Koray Erol 21 Mart 2017 Paylaş 21 Mart 2017 Arkadaslar herkese merhaba. Mondeo ghia 2006 tdci var bende.benim bi sorum olacakti.aracla sehir icinde mesela 50 60 km hiz ile gidiyorum ve onunuzde 3 4 cm derinliginde bi cukur tumsek oldugunu dusunelim.buradan gecerken sanki arac kayiyor altinizda gibi oluyor. bilhassada arka taraf daha hissediliyor.acaba gercekten boyle bir durum varmi var ise yasayan varmi yoksa benimki tamamen psikolojik midir acaba Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 21 Mart 2017 Paylaş 21 Mart 2017 ben böyle bir şey hissetmiyorum. daha detaylı açıklarsanız iyi olur mesela ses mi geliyor, titreşim mi geliyor, araba istemediğiniz yöne mi gidiyor. lastik havalarınız çok fazla olabilir kontrol ettirdiniz mi. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 21 Mart 2017 Paylaş 21 Mart 2017 Salınım. Psikolojik değil, ben de çok hissettim. Sanırım amortisörler eskidikçe daha da belirginleşiyor. Yorum bağlantısı
Erhan Karaman 21 Mart 2017 Paylaş 21 Mart 2017 dediğinizi bende hiç yaşamadım. hele ki böyle düşük hızlarda. 90 derecelik virajlarda bile bırakmıyor şayet lastikler iyi durumdaysa. bahsettiğiniz durumu citroen c4 de çok yaşardım Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 21 Mart 2017 Paylaş 21 Mart 2017 Bende focus 2 de yasiyordum bunu. ama 18lik orjinal jantlar varken oluyordu galiba Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mart 2017 Paylaş 21 Mart 2017 4 kafadan da okuyan rot ayarı cihazı ile ömnce ayara baktırın. Sonra da arka yürüyen aksamdaki burçlara 1 Yorum bağlantısı
Koray Erol 21 Mart 2017 Yazar Paylaş 21 Mart 2017 Abilerim duz yolda hic bi sikinti yok birak 90 i 130 140 sifir sikinti.ama boyle kucuk cukurlar olur ya veya bozuk yollarda o cukur veya bizukluga girince sanki arabanin tekerleri yerden kesiliyor gibi ve hiisediyorum saga yada sola atiyor kicini bilmem anlatabildimmi? 3 saat önce, Harun Kocaçalışkan yazdı: ben böyle bir şey hissetmiyorum. daha detaylı açıklarsanız iyi olur mesela ses mi geliyor, titreşim mi geliyor, araba istemediğiniz yöne mi gidiyor. lastik havalarınız çok fazla olabilir kontrol ettirdiniz mi. Harun bey resimdeki arac senin ise aynisi var bende.ses veya titresim yok.lastik havalarina bakmadim ve aslinda net bi bilgide alamiyorum bu konuda.siz mesela lastik basincini kac yapiyorsunuz ben 34 yapiyorum Yorum bağlantısı
Ersin Alan 22 Mart 2017 Paylaş 22 Mart 2017 Bu kayma hissi daha önceki opel insignia aracımda benimde başıma geldi arka amortisör değişti sorun ortadan kalktı aslında araç kaymıyor öyle hissediyorsunuz doğru mu Yorum bağlantısı
Recommended Posts