İçeriğe Yönlendir

Ankara'da Oto Ekspertiz Tavsiyesi

Alparslan Coban

Recommended Posts

Alparslan Coban

S.a Herkese keyifli forumlar dilerim Cuma günü nasipse Ankara da bir arkadaşa araç alacağız her ne kadar internette fazlaca isim adres gözükse de  bizim bildiğimiz kurumsal güvenilir bir ekspertiz servisi yok aşti ve çevresinde ya da makul uzaklıkta sizlerin tavsiye edebileceği bir yer var mıdır?

Yorum bağlantısı
Ramazan Turan

Tam emin değilim ama İskitler'de bir kaç tane test merkezi olduğunu biliyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

İstanbul yolu üzerinde (Fatih Sultan Mehmet Bulvarı) A-City var. A-City nin arkalarında bir yerde "Auto check up " diye bir yer vardı. 2 defa gitmiş ve memnun kalmıştım.

Yorum bağlantısı
Ergin Keçeci

İstanbul yolundaki Acity avm yanında erciyes işyerleri merkezi var. orada erkayalar bosch servisi var. ekspertiz konusunda uzman ve güvenilir bir yer. aldığım araçları hep oraya götürmüşümdür.tavsiye edilir.aştiye çokta uzak değil.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

https://g.co/kgs/I74gpR

İzmit şubesi bacanağıma ait. Kendi araçlarımı, nokta atışı neler olduğunu bildiğim halde, başka başka araçları da bilgi için yönlendirdim. İşlerini ciddiye alan kurum. Tavsiye ederim

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

@Serkan Toker abimle gittiğimiz biyer vardı kendisi görünce tarif eder biz memnun kaldık hatta o kadar memnun kaldık ki arabayı almadım o kadar iyi incelediler :)

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Polat
2 saat önce, Alparslan Coban yazdı:

S.a Herkese keyifli forumlar dilerim Cuma günü nasipse Ankara da bir arkadaşa araç alacağız her ne kadar internette fazlaca isim adres gözükse de  bizim bildiğimiz kurumsal güvenilir bir ekspertiz servisi yok aşti ve çevresinde ya da makul uzaklıkta sizlerin tavsiye edebileceği bir yer var mıdır?

Hocam eğer Cuma günü gelmeden haber verirseniz Ankara'da yardımcı olurum size.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker
10 saat önce, Ergin Keçeci yazdı:

İstanbul yolundaki Acity avm yanında erciyes işyerleri merkezi var. orada erkayalar bosch servisi var. ekspertiz konusunda uzman ve güvenilir bir yer. aldığım araçları hep oraya götürmüşümdür.tavsiye edilir.aştiye çokta uzak değil.

8 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı:

@Serkan Toker abimle gittiğimiz biyer vardı kendisi görünce tarif eder biz memnun kaldık hatta o kadar memnun kaldık ki arabayı almadım o kadar iyi incelediler :)

Ergin beyin tarif ettiği yerdi Köksal bizim gittiğimiz. Bence de başarılı bir yer. Tavsiye ederim. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Ahmet Kaleli

Ben şimdiden notumu alıp yazayım.İlerde bu bilgiler lazım olacak.Allah razı olsun insanlara faydalı olanlardan...

Servet abi teyit amaçlı soruyorum.Linke tıkladığımda um ile başlayan test merkezi çıkıyor.Pursaklarda doğru değil mi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Kaleli
Erkaya Otomotiv Servis ve Yedek Parça Ltd. Şti.  
Adres  
İstanbul Yolu 6. Km. Erciyes İş Yerleri Sitesi
187. (Eski 9.) Cadde No: 14-16
Yenimahalle / ANKARA

Telefon
0 312 397 14 15 - 397 26 58 - 397 26 59
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Alparslan Coban

Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim aşti civarında yer ararken bir arkadaşın tanıdığı varmış ısrar etti aracı otonamide gösterdik rapor haricinde sertifika vs verdiler bunu ilk defa gördüm satıcının dediği gibi çıktı sorun olmadı 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...