Selçuk Bakış 31 Ocak 2019 Paylaş 31 Ocak 2019 Şimdi, Cem Işık yazdı: Başkana canlı müzik hazırlayın bando mızıka takımı olsun.Dj müziğinden hazetmez başkan? Her şeyi düzelten klavye bunu es geçmiş neyse bir saz bulayım ben 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 31 Ocak 2019 Yazar Paylaş 31 Ocak 2019 Başkana canlı müzik hazırlayın bando mızıka takımı olsun.Dj müziğinden hazetmez başkan[emoji3060]Hazır hazır, hele bir angarayı geçsin de...Sen gelmezsen olmaz ama 2 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 1 Şubat 2019 Yazar Paylaş 1 Şubat 2019 Hah, kırdı işte...Amerigan bu kırılmaz. çirkin le karıştırma Kesin bozdu Çok fena olacak çook. Seni yaradana gurban büyük gardaşım. Bana indiglo yapsana Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Şubat 2019 Paylaş 1 Şubat 2019 1 dakika önce, Ertan Çabuk yazdı: çirkin le karıştırma @Mehmet Ozyurek 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Şubat 2019 Paylaş 2 Şubat 2019 12 saat önce, Ertan Çabuk yazdı: Seni yaradana gurban büyük gardaşım. Bana indiglo yapsana Sen iste hayalet ekran yaparım. Ne de olsa yakışuglu araba Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 2 Şubat 2019 Yazar Paylaş 2 Şubat 2019 Bir saat önce, Servet Aydın yazdı: Sen iste hayalet ekran yaparım. Ne de olsa yakışuglu araba Seni yaradana gurban büyük gardaşım 12 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Sigorta ödemez bunu. yahu he he 1 Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Eylül 2019 Yazar Paylaş 3 Eylül 2019 Uzun zaman olmuş gıdıklamayalı konuyu... şu şurda dursun Bu da dursun... 4 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Eylül 2019 Paylaş 3 Eylül 2019 28 lik tank nedir bu araca arkadaş. 70 lik tank nasıl duruyor resmi var mi abi. Birde değişir değişmez muayene gerekiyor mu Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Eylül 2019 Yazar Paylaş 3 Eylül 2019 Mustafa Tüfekçi yazdı: 28 lik tank nedir bu araca arkadaş. 70 lik tank nasıl duruyor resmi var mi abi. Birde değişir değişmez muayene gerekiyor mu hoş geldin ??? çekip atayım resmini ama bagaj yarıdan gidiyor. üstüne kabin yapıp daha verimli kullanabilirsin bagajı. bir ay mühleti var tüpün Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Eylül 2019 Paylaş 3 Eylül 2019 Ertan Çabuk yazdı: hoş geldin ??? çekip atayım resmini ama bagaj yarıdan gidiyor. üstüne kabin yapıp daha verimli kullanabilirsin bagajı. bir ay mühleti var tüpün Bende öyle düşündüm raf yapıp üstünu kullanırız nasılsa cam açılıyor 1 ay ise muayene zamanı yapalım mecbur Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül 2019 Paylaş 3 Eylül 2019 Ertan Çabuk yazdı: Bir not düşelim tarihe... ne renk oldu şimdi bu 7 ay geçmiş? Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Eylül 2019 Yazar Paylaş 3 Eylül 2019 Çağlar Bayur yazdı: ne renk oldu şimdi bu 7 ay geçmiş? videoyu izle.. BAL rengi oldu ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Eylül 2019 Paylaş 3 Eylül 2019 Ertan Çabuk yazdı: para nerde? Çabi verecekti parayı Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 3 Eylül 2019 Yazar Paylaş 3 Eylül 2019 Mustafa Tüfekçi yazdı: Bende öyle düşündüm raf yapıp üstünu kullanırız nasılsa cam açılıyor 1 ay ise muayene zamanı yapalım mecbur ben yaptırdım bir kaç ay gezdim. muayene zamanı faturayı aldım, muayeneye gittim... Servet Aydın yazdı: Çabi verecekti parayı bal nerde Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül 2019 Paylaş 3 Eylül 2019 Ertan Çabuk yazdı: videoyu izle.. BAL rengi oldu ? izledim , ibre nerde? Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Eylül 2019 Paylaş 3 Eylül 2019 Resimdeki 7 fark nedir tekerleklerde ki ? Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz 4 Eylül 2019 Paylaş 4 Eylül 2019 Mustafa bir tarafın parçası eksik. Bump Stop adı, çapraz eğimlerde teker daha fazla yukarı çıkıp çamurluğa vs değmesin diye. Kauçuk gibi sert bir malzeme. Bulunur o bence kolayca. Sürüşe de etken bir parça değil, zaten tekeri değdirecek kadar araziye girmessin hemen diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 4 Eylül 2019 Yazar Paylaş 4 Eylül 2019 Çağlar Bayur yazdı: izledim , ibre nerde? ibre ne? ne işe yarar? Servet Aydın yazdı: Arılar nerde Ayı nerde? Mustafa Tüfekçi yazdı: Resimdeki 7 fark nedir tekerleklerde ki ? Tekerde fark görecek kadar gözüm iyi seğil ama saminin dediği gibi bumpstop yok. Yorum bağlantısı
Recommended Posts