Önder Özcan 17 Nisan 2017 Paylaş 17 Nisan 2017 Şimdi, Evren Erakçora yazdı: Fan sürekli çalışıyor mu abi? Hayır sürekli çalışmıyor ama çalışırken de tiz bir ses çıkarıyor. Su tesisatında borular bazen öter ya, öyle.Bosch gürültülü bir makine. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Nisan 2017 Paylaş 17 Nisan 2017 Hayır sürekli çalışmıyor ama çalışırken de tiz bir ses çıkarıyor. Su tesisatında borular bazen öter ya, öyle.Bosch gürültülü bir makine.Wd40 sık motor mil yatağına. Ben öyle 2 yıl idare ettim. [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 17 Nisan 2017 Paylaş 17 Nisan 2017 4 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Hayır sürekli çalışmıyor ama çalışırken de tiz bir ses çıkarıyor. Su tesisatında borular bazen öter ya, öyle.Bosch gürültülü bir makine. Nofostlarda fan sürekli çalışır diye düşünüyorum, kompresör çalışırken çalışıyor galiba. 1 Yorum bağlantısı
Onur Demir 17 Nisan 2017 Paylaş 17 Nisan 2017 Bir saat önce, Koray Demir yazdı: Şu an ücretsiz kargo dahil 2300 lirahttp://m.n11.com/profilo-bd5772pnfi-no-frost-buzdolabi-inox-P114961210 Bu fiyata ben alırkende vardı. n11 çok kullandığım bir sitedir ancak dolap vb. beyaz eşyalarımı genelde görerek almayı tercih ediyorum. Çorlu'daki profilo bayinden aldım. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 17 Nisan 2017 Paylaş 17 Nisan 2017 13 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Wd40 sık motor mil yatağına. Ben öyle 2 yıl idare ettim. Hehe, fan bir kere garantiden değişti, ses yüzünden (çamaşır makinesi de bosch, ona gelen servis buzdolabının fanını da değiştirdi) kısa süre sonra ses geri geldi. 11 dakika önce, Evren Erakçora yazdı: Nofostlarda fan sürekli çalışır diye düşünüyorum, kompresör çalışırken çalışıyor galiba. Mesela fan çalışıyor, dolabın kapısını açıyorum stop ediyor,sesini duyuyorum, kapıyı kapatınca hemen çalışmaya devam. Ama sürekli çalışıp çalışmadığına emin olamadım. Kalktım şimdi oturduğum yerden,dolaba baktım, komresör ve fan birlikte çalışıyor. Kompresör durunca bakarım fana. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Nisan 2017 Paylaş 17 Nisan 2017 Elle tutulabilir o fan. Konum itibari ile çok sıcağa maruz kalıyor. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 18 Nisan 2017 Paylaş 18 Nisan 2017 Akşam tekrar baktım fana. Komresör durunca fan da duruyor. Buzdolabı tamamen sus pus iken dondurucunun kapağını açıp 1 sn. sonra kapadım, sadece fan çalışmaya başladı, 20 sn kadar çalışıp durdu.Kesin bilgi, fan sürekli çalışmıyor. 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 18 Nisan 2017 Paylaş 18 Nisan 2017 Samsung kullanıyorum 3. senesi fazlasıyla memnunuz. Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 18 Nisan 2017 Paylaş 18 Nisan 2017 Profilo kullanıyorum. Tak tuk vızzzz horrr bir sürü ses çıkıyor makineden bozulsun da değiştireyim diye bakıyorum sağlam çıltı bozulmuyor da bir türlü. 9 yaşına girdi... yaş haddinden emekli edeceğiz artık 1 Yorum bağlantısı
Tahir Ak 18 Nisan 2017 Paylaş 18 Nisan 2017 bosch tavsiye ederim. buz kırma özelliği çok iyi gece saatlerinde tıkır tıkır buzlukta buzları kırıyor 3 senedir buzlukta buz yok. sorunsuz Kullanıyoruz Yorum bağlantısı
Osman Ünal2 18 Nisan 2017 Yazar Paylaş 18 Nisan 2017 Arkadaşlar çok teşekkürler yorumlarınız için bugün yazdıklarınız doğrultusunda profilo,samsung ve bosch mağazalarını dolaşacağız ailemle. Yorum bağlantısı
Tahir İlter 18 Nisan 2017 Paylaş 18 Nisan 2017 Profilo,Bosch,Siemens PSB grubunun.Herseyi ile aynı beyaz eşyaları sadece dış görünüşlerinde değişiklikler var. Buzdolabı seçimi yaparken karbon filtreli olmasına ve filtrenin servis ihtiyacı olmadan değiştirilebiliyor ve temizlenebiliyor olmasına dikkat edin. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 18 Nisan 2017 Paylaş 18 Nisan 2017 Profilo,Bosch,Siemens PSB grubunun.Herseyi ile aynı beyaz eşyaları sadece dış görünüşlerinde değişiklikler var. Buzdolabı seçimi yaparken karbon filtreli olmasına ve filtrenin servis ihtiyacı olmadan değiştirilebiliyor ve temizlenebiliyor olmasına dikkat edin.Üretimde iç mekanik aksamda kullanılan bazı parçalar farklı ve kalitelidir Siemens ve Bosch ta. Profilo bir alt kalite diyelim vestel ile seg gibi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts