Bekir Çelik 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 (düzenlendi) Mitsubishi Attrage 1.2 CVT Intense Plus + Navigasyon (2015) Alıntı Guvenlik: - abs,ebd, asr, esp , - hillholder(sadece cvt de) , - acil durum sinyal sistemi( sert frende 4 lülerin otomatik yanması) , - Ön ,yan ve 1. ve 2. sira koltuklar icin perde havayastiklari. (bir görüşe göre 6 bir görüşe göre 8 adet) - lastik basinc sistemi(stepnede de sensor mevcut), - acil durum kilit acma sistemi. - mitsubishi RİSE gövde sistemi. Dis donanim : - alasim jantlar( tam boy stepne oda alasim jantli), - kendinden karartilmis arka camlar(yan camlar ve arka cam), - halojen tip gunduz farlari,ön sis farları( sis farlarının içinde 2 tane ampul var biri gündüz farı için biri sis farı için) , - led sinyalli isitmali elektrikli yan aynalar, - anahtarsiz giris ve calistirma sistemi( sürücü kapısı ve bagajda düğme mevcut) - bridgestone potenza S001 lastikler.(yüksek performans lastiği tasarruf arabasına neden koymuşlar hala arkadaşlarla tartışıyoruz; tanesi 350-400 tl lastiklerin) Ic donanim: - cruise control, - tam otomatik dijital klima, - 6.2 ekran usb ve sd card girisli navigasyon ve multimedya sistemi ( blaupunkt marka) - igo basarsoft haritali 5 yil ucretsiz guncellemeli navigasyon - tum camlar elektrikli( sürücü tarafı tek dokunuşlu, arka camlar sonuna dek açılabiliyor), - bluetooth telefon sistemi, - elektrikli direksiyon( direksiyonda ki düğmelerden teyp, cruise ve telefon kontrolü), - yagmur ve far sensorleri, - ortalama tuketim x2 kalan menzil x2, gidilen km x2 lastik basinclari, servise kalan km yi gosteren yol bilgisayari. (X2 ler bir a birde b sayacina gore ayri ayri hesapliyor. Biri her 4 saatlik stop etmede sifirlanirken digeri siz sifirlayana dek olcmeye devam ediyor.) - deri direksiyon ve vites topuzu, - arka kol dayama( 2 adet bardaklıklı) - top tether destekli sag sol koltuk isofix destegi Motor 1.2 80 hp 106nm tork 3 silindir 12 v dohc mivec motor Sanziman jatco marka cvt7 sanziman Bagaj 450 litre 5 yil/100000 km teknik garanti 12 yil paslanmazlik garantisi. Merhaba arkadaşlar. Bu araç hakkında yorumlarınız ne olur? Epeydir okuyorum, test sürüşlerini de izledim. DH'de sayfasını da takip ediyorum. Genel kanı çirkin olduğu yönünde ama ben katılmıyorum, siz rahatlıkla çirkin yorumu yapabilirsiniz, sıkıntı değil. Body Kit hallediyor o meseleyi. Zaten öncelik farklı, az yakıt, sorunsuzluk, 20 bin km'de bir bakım ve ağır bakımı yok. Araç dolu epey. Eksi yönü, arka koltukların yatmaması, iç mekanda sert plastik doku, dış sıcaklık göstergesi olmaması, bir de gündüz çok aydınlık ortamda kadranı okuyamamış birisi blog'unda okumuştum. LPG uyumlu.900 küsür kg ağırlık, yerden 17 cm yüksek. 2. el C Max'in tek çeldiricisi bu sıfır araç kaldı kafamda şimdi. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler. Not: Attrage'ın 2015 modeli var Türkiye'de sıfır. Sitesinde 2016 yazsa da yok hiç gelmemiş. 2017'sinin ne zaman geleceği muğlak ama İzmir bayii Nisan içinde gelecek dedi. Onun liste fiyatı 60-70 olur muhtemelen bu dolulukta. 12 Nisan 2017 tarihinde Bekir Çelik tarafından düzenlendi Ekleme Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 (düzenlendi) En büyük eksi ,araç bence güzel değil. C max la karşılaştırmak mümkün değil. 12 Nisan 2017 tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 Bir arabayı almam için önce tasarımını beğenmem lazım. Ondan sonra özelliklerini karşılaştırabilirim. Bu sebeple bir şey diyemem. 1 Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 12 Nisan 2017 Yazar Paylaş 12 Nisan 2017 Çok sert oldu ilk yorumlar. C Max'le kıyaslama değil aslında. Kıyaslanamaz tabi ki. Mesela bu aracın sıfırını bayii 50 bin liraya verse almaz mısınız? CVT olması, dolu olması, az yakması, bakımının ucuz olması, ağır bakımının olmaması vs cezbetmiyor mu hiçbir şekilde? Gideri yok mu yani? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 Tasarımın güzel olması mümkün değil ki, küçük arabaya büyük bagaj konursa ne olur. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Türedi 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 1.2 clio icon alırım.hem motor canavar,hem görsel olarak çok daha güzel,donanım fazlası var eksiği yok,2.el desen gözün kapalı satarsın,kimse çirkin demez. Verdiğiniz örnekteki aracın muhtemelen hiç bir karoser parçası Türkiye'de yoktur.En ufak bir aksiklikte fellik fellik parça arar durursunuz :)Uzak durulması gereken bir model. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 Şimdi, Bekir Çelik yazdı: Çok sert oldu ilk yorumlar. C Max'le kıyaslama değil aslında. Kıyaslanamaz tabi ki. Mesela bu aracın sıfırını bayii 50 bin liraya verse almaz mısınız? CVT olması, dolu olması, az yakması, bakımının ucuz olması, ağır bakımının olmaması vs cezbetmiyor mu hiçbir şekilde? Gideri yok mu yani? 50 değil 20 dese 15 e pazarlık ederim sonra gider şahin alırım 15 e bunu yine almam . bugun 50 ye aldığın bu araba 2 sene sonra 20 veren çıkarmı meçhul cidden inceleme bile boşver. 1 Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 12 Nisan 2017 Yazar Paylaş 12 Nisan 2017 3 dakika önce, Evren Erakçora yazdı: Tasarımın güzel olması mümkün değil ki, küçük arabaya büyük bagaj konursa ne olur. Hocam otoseyir'de incelemesini izlemiştim, zaten hatchback'miş orijinali. Sedana çevirmişler. Ondan arkasında tabiri caizse sırt çantası var. 2 dakika önce, Ahmet Türedi yazdı: 1.2 clio icon alırım.hem motor canavar,hem görsel olarak çok daha güzel,donanım fazlası var eksiği yok,2.el desen gözün kapalı satarsın,kimse çirkin demez. Verdiğiniz örnekteki aracın muhtemelen hiç bir karoser parçası Türkiye'de yoktur.En ufak bir aksiklikte fellik fellik parça arar durursunuz :)Uzak durulması gereken bir model. 1.2 clio icon HB ama değil mi? Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 (düzenlendi) Genel anlamda araç güzel japon (emin değilim ama sedanı hindistan üretimi) araçları sorunsuzda olurlar. 2016 da neden hiç gelmemiş ? 2016 yılında gelmediği halde 2015 yılındaki stoklar hala neden bitmemiş ? Yaklaşık 1,5 senede stoğu erimeyen bir malı nisan ayında yeniden geleceğini söyleyen satıcıya güvenilirmi ? Bu kadar az satan aracın 2.ci elinde sıkıntı olurmu ? Bu soruların mantıklı bir açıklamasını buluyorsanız aracı alırsınız. Son karar herzaman tüketiciye aittir 12 Nisan 2017 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 Hocam şimdi Allah günah yazmasın ama bu nedir arkadaş. Satmasın diye mi üretmişler anlamadım ki. Şimdi ben birisi ile buluşmaya gitsem. Buluşacağım arkadaş bu arabadan inse ne bileyim ön yargı oluşur hemen gözümde. Fakir arabası gibi duruyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 4 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 Ben yakından görmüştüm. Hacim yönünden küçük bir araba. Symbol ayarında. Ama sıfır otomatik arabayı şu piyasada 52 - 53 bine almak cezbediyor tabi. Büyüklük mesele değilse sizin için ve en az 3-5 yıl binecekseniz affetmeyin. Yorum bağlantısı
Ahmet Ertugay 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 Zevk ve tercih meselesidir ama bu aracı almam alanada engel olmam 1 Yorum bağlantısı
Volkan İşli 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 Görsellik çok önemli bence trafikte öyle araçlar var ki bakarken gözümüz kanayacak neredeyse bu model de onlardan pek farklı değilmiş şahsen almak istemezdim..[emoji28] 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 ayyy, C5 ten bile kötüymüş bu Al sen bunu, forumun çirkini bu olsun 11 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 28 dakika önce, Emrah Altun yazdı: Hocam şimdi Allah günah yazmasın ama bu nedir arkadaş. Satmasın diye mi üretmişler anlamadım ki. Şimdi ben birisi ile buluşmaya gitsem. Buluşacağım arkadaş bu arabadan inse ne bileyim ön yargı oluşur hemen gözümde. Fakir arabası gibi duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 2 saat önce, Emrah Altun yazdı: Hocam şimdi Allah günah yazmasın ama bu nedir arkadaş. Satmasın diye mi üretmişler anlamadım ki. Şimdi ben birisi ile buluşmaya gitsem. Buluşacağım arkadaş bu arabadan inse ne bileyim ön yargı oluşur hemen gözümde. Fakir arabası gibi duruyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Tahir Ak 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 Hocam şimdi Allah günah yazmasın ama bu nedir arkadaş. Satmasın diye mi üretmişler anlamadım ki. Şimdi ben birisi ile buluşmaya gitsem. Buluşacağım arkadaş bu arabadan inse ne bileyim ön yargı oluşur hemen gözümde. Fakir arabası gibi duruyor. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiuzak doğuda peynir ekmek bu araç. tabi zevkler meselesi. adamlar amaca yönelik araç alıyor tipe bakmıyor ucuz bol donanım sorunsuz yakıtı ekonomik daha ne olsun 2 Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 12 Nisan 2017 Yazar Paylaş 12 Nisan 2017 (düzenlendi) 1 saat önce, M.Fatih Yüce yazdı: Genel anlamda araç güzel japon (emin değilim ama sedanı hindistan üretimi) araçları sorunsuzda olurlar. 2016 da neden hiç gelmemiş ? 2016 yılında gelmediği halde 2015 yılındaki stoklar hala neden bitmemiş ? Yaklaşık 1,5 senede stoğu erimeyen bir malı nisan ayında yeniden geleceğini söyleyen satıcıya güvenilirmi ? Bu kadar az satan aracın 2.ci elinde sıkıntı olurmu ? Bu soruların mantıklı bir açıklamasını buluyorsanız aracı alırsınız. Son karar herzaman tüketiciye aittir Filipinler'e taşınmış 2016'da fabrikası. 2016'da neden gelmediğini bilmiyorum. Satın almış olanlar "yeterince reklamı yapılmadığını" savunuyorlar. Kısmen haklılar, Attrage'ı hiç duymamış görmemiş kişi sayısı az değil. 2. eli nasıl olur bilmem, muhtemelen daha ağır satılır. 1 saat önce, Emrah Altun yazdı: Hocam şimdi Allah günah yazmasın ama bu nedir arkadaş. Satmasın diye mi üretmişler anlamadım ki. Şimdi ben birisi ile buluşmaya gitsem. Buluşacağım arkadaş bu arabadan inse ne bileyim ön yargı oluşur hemen gözümde. Fakir arabası gibi duruyor. Fakir arabası ifadesini latife kabul ediyorum Emrah hocam. 1.4 Broadway'den sonra herhangi bir sıfır araba Mercedes ayarında olur bana. Şükrederiz. 1 saat önce, Hakan Kara yazdı: Ben yakından görmüştüm. Hacim yönünden küçük bir araba. Symbol ayarında. Ama sıfır otomatik arabayı şu piyasada 52 - 53 bine almak cezbediyor tabi. Büyüklük mesele değilse sizin için ve en az 3-5 yıl binecekseniz affetmeyin. Evet, boş Symbol 73 bin bu aralar. 43 dakika önce, Tahir Ak yazdı: uzak doğuda peynir ekmek bu araç. tabi zevkler meselesi. adamlar amaca yönelik araç alıyor tipe bakmıyor ucuz bol donanım sorunsuz yakıtı ekonomik daha ne olsun Evet, tipi harici bir olumsuz yorum çok göremedim zaten. İkinci eli tutulan piyasa arabalarına nazaran daha ağır olacaktır, daha çok değer kaybedecektir muhtemelen. * * * @Doğuş Bağ Hocam, kurum filtresi sebebiyle video açamıyorum. Mesai sonrası izlerim artık. 12 Nisan 2017 tarihinde Bekir Çelik tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Furkan Tanrıveren 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 (düzenlendi) abi bu araba ne böyle içi dışı berbat start stopu koydukları yer felaket bu arabayı tasarlayan mühendis kör olmuş heralde https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-2015-mitsubishi-attrage-1.2-cv-t-otomatik-siyah-5-yil-garantili-416206896/detay fiyata bak abi bu ne böyle 2.el düşük kmli Octavia alırım bu fiyata 12 Nisan 2017 tarihinde Furkan TANRIVEREN tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 12 Nisan 2017 Yazar Paylaş 12 Nisan 2017 12 dakika önce, Evren Erakçora yazdı: symbol daha büyük Bende vardı 2012 Symbol. Attrage'ı da görmediğim için kıyas yapamıyorum. Doğrudur hocam. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 Ön panjurdaki bir revizyon peynir ekmek yapar aracı şu görsele itici lakin .Dedim gibi sadece ön panjurdaki tasarım yeteneği aracı bambaşka bir havaya sokar .bence 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts