Volkan Ceneviz 5 Nisan 2017 Paylaş 5 Nisan 2017 Aracın radyatöründe pis su vardı değiştirmek istedim ve baktığımda içi paslı gibi boşaltınca kirli pis su çıktı ve söküp boşalttım yeni su ekledim çalıştırdım vs sorun yoktu su temizdi ancak biraz harareti yükselince sanırım devirdaim yapınca motorun içinde ki pis su pas vs karıştı yani bu sistemi komple temizlemek için ne yapmalı bir tamircide görmüştüm makineler için kullanılan deterjan gibi ABC matik gibi bir şey katıp köpüklü su getirtmişti yani bunun gibi temizleme yöntemleri var mı ne yapmak gerekir araç 1985 model as 250 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Nisan 2017 Paylaş 5 Nisan 2017 Radyatör temizleyici olarak aratın interrnette. Ancak temizlik sonrası zaten zayıf bir yer var ise oradan kısa süre sonra su kaçıracak. Takip edin sonrasında 2 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 5 Nisan 2017 Paylaş 5 Nisan 2017 Radyatör temizleyici olarak aratın interrnette. Ancak temizlik sonrası zaten zayıf bir yer var ise oradan kısa süre sonra su kaçıracak. Takip edin sonrasında Daha sonrasında kaçırma durumu olursa delik kapatıcı suların içine koyulan bi sıvı var marka ve isim olarak aklıma gelmiyor onlardan kullanılabilir Yorum bağlantısı
Cemil Kaynak 5 Nisan 2017 Paylaş 5 Nisan 2017 (düzenlendi) Radyatörcülerde bu iş için makina var. Cihaza belirli bir ölçekte ilaç atıyor ve sistem 1-1,5 saat çalışıyor. bunun yarısı ters yönde yapılıyor. Bir de suyu komple boşalttıysanız sistemin havasınıda alın. Sonrasında kışın aracın ısıtıcı kaloriferi bile harika sıcaklık veriyor. Benim arkadaşım radyatörcü ve Çağlar beyin dediği gibi bu temizlik sonrası zayıf olan yerden basınç geçince kaçak verme durumu var. Bu işlemi radyatörcüde yaptırmanızı tavsiye ederim. Kaçak olursada tamirini yapar. 5 Nisan 2017 tarihinde Cemil Kaynak tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 6 Nisan 2017 Yazar Paylaş 6 Nisan 2017 yani kendi başıma yapamayacağım bu işi benim asıl amacım motorda ki su kanallarını temizleyebilmek peki o sanayide ki ustalar içine omo matik gibi bir şey atıyordu o ne Yorum bağlantısı
Cemil Kaynak 6 Nisan 2017 Paylaş 6 Nisan 2017 Radyatorun icinemiSM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Nisan 2017 Paylaş 7 Nisan 2017 yani kendi başıma yapamayacağım bu işi [emoji4] benim asıl amacım motorda ki su kanallarını temizleyebilmek peki o sanayide ki ustalar içine omo matik gibi bir şey atıyordu o ne Soğutma sıvısı kanalları için bir temizleme kimyasalı bilmiyorum. Duymadım hiç. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Nisan 2017 Paylaş 7 Nisan 2017 yani kendi başıma yapamayacağım bu işi [emoji4] benim asıl amacım motorda ki su kanallarını temizleyebilmek peki o sanayide ki ustalar içine omo matik gibi bir şey atıyordu o ne Deterjan kezzap vb. Herşey olabilir. Yapılmaması lazım tabiiRadyatör temizleyici ile kendiniz yaparsınız? Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 7 Nisan 2017 Yazar Paylaş 7 Nisan 2017 12 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: Deterjan kezzap vb. Herşey olabilir. Yapılmaması lazım tabii Radyatör temizleyici ile kendiniz yaparsınız? Peki motorun içinde ki kanalları da temizliyormu bir sorun sıkıntı yaratırmı Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 7 Nisan 2017 Yazar Paylaş 7 Nisan 2017 Bir saat önce, Çağlar Bayur yazdı: Sıkıntı yaratsa satmazlar sanmam adı üstünde Radyatör temizleyici Motor temizleyen oldumu acep Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Nisan 2017 Paylaş 7 Nisan 2017 Radyatördeki su umumiyetle motordan da geçer 1 Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 7 Nisan 2017 Yazar Paylaş 7 Nisan 2017 Şimdi, Çağlar Bayur yazdı: Radyatördeki su umumiyetle motordan da geçer işte sıkıntı orada hadi radyatöre belki bir şey olmaz da motorda herhangi bir aksan sorun sıkıntı yaşar mı conta geçişler vs. vs. daha önceden bu işi deneyen bir kimse olsa iyi olurdu Yorum bağlantısı
Recommended Posts