İçeriğe Yönlendir

Sizce Chevrolet Cruze Alınır mı?

Emrah Altun

Chevrolet Cruze Alır mıydınız?  

33 oy

Bu ankete oy verme veya sonucunu görme izniniz yok Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Emrah Altun

Arkadaşlar bu soru belki de önceden defalarca soruldu. Başka forumları da gezdim fakat vergi, ötv, kur zamları gibi değişen konjüktür nedeniyle tekrar sormak istedim. Malumunuz son 2 sene de araba fiyatları akılalmaz bir şekilde arttı ve artmaya devam ediyor. Yakın zamanda araç değiştirme niyetim var. Malum sitede filtreleri uyguladığım zaman çok temiz düşük km li ve dizel 2,0 motorlu cruze araçlar var. Chevrolet'in ülkemizden çekilmesi nedeniyle de fiyatı muadillerine göre epey uygun.

Tüm bu durumları göz önüne aldığımızda;

Siz olsanız 2024 yılında bitecek olan servis ve parça desteğine rağmen uygun fiyatlı olduğu için üst paket ve 2.0 dizel motorlu Cruze alır mıydınız? 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ramazan Turan

Alınır, binilir güzelce ama satarken Nazlı olabilir. İkinci elde sizinde düşündüğünüz gibi piyasası düşündürücü ...

Yorum bağlantısı
Metin Çilo

Emrah kardeşim mağdur olursun malum Chevrolet ülkemizden çekildi şimdilik opel servisleri bakıyor ama ileriki aşamada sıkıntı olabilir. Tanıdık bir abimiz gitti sıfır Proton Waja aldı 2007 de araba piyasaya hızlı girdi ama şuan valla viraj lastiğini bulamıyoruz. 

Yorum bağlantısı
Emrah Altun

Cevap veren herkese teşekkür ederim. Soruma ekleme yapmak istiyorum. Opel'in Peugoet'e satılması Chevrolet'in ülkemizdeki akıbetine bir etkisi olur mu?

Yorum bağlantısı
Volkan İşli
Cevap veren herkese teşekkür ederim. Soruma ekleme yapmak istiyorum. Opel'in Peugoet'e satılması Chevrolet'in ülkemizdeki akıbetine bir etkisi olur mu?

Unutulmaya yüz tutmuş Chevrolet desteği bu kargaşada tamamen yok olur diye düşünüyorum..[emoji848] Donanımlı olsun diye elinizde patlayacak bir model almaktansa bir tık alt donanımlı ama satarken de yaptırırken de binerken de sizi üzmeyecek bir model tercih etmenizi öneririm..
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ersin Alan

Yurtdışından yedek parça getirme gibi bir Sıkıntınız yoksa uzun dönem binerim diyorsanız birde chevrolet den anlayan iyi bir ustanız varsa epica bile alınır yoksa yaklaşmamak lazım 

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Gecen ay aile dostumuz 2.0 otomatik dizeli 32bin tl ye satti bence alinir bu paralari artik focus1 lere istiyorlar/

Turkiye de parcasi bulunmayacak araba bence cok az uygun rakama alinir rahatca binilir

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Tahir İlter

Hala Rover parçaları bulunuyor. Bunun bile en az 20 yıl rahat rahat bulunur. 

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar

Hiç bir araba elinizde patlamaz.Günümüz şartlarında her türlü parçasını bulabilirsiniz.Hem servis kapandı diye hiç kimse arabaya bakmayacak diye bir şey yok.Bir sürü özel servis var.

Bu araba boyalı,tutulmuyor,son sahibi olursun denilen bir çok araba satılıyor.Ki sizin bahsettiğiniz yüksek model donanımlı ve yakışıklı bir araba.

1.6 benzinli tüplü deseydiniz sadece motor seçeneğinden biraz düşünün derdim ama 2.0 dizeli çok güzel bir seçenek olur.Ben temizini bulursam alırdım şahsen.

Tekrar söylüyorum,siz piyasayı şunu bunu boşverin,temizini bulmaya bakın.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Bence cruze son zamanların en güzel  estetik görünüme sahip arabası dır ki hala bazı arabalarda ondan bir alıntı vardır mutlaka.. Ben hiç düşünmeden alırım. Parça desen her zaman bulunur.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan

Ben de alacak olsam çok tereddütlü olurdum ama alınır mı dersen alınır.

Parça konusunun hiç bir zaman problem olacağını sanmıyorum. 

2.0 dizel çok güzel bir seçenek. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ali Gök

millet protono parça buluyor cruze mı bulunmicak bence alınır. kaldıki leşi çıkmış focus 1 almaktansa cruze a binerim görüntüsü 100 binliralık arabalarda yok

alınır binilir bence lakin 5 litrelerle gezmek hayal o ayrı

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu
1 saat önce, Fatih Keskin yazdı:

Gecen ay aile dostumuz 2.0 otomatik dizeli 32bin tl ye satti bence alinir bu paralari artik focus1 lere istiyorlar/

Turkiye de parcasi bulunmayacak araba bence cok az uygun rakama alinir rahatca binilir

32 bin liraya ihtiyacım olsa hiç kaçırmazdım. Çok güzel bir arabadır. Hiç eskimeyecek bir yüze tasarıma sahip.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
2 dakika önce, Ali Gök yazdı:

millet protono parça buluyor cruze mı bulunmicak bence alınır. kaldıki leşi çıkmış focus 1 almaktansa cruze a binerim görüntüsü 100 binliralık arabalarda yok

alınır binilir bence lakin 5 litrelerle gezmek hayal o ayrı

Şehir içi imkansız da uzun yolda görür. Hafif diye biliyorum.

Yorum bağlantısı
Ali Gök
20 dakika önce, Mustafa Arıkan yazdı:

Şehir içi imkansız da uzun yolda görür. Hafif diye biliyorum.

Ben dizel fluence ile daha 5 i görmüyorum hiç sabır küpü olmak lazım 2000 dizelle 5 görmek için:D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan
1 dakika önce, Ali Gök yazdı:

Ben dizel fluence ile daha 5 i görmüyorum hiç sabır küpü olmak lazım 2000 dizelle 5 görmek için:D

Sabit 90-100'le görür tabi. :)

110 ve üzeri 5lt imkansız. :)

Yorum bağlantısı
Recep Demirci

Turşusu çıkmış 200 bin km lerin bile üstünde her an motor değişimi gerektirecek piyasada ismi olan astra,golf,focus,corolla gibi araçlar nasıl olsa tutuluyor ve nasıl olsa sıfır araç çok pahalı insanlar alamıyor mecbur bu araçlara yönelecek diye düşünüp arabasını bulunmaz hint kumaşı sınıfına sokan satıcılar olunca araç alacak insanlarda parayı yolda bulmadıklarını bilince farklı modellere yönelme eğilimi gösteriyorlar. Cruze güzel bir araç. Parçası bulunmaz herkesin dilinde lakin yorumlarda problem olmayacağı belirtiliyor bu durumda tercih edilebilir bir araç. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan

Parçaların bir çoğu Opel ile ortak.

Hatta piyasada neredeyse hiç olmayan Saab'lar bile çok rahat bulunuyor. Onunda bir kısmı Opel ile ortak. 

Cruze buralarda çok fazla var. (Diyarbakır) Millet çatır çatır biniyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur

Satışı yavaş olur ama sonunda satılır.

Bu zamanda servis parça dert edilecek konu değil. 

Araçta temiz ile alın.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

Ben bu ülkede milletin beğenmediği araçları aldım hep ve memnun kaldım... Cruse ve Epica çok mantıklı 2.0dizel diye aklı çıkıyor bizim milletin. Punto 1.3mjet ile 6.5-7.5lt yakıtım vardı Mondeo 2.0tdci ile 7.4-8.5lt arası...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu
Bir saat önce, Mustafa Arıkan yazdı:

Parçaların bir çoğu Opel ile ortak.

Hatta piyasada neredeyse hiç olmayan Saab'lar bile çok rahat bulunuyor. Onunda bir kısmı Opel ile ortak. 

Cruze buralarda çok fazla var. (Diyarbakır) Millet çatır çatır biniyor.

Millet çatır çatır biner, biz de bakarız

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...