Harun Kocaçalışkan 13 Mart 2017 Paylaş 13 Mart 2017 Selamlar, Geçtiğimiz hafta bana en yakın Ford servisi olan Musluoğlu Ford (Tuzla) servisine ulaşarak aracıma yazılım güncellemesi talep ettim (Chip Tuning'i iptal edebilmek adına). Onlar da tamam dediler. Ücret olarak da 80 TL istediler. (Şahsuvaroğlu Maltepe 150 TL istedi). Neyse servise gittim gayet ilgilendiler konuyla. Daha sonra servis danışmanı arabayı alıp aşağıya götürdü ben bekleme salonunda bekledim. Geriye gelerek araca yazılım güncellemesi yapılamayacağını zaten güncel olduğunu söyledi. Ben de güncel olsa bile üstüne tekrar yazma gibi bir şey yapılıp yapılamadığını sordum, onlar da yapılamaz dediler. Ücret almadılar. Bana dedikleri IDS cihazı beyne bağlanıp güncelleme var diyorsa güncelleme yapılabiliyormuş. Yoksa yapılamıyormuş. Ayrıca aracımda hiç arıza kodu olmadığını söylediler. Daha önce yazılım güncellemesi yaptıran oldu mu? Yaptırdıysa nereye yaptırdı? Bir ara da Şahsuvaroğlu'na götüreceğim. Ayrıca aracımın yazılımı güncelse EGR'si iptal edilmiş anlamına geliyor sanırım. EGR'nin devrede olup olmadığını anlamanın bir yolu var mıdır? 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 13 Mart 2017 Paylaş 13 Mart 2017 Nasil yani? orjinal yazilim ile ford egr yi iptal mi etti? neden? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 13 Mart 2017 Paylaş 13 Mart 2017 Benim egr fiziki olarak iptal edildi demişti Ali hocam, ne yapayım, açtırıp yazılım ile mi iptal ettireyim ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 13 Mart 2017 Paylaş 13 Mart 2017 Egrnin yokluğu en güzeli... Kışın sonra niye motor çabuk ısınmıyor diye ortalığa düşme 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mart 2017 Paylaş 13 Mart 2017 5 saat önce, Eren Gökmen yazdı: ford egr yi iptal mi etti? arge yapmıştır 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 13 Mart 2017 Paylaş 13 Mart 2017 Kışın sonra niye motor çabuk ısınmıyor diye ortalığa düşme [emoji4]Düştük de Noldu!!! Bebecağızların elleri üşüdü, kimsenin yüreği sızlamadı.. Olmaz denilen metodu bulduk hiç bir babayiğit çıkmadı destek olmadı kimse.. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Mart 2017 Paylaş 13 Mart 2017 Benim araçta cihaza bağlayınca yazılım güncellemesi yapılabileceği çıkmıştı. Fakat yetkili servis sorun çıkabilir diye yapmayalım isterseniz dedi. Bir yerde kararı bana bıraktılar. Bu güncellemenin egr iptali dışında faydası ne olacaktı? Egr mekanik olarak zaten iptal edilmişti aracımda. Dolayısıyla bu işlemi ne için yaptırmam gerektiğini o an bilemedim ve yaptırmadım. Net olarak tek bildiğim, çalışan sistemi durduk yere kurcalatmamak. Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 13 Mart 2017 Paylaş 13 Mart 2017 Koltuk ısıtma şart. Deri döşeme sökmek mesele, işçilik çok iyi, sökersek böyle durmaz cevabı koltuk ısıtmadan uzaklaştırdı yoksa en basiti ve ucuzu o idi... Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mart 2017 Paylaş 13 Mart 2017 Deri. [emoji15]Isıtmasız imkansız. 1 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 13 Mart 2017 Yazar Paylaş 13 Mart 2017 29 dakika önce, Turgay Seven yazdı: Benim araçta cihaza bağlayınca yazılım güncellemesi yapılabileceği çıkmıştı. Fakat yetkili servis sorun çıkabilir diye yapmayalım isterseniz dedi. Bir yerde kararı bana bıraktılar. Bu güncellemenin egr iptali dışında faydası ne olacaktı? Egr mekanik olarak zaten iptal edilmişti aracımda. Dolayısıyla bu işlemi ne için yaptırmam gerektiğini o an bilemedim ve yaptırmadım. Net olarak tek bildiğim, çalışan sistemi durduk yere kurcalatmamak. Ben de boyle oldugunu dusunuyorum. Servis danismani aldi gitti arabayi ustaya, usta dedi sorun yoksa kurcalamayalim dedi. Sonra bana guncelleme yok dediler. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mart 2017 Paylaş 13 Mart 2017 1 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Deri. bizonla gezsene sen bir 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 13 Mart 2017 Paylaş 13 Mart 2017 bizonla gezsene sen birSoğutmasız da iğrenç. [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 13 Mart 2017 Paylaş 13 Mart 2017 Deri. [emoji15]Isıtmasız imkansız. Para bitti yaz geldi önümüzdeki kışa bakacaz artık.... Yorum bağlantısı
Mustafa Liman 13 Mart 2017 Paylaş 13 Mart 2017 Benim araçta cihaza bağlayınca yazılım güncellemesi yapılabileceği çıkmıştı. Fakat yetkili servis sorun çıkabilir diye yapmayalım isterseniz dedi. Bir yerde kararı bana bıraktılar. Bu güncellemenin egr iptali dışında faydası ne olacaktı? Egr mekanik olarak zaten iptal edilmişti aracımda. Dolayısıyla bu işlemi ne için yaptırmam gerektiğini o an bilemedim ve yaptırmadım. Net olarak tek bildiğim, çalışan sistemi durduk yere kurcalatmamak. Bursa Otokoç baş bilmemnesi, kontrol etmeye bile cesaret edemedi. Sizinkilere en azından bakmışlar. [emoji3] Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Mart 2017 Paylaş 14 Mart 2017 Motordan korkan başteknisyen mi denk geldi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Liman 14 Mart 2017 Paylaş 14 Mart 2017 Motordan korkan başteknisyen mi denk geldi Kendi motorundan korkuyordu muhtemelen. [emoji23] 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Mart 2017 Paylaş 15 Mart 2017 Bu ara amma Mondeo konusu görmeye başladım. Yoksa algıda seçicilik mı Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Karakaya 15 Mart 2017 Paylaş 15 Mart 2017 Bu ara amma Mondeo konusu görmeye başladım. Yoksa algıda seçicilik mı [emoji14]Hem öyle hem de mk3 ler biraz eskimeye başladı [emoji2] 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts