Alparslan Coban 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 S.a Herkese keyifli forumlar dilerim Cuma günü nasipse Ankara da bir arkadaşa araç alacağız her ne kadar internette fazlaca isim adres gözükse de bizim bildiğimiz kurumsal güvenilir bir ekspertiz servisi yok aşti ve çevresinde ya da makul uzaklıkta sizlerin tavsiye edebileceği bir yer var mıdır? Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 Tam emin değilim ama İskitler'de bir kaç tane test merkezi olduğunu biliyorum. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 İstanbul yolu üzerinde (Fatih Sultan Mehmet Bulvarı) A-City var. A-City nin arkalarında bir yerde "Auto check up " diye bir yer vardı. 2 defa gitmiş ve memnun kalmıştım. Yorum bağlantısı
Ergin Keçeci 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 İstanbul yolundaki Acity avm yanında erciyes işyerleri merkezi var. orada erkayalar bosch servisi var. ekspertiz konusunda uzman ve güvenilir bir yer. aldığım araçları hep oraya götürmüşümdür.tavsiye edilir.aştiye çokta uzak değil. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 https://g.co/kgs/I74gpRİzmit şubesi bacanağıma ait. Kendi araçlarımı, nokta atışı neler olduğunu bildiğim halde, başka başka araçları da bilgi için yönlendirdim. İşlerini ciddiye alan kurum. Tavsiye ederim 3 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 @Serkan Toker abimle gittiğimiz biyer vardı kendisi görünce tarif eder biz memnun kaldık hatta o kadar memnun kaldık ki arabayı almadım o kadar iyi incelediler 6 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Polat 12 Nisan 2017 Paylaş 12 Nisan 2017 2 saat önce, Alparslan Coban yazdı: S.a Herkese keyifli forumlar dilerim Cuma günü nasipse Ankara da bir arkadaşa araç alacağız her ne kadar internette fazlaca isim adres gözükse de bizim bildiğimiz kurumsal güvenilir bir ekspertiz servisi yok aşti ve çevresinde ya da makul uzaklıkta sizlerin tavsiye edebileceği bir yer var mıdır? Hocam eğer Cuma günü gelmeden haber verirseniz Ankara'da yardımcı olurum size. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 10 saat önce, Ergin Keçeci yazdı: İstanbul yolundaki Acity avm yanında erciyes işyerleri merkezi var. orada erkayalar bosch servisi var. ekspertiz konusunda uzman ve güvenilir bir yer. aldığım araçları hep oraya götürmüşümdür.tavsiye edilir.aştiye çokta uzak değil. 8 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: @Serkan Toker abimle gittiğimiz biyer vardı kendisi görünce tarif eder biz memnun kaldık hatta o kadar memnun kaldık ki arabayı almadım o kadar iyi incelediler Ergin beyin tarif ettiği yerdi Köksal bizim gittiğimiz. Bence de başarılı bir yer. Tavsiye ederim. 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Kaleli 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 Ben şimdiden notumu alıp yazayım.İlerde bu bilgiler lazım olacak.Allah razı olsun insanlara faydalı olanlardan... Servet abi teyit amaçlı soruyorum.Linke tıkladığımda um ile başlayan test merkezi çıkıyor.Pursaklarda doğru değil mi? 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Kaleli 13 Nisan 2017 Paylaş 13 Nisan 2017 Erkaya Otomotiv Servis ve Yedek Parça Ltd. Şti. Adres İstanbul Yolu 6. Km. Erciyes İş Yerleri Sitesi 187. (Eski 9.) Cadde No: 14-16 Yenimahalle / ANKARA Telefon 0 312 397 14 15 - 397 26 58 - 397 26 59 2 Yorum bağlantısı
Alparslan Coban 15 Nisan 2017 Yazar Paylaş 15 Nisan 2017 Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim aşti civarında yer ararken bir arkadaşın tanıdığı varmış ısrar etti aracı otonamide gösterdik rapor haricinde sertifika vs verdiler bunu ilk defa gördüm satıcının dediği gibi çıktı sorun olmadı 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts