İçeriğe Yönlendir

Kredi Kartına Para İadesi Hk.


Bekir Çelik

Recommended Posts

Bekir Çelik

Merhaba arkadaşlar/abiler.

 

Kredi kartıyla netten bir ürün aldım. Vadedilen sürede kargoya verilmedi. Aynı gün kargo diyordu, 8 gün geçti. Müşteri hizmetlerinden iptal istedim, muhtemelen 2 gün içinde iade edilecek ücret. Ben de bu arada kartın tüm borcunu kapatmıştım, borç 0,00 TL yani.

 

Şimdi bu para iade edildiğinde muhtemelen +1799 TL olacak. Ben bu parayı gidip bankamatik kartından çeker gibi çekebilir miyim? Yoksa herhangi bir alışverişte mi kullanabilirim? Teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)

çekemezsin, yani çekersin elbet, ama bildiğim kadarıyla nakit çekime girer bu, faiz ödersin diye biliyorum, normal kartını nasıl kullanıyorsan öyle kullanacaksın, +1799 mu oldu, o para bitene kadar ekstren 0 gelecek, taksitle aldığın birşeyse paranıda taksit taksit geri alırsın (sanırım sen peşin almıştın, tek çekim)... bu arada kartının taksitli alışveriş limtide o para kadar eksik olur, ancak iadeyi yapan yer iadeyi tam olarak yaptıysa bu durumda lmitin düşmez ekstrende her ay taksidi ödemiş gibi görebilirsin fakat parayı peşin iade ettiklerinden o ödemeleri yapmazsın, sadece görünür, böyle antika bir durum işte...

 

kısaca paranı kartına iade ettiler, nakit olarak elinde değil sadece, nakit alıp kullanacağına zaten + bakiyeye geçmiş kartını kullan, 1799 tl. yi bu şekilde kartı kullanarak harca  olsun bitsin, keş parayı naapacaksın zaten, düşer kaybedersin falan :tongue:

 

 

" Kredi kartına fazladan para yatıranların ortak sorusu olan fazla parayı nakit olarak çekme sorusunun cevabı evettir. Ancak fazladan kredi kartına para yatırmak yeni bir limite sahip olmak demektir. Kredi kartına fazladan yatırılan para artık nakit avans olarak görülür. Ve bu parayı çekmeniz halinde artık faiz ödemek zorunda kalırsınız. Bu sebeple kredi kartınaza fazladan para yatırmamaya dikkat ediniz. "

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer

Nakit para olarak alabilirsiniz yanlız her ihtimale karşı bankamatikden değilde içeriden memura danışarak alın paranızı.

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş

Kredi kartının borcunu sıfırlamışsın, bankaya borcun yok. Neden kullanamazsın ki.

Tek sorun taksitli aldıysan taksit sayısı kadar parça parça alırsın geriye

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sadık Taşyürek

çekilir, ancak kredi kartından nakit çekme ücreti alırlar.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Bekir Çelik

Peki teşekkür ederim cevaplar için. En iyisi alışverişte kullanmak gibi görünüyor.

Yorum bağlantısı
Engin Deniz

Müşteri hizmetlerinden yada şubeden Vadesiz hesabınıza aktartabilirsiniz. Her hangi bir ücreti olmaz. Nakit çekmeyin komisyon alabilir.

  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu

Müşteri hizmetleri ile görüşmek lazım. Bu kredi kartıyla alışverişlerde para öyle zart diye geçmiyordu karşı tarafa eskiden. Karttaki harcamalardan mahsuplaşma kesin. Parayı alma şansınızı zorlayın 

  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

    Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

×
×
  • Yeni Oluştur...