Çagri Tanisman 7 Nisan 2017 Paylaş 7 Nisan 2017 (düzenlendi) Merhaba Arkadaşlar 16 inç st jant aldım. 205/4016 lastikle beraber aracımı basmak istiyorum.Konu ile ilgili bilgilendirebilir misiniz?En sağlıklı ne yapmam lazım? Yay taktırmak istiyorum, kimisi de pres yaptır orjınal yaylarla dedi. Sizce ne uygulamam gerekli?Bu durumla alakalı yardımcı olursanız sevinirim. 7 Nisan 2017 tarihinde Mehmet Pınar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Nisan 2017 Paylaş 7 Nisan 2017 Vogtland mor başarılıPres kolaydır ancak lastik basket topu gibi olur Yorum bağlantısı
Çagri Tanisman 7 Nisan 2017 Yazar Paylaş 7 Nisan 2017 duymam uzerede spor yaylar sekme yapar dıyorlar ama aslı varmıdır? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Nisan 2017 Paylaş 7 Nisan 2017 Spor yay diye bir kategori bilmem de. Pres veya kesilen yay üretim tasarım özelliğini ytitirnce basket topuna döner lastiğin yoldkai hali 1 Yorum bağlantısı
Çagri Tanisman 7 Nisan 2017 Yazar Paylaş 7 Nisan 2017 tesekkur ederım çağlar yorum ve onerı sunacak arkadaslar varsa beklıyorum Yorum bağlantısı
Uğur Çınar 7 Nisan 2017 Paylaş 7 Nisan 2017 yay yumusak sa sekme normaldır en basit yontemi koni amörtisör olabilir yada belli oranda orjinalleri sertlestrebilirsiniz Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 7 Nisan 2017 Paylaş 7 Nisan 2017 46 dakika önce, Çagri Tanisman yazdı: tesekkur ederım çağlar yorum ve onerı sunacak arkadaslar varsa beklıyorum Çağlar Abi doğru yolu göstermiş. Pressten uzak durun. Spor yay güzel görüntü verir, konforu düşürür, uzun zaman diliminde aracı yorar. Orjinal yaylarla devam etmenizi tavsiye ederim. İlla yay olacaksa Vogtland mı, Eibach mı tercihine kalır iş. Eibach kullandım vakti zamanında, fena değildi. 4 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 7 Nisan 2017 Paylaş 7 Nisan 2017 Eibach yay alın, benzinli olsun illa, hem konfor hem görüntü. Başka marka almam şahsi olarak. Mondeo Mk3 aracımda kullanıyorum çok memnunum, ayrıca maddi şartlar müsait ise Coilover kitlere de bakılabilir. 16 jant ve bahsettiğiniz lastik ebatı ile konfor az olacaktır. 16 jant için yay çok da gerekmez diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Halit Bebek 7 Nisan 2017 Paylaş 7 Nisan 2017 Passat b6 aracimda vogtland 4cm kullaniyorum. Cok memmumum. Ama lastik secimine dikkat.B6 Variant @bebekscarmaniac on instagram 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Polat 7 Nisan 2017 Paylaş 7 Nisan 2017 Bir saat önce, Çagri Tanisman yazdı: tesekkur ederım çağlar yorum ve onerı sunacak arkadaslar varsa beklıyorum Çağlar ABİ (Bey) en dogru cevabı vermis. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 7 Nisan 2017 Paylaş 7 Nisan 2017 (düzenlendi) önlere coil arkalara yay bu şekilde yaparsanız memnun kalırsınız. 7 Nisan 2017 tarihinde Furkan TANRIVEREN tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts