İçeriğe Yönlendir

Karartmalı Dikiz Ayna Hakkında

Köksal Yılmaz

Recommended Posts

Köksal Yılmaz

Selamlar abiler, dostlar,

Aracımda zenginlik emarelerinden biri olan karartmalı dikiz aynasının ışığı akşamları yanmıyor(gündüz de yanmıyor gerçi), ilk kez bu donanımı kullanıyorum, bazı araçlarda minik yeşil bir ışık yanıyordu diye hatırlıyorum. Arka ve yan camlar malum fabrikasyon karartmalı(bu da zenginlikten galiba :tongue:) acaba onun etkisi ile mi devreye girmiyor, akşamları bir sorun yaşamıyorum farlar gözümü almıyor ama çalışıp çalışmadığından emin olamadım, ne dersiniz?

0f6387075904f77a6a4673ae2a45cd23.jpg

Yorum bağlantısı
Tahir Ak

ayna arkasındaki sensörü elinizle kapatıp ön kısımdan telefon flaşı yaklaştırın.ayna içi karanlıklaşıyor ise çalışıyordur

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Fotografta tam göremiyorum ama bu modelde isik olmamasi lazim. Dügmesiz bu degil mi ?

Tahir Beyin tarif ettigi sekilde denenebilir

Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan

Işık olmayabilir. Ön ve arkada sensörü var. Kararınca genelde koyu mavi bir ton alır ayna. 

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Fotoda çıkmamış ama önde 2 minik göz/ışık var diye hatırlıyorum.

Yorum bağlantısı
Eren Gökmen
1 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı:

yok o iki minik isiga benzeyen seyler sensör. isikli olanda iki tane de tus var. eski mondeoda var böyle birsey. sanirim 2004 öncesi. Gecen konusu vardi bir yerde. Bende orada görmüstüm isikli olani. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Şimdi, Eren Gökmen yazdı:

yok o iki minik isiga benzeyen seyler sensör. isikli olanda iki tane de tus var. eski mondeoda var böyle birsey. sanirim 2004 öncesi. Gecen konusu vardi bir yerde. Bende orada görmüstüm isikli olani. 

Tamam o zaman düğme yok ondan eminim, sensördür onlar :good1:

Akşam Tahir beyin dediği gibi bir test yapayım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
5 dakika önce, Eren Gökmen yazdı:

Araba yanindaysa aksami beklemeye gerek yok. 

Bugün işe getirmedim, garajda dinleniyor :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Sert
1 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Köksal abi benimki de aynısından. Önde 2 adet sensör var ve ışık yanmıyor. Fakat gece arkadan gelen ışığı çok güzel absorbe ediyor. Dikizdeki aynı ışığa yan aynalardan bakıyorum, çok fecii :shok:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
35 dakika önce, Aydın Sert yazdı:

Köksal abi benimki de aynısından. Önde 2 adet sensör var ve ışık yanmıyor. Fakat gece arkadan gelen ışığı çok güzel absorbe ediyor. Dikizdeki aynı ışığa yan aynalardan bakıyorum, çok fecii :shok:

Aydın cım aslında olmaması daha iyi, bi de ona takıntı yapmayayım :crazy: çalıştığını bilsem yeter :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu
10 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı:

Aydın cım aslında olmaması daha iyi, bi de ona takıntı yapmayayım :crazy: çalıştığını bilsem yeter :)

Bu özelliği olmayan bir araca gece bindiğinizde, sizinkinin çalıştığı hemen anlaşılıyor. Arkadaki herkes size selektör yapıyor sanıyorsunuz.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
2 dakika önce, Emrullah Aydoğdu yazdı:

Bu özelliği olmayan bir araca gece bindiğinizde, sizinkinin çalıştığı hemen anlaşılıyor. Arkadaki herkes size selektör yapıyor sanıyorsunuz.

C şıkkı diyorum, Kangoo :D

Yorum bağlantısı
Ramazan Turan

Sattığım civic te vardı. Ortada açma kapatma solda ve sağda da ışıklar vardı. Yeşil ışık yanınca aktif olduğu görülüyordu, sağda hiç bişey yanmadı ya sa ben görmedim. Ayna arkasında da ışık sensörü vardı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Aydın Sert
2 saat önce, Emrullah Aydoğdu yazdı:

Kesinlikle çok büyük faydası var.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Köksalım öle bir ışık yok . Sadece ortasında üste bir daire görürsün . 

O ışık olanlar aynalarada bir çok özellik için değişiyor . kiminde iç loş olsun diye ,kiminde kapı açık ,kapalı diye falan filan  işte.

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ramazan Turan

Benim araçta olan dikiz aynası bunun aynısıydı, tavandan elektrik alıyordu. 

1403272350ayisigi05-karartmali-ayna.jpg

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz

Biraz önce denedim gayet sağlıklı çalışıyormuş, arka ve ön sensörlere fenerle ışık tutunca durum belli oldu (kontak açıkken çalışıyor), videodaki tavan lambası orta koltuk üstündeki lamba

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

kararan dikiz aynası zenginlik emaresi ise katlanır yan aynalar ne emaresi acep :keyifli:ne kadar zenginim bilmek istiyorumda

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
20 dakika önce, Doğuş Bağ yazdı:

kararan dikiz aynası zenginlik emaresi ise katlanır yan aynalar ne emaresi acep :keyifli:ne kadar zenginim bilmek istiyorumda

@Hüseyin Sönmez :roportaj: abim söylesin, bende de var bu arada katlanır ayna :keyifli:

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
9 dakika önce, Doğuş Bağ yazdı:

bankacı adamsın o zaman ne kadar zenginiz bi hesapla bakim :nargile:

Ben hesaplarsam borçlu çıkarsın :D

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...