İçeriğe Yönlendir

Köksal'ın Gemisi (S-Max)

Köksal Yılmaz

Recommended Posts

Mehmet Kazancıoğlu
5 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Akıllı klavye şey yapmış. Uzatmayalım cnm

abi o telefondan girmez foruma direk bilerek yazmıştır. :seytan:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
23 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Akıllı klavye şey yapmış. Uzatmayalım cnm

Abicim şimdi bu geminin farları malum hella d1s bixenon, ampulü aslında güzel aydınlatıyor ama muhtemelen daha önce hiç değişmemiştir. Lümen olarak zayıflamış olabileceğini düşünüyorum. Kısa süreli kullanılmış çıkma veya sıfır olarak yapılacaklar listesine ekledim ama görüşünce canlı bir test etmeni rica edeceğim :flowers:

Gemi fortifi lazım bu arada :biggrin:

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
5 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Abicim şimdi bu geminin farları malum hella d1s bixenon, ampulü aslında güzel aydınlatıyor ama muhtemelen daha önce hiç değişmemiştir. Lümen olarak zayıflamış olabileceğini düşünüyorum. Kısa süreli kullanılmış çıkma veya sıfır olarak yapılacaklar listesine ekledim ama görüşünce canlı bir test etmeni rica edeceğim :flowers:

Gemi fortifi lazım bu arada :biggrin:

bizim fabrikada var istersen :D 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Gemi fortifi lazım bu arada [emoji3]

Xenon gazı biterse ışık mora döner. Reflektör tozlanmış olmalı bakalım bir ara
abi o telefondan girmez foruma direk bilerek yazmıştır. :seytan:

Demekki Doğuş dövülecek
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir
6 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Demekki Doğuş dövülecek

:f1:hoop !! kaçtım ben hadi goruşürük 

Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
6 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Xenon gazı biterse ışık mora döner. Reflektör tozlanmış olmalı bakalım bir ara

Demekki Doğuş dövülecek

abi dayak çözüm değil ki iki üç gün acısını çeker geçer 

esas benim başka bir önerim var. FR a uçmayı öğretelim portif üstünde bunun acısı hiç geçmez işte 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Misafir

Yağ değişimi sonrası motor sessizliği nasıl oldu? :)

çok rahat gördüm seni :seytan:

Adam rahat tabi araba hem Ford hem espli. Yol tutmayan Leon mu bu [emoji14]
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Yağ değişimi sonrası motor sessizliği nasıl oldu? [emoji4]

Adam rahat tabi araba hem Ford hem espli. Yol tutmayan Leon mu bu [emoji14]

Uzun süre kullanmadığım için net bişey diyemiyorum ama camlar kapalı iken benzinli motor gibi. Rölantide yanında dururken de öyle bariz sesli değil. Kayışlar degisecek soğuk motor ilk çalışmada ses yapıyor biraz.
Yorum bağlantısı
Misafir

En bariz fark rolantide ve vitesteyken gazdan çekip arabayı saldığın zaman belli oluyor abi, motorun kırkır sesi gidiyor. Sadece hafif enjektör sesi geliyor

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Tabla burçlarına da bak bi

O değil de far yıkamada sorun yokmuş, kapak olmayınca içeri kaçmış, düzelttim çalışıyor. Çıkma kapak bakacağım.
Yorum bağlantısı
Misafir
15 saat önce, Ozan Altundal yazdı:

Adam rahat tabi araba hem Ford hem espli. Yol tutmayan Leon mu bu emoji14.png

alırım aklınızı :f1:

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Arabayı henüz yıkama fırsatı bulamadım :) fırsat buldukça geziyoruz. Bezdeki kir deri direksiyondan çıkan kir.
Ufak bir eklenti (focus zamanında fazladan kalmıştı)

1c3db5d7f8e407ad7f002e50d9848c0a.jpg96ad6fda6112d7bda09c91ff993039e6.jpgc88e9df661929c69ca83b7f52a758156.jpg

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Sat bunu sen bana

Ailece çok sevdik bunu, konsey onayı olmadan satamam :)
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mert Yeldan

Sonra neden ford kötü, arkadaş ikinci eli kötü işte satan yok :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

kontak tarafı renklendirme güzel işe yarıyor da. anahtarı sokarken karanlıkta kalıyor o bölüm

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Bayrak
On 22.03.2017 at 16:15, Mert Yeldan yazdı:

Kasko candır, 50 bin liralık arabaya biniyorsun yap poliçeni. Gece 3 te kapının önünde araba yansa uykumu bölmem sabahlar olmasın

Öyle yanınca kasko dışı kalıyor yalnız geçenlerde bir forumdaşın toyotası yandı kabul etmemişlerdi.

@Köksal Yılmaz hocam sen yeni bi araba alınca nedense aklıma Hollywood ünlülerinin Afrikalı bi yetimi/öksüzü evlat edinmesi geliyor aklıma. O çocuk gibi kurtuldu bu araç diyorum. :D Kazasız, belasız, cezasız ve yenge de kullanacağı için hatasız sürüşler olsun.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Öyle yanınca kasko dışı kalıyor yalnız geçenlerde bir forumdaşın toyotası yandı kabul etmemişlerdi.

[mention=24540]Köksal Yılmaz[/mention] hocam sen yeni bi araba alınca nedense aklıma Hollywood ünlülerinin Afrikalı bi yetimi/öksüzü evlat edinmesi geliyor aklıma. O çocuk gibi kurtuldu bu araç diyorum. [emoji3] Kazasız, belasız, cezasız ve yenge de kullanacağı için hatasız sürüşler olsun.

Çok teşekkür ederim, detay ve diğer eksiklerini yavaş yavaş gideceğim inşallah.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Bilmediğin ot baş ağrısı yapar gibi. Bilmediğin yağ motul ben almazdım. Mobil ESP varken o da sırf dpf hatrina. 

Motul fordda kullanılan bir yağ değil BMW reno sport felan onlarda duydum. Ki onlarda zaten 5w30 değil fantazi spekte

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Koray Demir
Bilmediğin ot baş ağrısı yapar gibi. Bilmediğin yağ motul ben almazdım. Mobil ESP varken o da sırf dpf hatrina. 
Motul fordda kullanılan bir yağ değil BMW reno sport felan onlarda duydum. Ki onlarda zaten 5w30 değil fantazi spekte

Petronas (Mercedes-Benz üreticisi), Eneos(markasal değeri en yüksek araç Toyota yine Hondaların fabrika dolum yağı), Liqui Moly (Almanya pazar lideridir) marka yağ olsa sonuç değişir mi yine mi mobil?
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Motul ucuz yada çok bulunan bir yağ değil. Neden mobil varken motul mesela

Yorum bağlantısı
Misafir
(düzenlendi)

kirli araba fotolarıyla gelme bana, bizimlaa değılsıın :seytan:

tarihinde Doğuş Bağ tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...