İçeriğe Yönlendir

Servis Ve Usta Tavsiyesi (Kocaeli)

Volkan İşli

Recommended Posts

Volkan İşli

Kocaeli Kartepe de yaşıyorum 2000 Ford Fiesta aracımın triger seti, baskı balata, şanzıman takozu vs değişimi ayrıca kaporta boya işleri için sağlam, güvenilir usta ve servis önerilerinize ihtiyacım var ?

Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu

Ak oto Hadi usta.

esoto sırasında sanayi ışıkları geçince sağda. 

seç oto selman usta.

körfez sanayi sitesinde.

ikisi de iyidir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

Körfez yarimca sanayide bi tanıdık usta var,

Kaporta boya içinde fiyat verebilir tanıdığı iş yaptırdığı bı usta var yine. Ford extra

Ak otoyu bilmem ama Selman usta biraz pahalı

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Tatlısu
12 saat önce, Volkan İşli yazdı:

2000 Ford Fiesta aracımın triger seti, baskı balata, şanzıman takozu

körfez sanayi sitesi içinde Derya otomotiv var. ford yedek parça satışı yapıyor. değişecek parçalar için ordan fiyat almanda fayda var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan İşli
körfez sanayi sitesi içinde Derya otomotiv var. ford yedek parça satışı yapıyor. değişecek parçalar için ordan fiyat almanda fayda var.

Teşekkür ediyorum, sağolun dediğiniz dükkanı bulup değişeceklerin listesine göre fiyat alacağım. Ustalar dışarıdan gelen parçaları görünce pek hoşnut olmuyorlar ama yinede değerlendireceğim [emoji1374]
Yorum bağlantısı
Volkan İşli
Körfez yarimca sanayide bi tanıdık usta var,
Kaporta boya içinde fiyat verebilir tanıdığı iş yaptırdığı bı usta var yine. Ford extra

Ak otoyu bilmem ama Selman usta biraz pahalı

Bu Ford Extra ya Google Maps ten bakıyorum neredeyse Yalova da 1.30 saat mesafe de yani biraz uzak kalıyor bana ama tabi kaliteli iş için değer birkaç saatin lafı olmaz. Teşekkür ediyorum Ak Oto ile görüştükten sonra olmazsa dediğiniz yere de gidebilirim sağolun [emoji1374]
Yorum bağlantısı
Volkan İşli

Selman ustanın dükkanın da daha önce motocraft 5.30 motor yağı, yağ filtresi, hava filtresi, ön fren balataları, aks körükleri değişimi ve fren disklerinin taşlaması için 400 ₺ bırakmıştım. Pahalı mı ucuz mu bilemiyorum sanayide sadece orayı bulduğum için oraya gitmiştim.

Ak Oto ve Ford Extra yı öğrendiğim iyi oldu bir tek yere bağlı kalmak istemiyorum bazen çok yoğun oluyor ve gereken ilgiyi göremiyoruz. Bir kaç alternatif olması iyidir diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Ertan Alptekin

Selman usta iyidir. Ben tüm bakımlarımı triger de dahil ona yatırmıştım. Memnun kalırsınız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...