Köksal Yılmaz 3 Nisan 2017 Yazar Paylaş 3 Nisan 2017 27 dakika önce, Doğuş Bağ yazdı: kirli araba fotolarıyla gelme bana, bizimlaa değılsıın Evin önünde kirli koysam olmazdı, arabayı yıkama fırsatı bulamayınca arka planı değiştirdim(hanım pratik yapıyordu). Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 5 Nisan 2017 Yazar Paylaş 5 Nisan 2017 Akşam dayanamadım iş dönüşü yıkadım ama arabada bayaa kaporta varmış, yıka yıka bitmedi Çizikler olsa da bu ışıkta gayet güzel görünüyor 13 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 6 Nisan 2017 Paylaş 6 Nisan 2017 On 01.04.2017 at 22:03, Mert Yeldan yazdı: Sat bunu sen bana Bekle biraz daha o şimdi içine , dışına ,altına ,üstüne bir girdimi fabrikadan çıkmış gibi detaylı temizler . o zaman alırsın cilop. 12 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Akşam dayanamadım iş dönüşü yıkadım ama arabada bayaa kaporta varmış, yıka yıka bitmedi Çizikler olsa da bu ışıkta gayet güzel görünüyor Cık yakıştıramadım sana Hani bunun pastası ,seramiği , hani detayı ,motor temizliği ,far parlatması , koruması falan . sanki sallıyorsun gibi geldi neden acaba ? 3 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Nisan 2017 Paylaş 6 Nisan 2017 Zaten detay yapmadan da vermez kardeşim. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Nisan 2017 Yazar Paylaş 6 Nisan 2017 40 dakika önce, Okan Tansel yazdı: Bekle biraz daha o şimdi içine , dışına ,altına ,üstüne bir girdimi fabrikadan çıkmış gibi detaylı temizler . o zaman alırsın cilop. Cık yakıştıramadım sana Hani bunun pastası ,seramiği , hani detayı ,motor temizliği ,far parlatması , koruması falan . sanki sallıyorsun gibi geldi neden acaba ? Abi pazar günü irili-ufaklı şeyler planlıyorum (hanımın günü var da ). Dışına tam uygulama için yıllık izne çıkmam lazım Detay anlamında listenin şu an ki durumu şöyle YAPILACAKLAR (Sadece Direksiyon temizliği bakımı yapabildim henüz). HAVALANDIRMA TEMİZLİĞİ DETAYLI JANT TEMİZLİĞİ CAMLARA SERYUM OKSİT CAMLARA SU KAYDIRICI FİTİLLERİN BAKIMI İÇ TEMİZLİK ÇİZİK GİDERME+KORUMA STOP İÇ-DIŞ TEMİZLİĞİ PDR TEYP ÇİZİK GİDERME EL FRENİ BÖLÜMÜNÜ BOYAMA ÇEŞİTLİ FOLYO İŞLERİ 36 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Zaten detay yapmadan da vermez kardeşim. Adam her mecradan sat diye baskı yapıyor, bi dur yaa tadına yeni yeni varıyorum. 2 Yorum bağlantısı
Ayberk Edim Ergün 6 Nisan 2017 Paylaş 6 Nisan 2017 Tekrardan masallah abim gule gule kullan [emoji106][emoji106] 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Nisan 2017 Yazar Paylaş 8 Nisan 2017 Bugün biraz sağını solunu kurcaladımPark ampullerini eldeki bikaç ledle değiştirdim, yeni sipariş vermem lazımGündüz vakti biri sarı biri beyazAkşam karanlıktaAynaya led yetmedi biri sarı kaldıSilecek fiskiyelerini sprey ile değiştirdim ancak çok aşağı atıyor (2 çift denedim sonuç aynı). Lastik contayı kesip ön tarafı yukarı kaldırayım dedim ama yemediYaz geliyor arkaya hangisini bağlasam 12 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Nisan 2017 Yazar Paylaş 8 Nisan 2017 Binayı niye büktünS max in karizmayı görünce dayanamadı 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Nisan 2017 Paylaş 8 Nisan 2017 S max in karizmayı görünce dayanamadı [emoji3]Bina da S olmuş Baktığım her yer S sat sen bunu 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Nisan 2017 Yazar Paylaş 8 Nisan 2017 Bina da S olmuş Baktığım her yer S [emoji3] sat sen bunu [emoji3]Bugün triger seti ve devirdaim de geldi, v kayışını bekliyorum, hepsini yaptırayım öyle vereyim [emoji14] 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 8 Nisan 2017 Paylaş 8 Nisan 2017 Anlaşıldı... Sıfır ayarına getirip satanlardansın 6 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 8 Nisan 2017 Paylaş 8 Nisan 2017 Direksiyon temizliğin de ne kullandın 1_Torpidoyu teyp çevresini temizlemek için (Crafter için ve focus için soruyorum tırtıklı torpido üstü beyazlamaya başladı ) hangi ürünü kullanalım 2_ Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Nisan 2017 Yazar Paylaş 9 Nisan 2017 Direksiyon temizliğin de ne kullandın 1_Torpidoyu teyp çevresini temizlemek için (Crafter için ve focus için soruyorum tırtıklı torpido üstü beyazlamaya başladı ) hangi ürünü kullanalım 2_Deri için chemical guys leather cleaner kullandım abi normal apcler fazla güçlü olurTorpido için bu aralar auto finesse spritz ve adams total interior detailer moda, mat doğal bir görünüm veriyor ama elimde auto glym vrc olduğu için henüz almadım. Hafif limon kokusu ile vrc den memnunum(pek yoğun kullanmam) ama bitince silikonsuz bir ürüne geçeceğim. Plastiğe silikonlu ürünleri yoğun kullanma taraftarı değilim. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Nisan 2017 Yazar Paylaş 9 Nisan 2017 Bugün Heroic Detailingde camlara seryum yaptım, orta kısma boy yetmedi Bora dan takviye aldım Karavan kaç kgHiç bilmiyorum abi teknik bilgilerini. Kaça kadar gideri var S max de? 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Nisan 2017 Paylaş 9 Nisan 2017 Smax arkada bi smax çeker de karavan ruhsatlı mı 750kg üstümü merak ettimSeryum nedir 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Nisan 2017 Paylaş 9 Nisan 2017 Seryum nedirSaç çıkartıcı. Sürüyorsun lapiska gibim çıkıyor 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Nisan 2017 Yazar Paylaş 9 Nisan 2017 Cama ağda lazım yaniSeryum oksit tozu abi, eldeki pasta ile kıvama getirip, elyaf ped+polisaj makinesi ile uygulanıyor. Elyaf yoksa yün de kullananlar oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 9 Nisan 2017 Paylaş 9 Nisan 2017 Cam cillop gibi oluyor uygulanınca çizik vs alıyor parlaklık geliyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Nisan 2017 Paylaş 9 Nisan 2017 Saç çıkarıo dedi.. Siparişi iptal ediim ben.. Cam içinmiş 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 9 Nisan 2017 Yazar Paylaş 9 Nisan 2017 Saç çıkarıo dedi.. Siparişi iptal ediim ben.. Cam içinmişKuzeni yazmıştır abi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts