Bekir Çelik 12 Nisan 2017 Yazar Paylaş 12 Nisan 2017 1 dakika önce, Okan Tansel yazdı: Ön panjurdaki bir revizyon peynir ekmek yapar aracı şu görsele itici lakin .Dedim gibi sadece ön panjurdaki tasarım yeteneği aracı bambaşka bir havaya sokar .bence Okan hocam bir makyaj beklentisi var dediğiniz şekilde. Alıntı http://www.carscoops.com/2015/09/mitsubishi-attrage-improved-digitally.html Yorum bağlantısı
Okan Tansel 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 ha işte buuuuuuuuuuuuuuu ön nümereeeeee 1 Yorum bağlantısı
Selim Kaya 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 (düzenlendi) Leylek sırtına binmiş kurbağa gibi. C-Elysee almam diyorsanız alınabilir gerçi. Mitsubishi sonuçta. Ama sanki elde kalan parçaları birleştirmişler gibi. Adına hürmeten alınır. Citroen 2CV 'nin yaşına geldiğinde aynı muamele ile daha fazla edebilir. Ekleme: Ben olsam makyajlı kasanın gelmesini beklerdim. O gelince daha da düşer bence fiyatı. 12 Nisan 2017 tarihinde Recep Selim Kaya tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Cem Dilmen 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 (düzenlendi) 2 saat önce, Bekir Çelik yazdı: Bende vardı 2012 Symbol. Attrage'ı da görmediğim için kıyas yapamıyorum. Doğrudur hocam. Bekir Bey aracın tipi bana o kadar da itici gelmedi Eğer güzel Body kit seçenekleri var ve yakışıyorsa zaten çirkinlik meselesini atlıyoruz. Onun dışında sonuçta sıfır araç alacaksınız. Bu paraya alabileceğiniz sıfır otomatik, donanımlı araç alternatifi çok da yok. O yüzden sıfır arabaya binerim arkadaş derseniz bence alınabilir. Yakıt durumu kağıt üztünde LPG ye pek ihtiyaç bırakacak gibi değil ama bilmiyorum pratikte ne olur. Eğer çok yakarsa LPG alternatifi iyi bişey tabi. İkinci el satışında oldukça zorlanılır diye düşünüyorum. Şahsi kanaatimi sorarsanız benim sıfır araç takıntım hiç yoktur o yüzden bu fiyata 2-3 yaşında daha güzel alternatifler bakılabilir. MEsela 2011- 12 model focus 1.6 VTİ bakılabilir. Styale plusları bu fiyata düşük kmli olarak bulmak mümkün. Donanım olarak gayet tatminkar olacaktır. Yakıt da sizi pek üzmez. Hem satarken de zorlanmazsınız. Tabiki alacağınız arabayı da satarkenki duruma göre belirlemek ne kadar doğru o da tartışılır. Aklıma ilk etapta gelenler bunlar... 12 Nisan 2017 tarihinde Cem Dilmen tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 genel bir istatistik yaparsak yorum yapan aşağı yukarı 20 kişiden 19 u beğenmedi 1 kişide bodykitle biraz bişeye benzeyebilir dedi sanki özetlendi konu 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 7 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: Kaç tl imiş bu??? çağlar abi senin gözünde kaç bin eder objektif bir yorum paylaş bizle lütfen Yorum bağlantısı
Bekir Çelik 12 Nisan 2017 Yazar Paylaş 12 Nisan 2017 2 saat önce, Recep Selim Kaya yazdı: Ekleme: Ben olsam makyajlı kasanın gelmesini beklerdim. O gelince daha da düşer bence fiyatı. Yeni kasa gelene kadar 2015 kalmaayacak. 2 bayiide varmış şu an bildiğim. Biri siyah diğeri kırmızı. 23 dakika önce, Cem Dilmen yazdı: Bekir Bey aracın tipi bana o kadar da itici gelmedi Eğer güzel Body kit seçenekleri var ve yakışıyorsa zaten çirkinlik meselesini atlıyoruz. Onun dışında sonuçta sıfır araç alacaksınız. Bu paraya alabileceğiniz sıfır otomatik, donanımlı araç alternatifi çok da yok. O yüzden sıfır arabaya binerim arkadaş derseniz bence alınabilir. Yakıt durumu kağıt üztünde LPG ye pek ihtiyaç bırakacak gibi değil ama bilmiyorum pratikte ne olur. Eğer çok yakarsa LPG alternatifi iyi bişey tabi. İkinci el satışında oldukça zorlanılır diye düşünüyorum. Şahsi kanaatimi sorarsanız benim sıfır araç takıntım hiç yoktur o yüzden bu fiyata 2-3 yaşında daha güzel alternatifler bakılabilir. MEsela 2011- 12 model focus 1.6 VTİ bakılabilir. Styale plusları bu fiyata düşük kmli olarak bulmak mümkün. Donanım olarak gayet tatminkar olacaktır. Yakıt da sizi pek üzmez. Hem satarken de zorlanmazsınız. Tabiki alacağınız arabayı da satarkenki duruma göre belirlemek ne kadar doğru o da tartışılır. Aklıma ilk etapta gelenler bunlar... Cem bey, uzun yolda 4.2-4.7 lt, şehiriçi 7 lt civarı deniyor kullananlarca. Yorumlarınız olumsuz görüş içerse dahi çok yapıcı, yol gösterici. Kia Sportage konusundaki yorumunuz da çok hoşuma gitmişti. Teşekkür ederim özellikle. Göz önünde bulunduracağım tavsiyelerinizi. 20 dakika önce, Ali Gök yazdı: genel bir istatistik yaparsak yorum yapan aşağı yukarı 20 kişiden 19 u beğenmedi 1 kişide bodykitle biraz bişeye benzeyebilir dedi sanki özetlendi konu Aynen. Ama nedense bana aman aman çirkin gelmiyor. Biz ne tipsiz araçlara bindik vaktiyle ülke olarak. 6 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: Kaç tl imiş bu??? Öğretmen indirimi dahil 52'ye bırakıyor bayii. MTV onlara ait. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 2.el Honda jazz bakardım çağlar abi senin gözünde kaç bin eder objektif bir yorum paylaş bizle lütfen[emoji4]Tasarım bize uzak. Asya ülkelerine yakın 2 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 52 ye çıkabiliyorsanız Dacia Sandero Stepway da bakabilirsiniz. Fiyatı o civarda idi. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Yapıcı 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 Bende C-Max i almadan bunu incelemiştim. sonra C-Max aldım. Yakın bir arkadaşım Attrage ı aldı.. Benim düşüncem Clio dan daha kaliteli, yakıtı çok az ve yüksek beklenti yoksa sizi gayet tatmin eder. Benim almama sebebim ise o fiyata çıkamam oldu. 2 Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 O kadarda küçük bi araba değil araç B sedan. Ben içine oturmuştum arka koltuk falan iyiydi Symbol ile aynı. 1 Yorum bağlantısı
Tuna İşgören 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 Bu paraya 2015 leon alır Ateş ederim ? 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 Ne zevkime ne mantığıma uyduramadım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts