuş fiyata bak.

Yakında otomobil ruhsatı tarih olur bence.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bir saat önce, Okan Tansel yazdı:

offf uçmuş fiyata bak.

Yakında otomobil ruhsatı tarih olur bence.

bu fiyata otomobil ruhsatlıdan 1 tane bile satması mucize olmalı 

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
Şimdi, Doğuş Bağ yazdı:

bu fiyata otomobil ruhsatlıdan 1 tane bile satması mucize olmalı 

Bencede

Yorum bağlantısı
Taner Kültüroğlu

çok güzel araç maşallah:nazar:, kazasız belasız uzun aylar kullanın inşallah(yılı bulmadan satarsınız heralde):biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren

hayırlı olsun abi araba değiştirme hızına forumda kimse yetişemez yahu :)

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...