Mert Yeldan 9 Nisan 2017 Paylaş 9 Nisan 2017 Saç çıkarıo dedi.. Siparişi iptal ediim ben.. Cam içinmişS. A. İsimli şahıs özel müşterimizdir. Gizlilik ön planda Servet sahibi Aydın insanlara satıyoruz i. Ürünü ona sorabilirsiniz 3 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 10 Nisan 2017 Paylaş 10 Nisan 2017 tın tını tınnnnnn değişim başladı . 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 16 Nisan 2017 Paylaş 16 Nisan 2017 Tekrar hayırlı olsun abi, birşey soracağım elinde iki tane isofix li koltuk varsa arkaya yanyana takıp (orta ve sağ/sol) diğer yana oturma alanı ne kadar kalıyor fotoğraf atabilir mısın? Geçen hafta Ankara'yagidip geldik, yazın zor olacak hanıma, alalım o dediğin arabadan demeye başladı o da 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Nisan 2017 Yazar Paylaş 16 Nisan 2017 Tekrar hayırlı olsun abi, birşey soracağım elinde iki tane isofix li koltuk varsa arkaya yanyana takıp (orta ve sağ/sol) diğer yana oturma alanı ne kadar kalıyor fotoğraf atabilir mısın? Geçen hafta Ankara'yagidip geldik, yazın zor olacak hanıma, alalım o dediğin arabadan demeye başladı o da [emoji4]Sol koltuk en ön ayarda diğer ikisi en arka (toplam 3 kademe gibi düşün) boşluktan az çok tahmin yürütürsün.Bu arada karavan olmasa da yataksız bırakmaz, uzunluk 200 cm en dar bagaj kısmında genişlik 117 cm gibi 9 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 17 Nisan 2017 Paylaş 17 Nisan 2017 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-smax-titanium-x-paket-full-plusfull-turkiyede-tek-cam-tavan-421282533/detayPowershift şanzıman yok diye biliyorum makyajsız kasa da, nedir bunların şanzıman?Fiyat fazla sanırım ama nedir verilecek sizce. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Nisan 2017 Yazar Paylaş 17 Nisan 2017 Bir saat önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-smax-titanium-x-paket-full-plusfull-turkiyede-tek-cam-tavan-421282533/detay Powershift şanzıman yok diye biliyorum makyajsız kasa da, nedir bunların şanzıman? Fiyat fazla sanırım ama nedir verilecek sizce. Şanzıman powershift değil, benimkinin aynısı, bu araç 61.5 tan denizlide ilandaydı, satılmadı(donanım olarak hoşuma gitmişti ama fiyat malum uçuktu), bu galeri bence 55-56 lı bir rakama alıp ne tutturursam peşinde. 60 a verse yine almam. S max de şunu farkettim paran cebinde hazır olacak sürekli takip edeceksin, düştüğü an yapışacaksın, benim aracın ilanı p.tesi yayınlandı salı öğlen satışı bitirdim. Aracım satılsın vs beklersen kaçırırsın, kalan ilanlar sıkıntılı oluyor, temiz alınacak gibiler bişekilde gidiyor(mantıklı fiyatla tabi). 12 dakika önce, Evren Erakçora yazdı: Ev taşınır bunla. Nasipse yıl sonuna doğru testini yapacağım gibi abi 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 17 Nisan 2017 Paylaş 17 Nisan 2017 Powershift değil diye biliyorum ama ne? Meşhur jatco mu? Tork konvertörlü mü?Maalesef hazır para yok, focus + 1015 bin şeklinde denk getirmek için galeriler daha mantıklı geliyor ama bu aracın fiyat yüksek olduğu konusunda hemfikiriz. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 17 Nisan 2017 Yazar Paylaş 17 Nisan 2017 2 dakika önce, Ahmet İhsan Akşen yazdı: Powershift değil diye biliyorum ama ne? Meşhur jatco mu? Tork konvertörlü mü? Maalesef hazır para yok, focus + 1015 bin şeklinde denk getirmek için galeriler daha mantıklı geliyor ama bu aracın fiyat yüksek olduğu konusunda hemfikiriz. Bu arabaya 53-54 e kadar zorlardım fazlasına elim gitmezdi o yüzden hiç aramadım bile. Şanzıman aisin awf21 6 ileri tork konvertörlü 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Nisan 2017 Yazar Paylaş 22 Nisan 2017 Bugün günlerden bakımdı, triger devirdaim ve v kayışını yeniledik kafa rahatladı. Satıcı triger değişiminden emin değildi ve tahmin edeceğiniz gibi değişmemiş çıktı. Adres Ibo nun dayısının mekanıV kayışımız(biraz gecikmeli geldi)Yeni kayışın duruşu da başka oluyor Eylemlerim sürecek 9 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 2 Mayıs 2017 Plakayı değiştirmekle iyi etmişim @Mert Yeldan http://www.yenicaggazetesi.com.tr/fg-plakalar-belediyeyi-karistirdi-162709h.htm 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Mayıs 2017 Paylaş 7 Mayıs 2017 Canlı kanlı gördük beğendik. Tiz vakitte farlar elden geçmeli 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Mayıs 2017 Paylaş 7 Mayıs 2017 Çamursuz günler senin olsun Farları test etmem lazım Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Mayıs 2017 Paylaş 7 Mayıs 2017 Normal 1.5 numara hipermetrop gözlüğü işe yarar diyola Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 7 Mayıs 2017 Şöyle bir fotomuz olsun, merceğe el atıcam abi 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Mayıs 2017 Paylaş 8 Mayıs 2017 rengi soluk kalmış biraz oynanmak istiyor. artık ne süreceksen onuda ben öğretmeyeyimmmmmmmm........... Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2017 3 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: rengi soluk kalmış biraz oynanmak istiyor. artık ne süreceksen onuda ben öğretmeyeyimmmmmmmm........... Ben henüz polisaj yapmadım abi, öncesi-sonrası oldukça farklı olacak orası kesin Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Mayıs 2017 Paylaş 8 Mayıs 2017 33 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Ben henüz polisaj yapmadım abi, öncesi-sonrası oldukça farklı olacak orası kesin arabayı alalı 1,5 ayı geçmiş ve sen hala polisaj yapmadım diyorsun ooooo sen yaşlanmışsın artık demek ki Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2017 8 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: arabayı alalı 1,5 ayı geçmiş ve sen hala polisaj yapmadım diyorsun ooooo sen yaşlanmışsın artık demek ki Abi çaktırma Bora garaja lift alacak onu bekliyorum, alt kısımlar için daha rahat çalışıcam malum kaporta geniş 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 8 Mayıs 2017 Paylaş 8 Mayıs 2017 14 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Abi çaktırma Bora garaja lift alacak onu bekliyorum, alt kısımlar için daha rahat çalışıcam malum kaporta geniş işlenecek yüzey fazla olunca gözün yemedi dimi işlem yapmayı Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 8 Mayıs 2017 1 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: işlenecek yüzey fazla olunca gözün yemedi dimi işlem yapmayı Yıllık izne çıkmam lazım Yorum bağlantısı
Recommended Posts