Köksal Yılmaz 18 Nisan 2017 Paylaş 18 Nisan 2017 Selamlar abiler, dostlar, Aracımda zenginlik emarelerinden biri olan karartmalı dikiz aynasının ışığı akşamları yanmıyor(gündüz de yanmıyor gerçi), ilk kez bu donanımı kullanıyorum, bazı araçlarda minik yeşil bir ışık yanıyordu diye hatırlıyorum. Arka ve yan camlar malum fabrikasyon karartmalı(bu da zenginlikten galiba ) acaba onun etkisi ile mi devreye girmiyor, akşamları bir sorun yaşamıyorum farlar gözümü almıyor ama çalışıp çalışmadığından emin olamadım, ne dersiniz? Yorum bağlantısı
Tahir Ak 18 Nisan 2017 Paylaş 18 Nisan 2017 ayna arkasındaki sensörü elinizle kapatıp ön kısımdan telefon flaşı yaklaştırın.ayna içi karanlıklaşıyor ise çalışıyordur 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Nisan 2017 Paylaş 18 Nisan 2017 Işık var mıymış aynada hiç dikkatimi çekmedi Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 18 Nisan 2017 Paylaş 18 Nisan 2017 Fotografta tam göremiyorum ama bu modelde isik olmamasi lazim. Dügmesiz bu degil mi ? Tahir Beyin tarif ettigi sekilde denenebilir Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 18 Nisan 2017 Paylaş 18 Nisan 2017 Işık olmayabilir. Ön ve arkada sensörü var. Kararınca genelde koyu mavi bir ton alır ayna. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Nisan 2017 Yazar Paylaş 18 Nisan 2017 Fotoda çıkmamış ama önde 2 minik göz/ışık var diye hatırlıyorum. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 18 Nisan 2017 Paylaş 18 Nisan 2017 1 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Fotoda çıkmamış ama önde 2 minik göz/ışık var diye hatırlıyorum. yok o iki minik isiga benzeyen seyler sensör. isikli olanda iki tane de tus var. eski mondeoda var böyle birsey. sanirim 2004 öncesi. Gecen konusu vardi bir yerde. Bende orada görmüstüm isikli olani. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Nisan 2017 Yazar Paylaş 18 Nisan 2017 Şimdi, Eren Gökmen yazdı: yok o iki minik isiga benzeyen seyler sensör. isikli olanda iki tane de tus var. eski mondeoda var böyle birsey. sanirim 2004 öncesi. Gecen konusu vardi bir yerde. Bende orada görmüstüm isikli olani. Tamam o zaman düğme yok ondan eminim, sensördür onlar Akşam Tahir beyin dediği gibi bir test yapayım 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 18 Nisan 2017 Paylaş 18 Nisan 2017 Araba yanindaysa aksami beklemeye gerek yok. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Nisan 2017 Yazar Paylaş 18 Nisan 2017 5 dakika önce, Eren Gökmen yazdı: Araba yanindaysa aksami beklemeye gerek yok. Bugün işe getirmedim, garajda dinleniyor 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 18 Nisan 2017 Paylaş 18 Nisan 2017 1 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Fotoda çıkmamış ama önde 2 minik göz/ışık var diye hatırlıyorum. Köksal abi benimki de aynısından. Önde 2 adet sensör var ve ışık yanmıyor. Fakat gece arkadan gelen ışığı çok güzel absorbe ediyor. Dikizdeki aynı ışığa yan aynalardan bakıyorum, çok fecii 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Nisan 2017 Yazar Paylaş 18 Nisan 2017 35 dakika önce, Aydın Sert yazdı: Köksal abi benimki de aynısından. Önde 2 adet sensör var ve ışık yanmıyor. Fakat gece arkadan gelen ışığı çok güzel absorbe ediyor. Dikizdeki aynı ışığa yan aynalardan bakıyorum, çok fecii Aydın cım aslında olmaması daha iyi, bi de ona takıntı yapmayayım çalıştığını bilsem yeter 2 Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 18 Nisan 2017 Paylaş 18 Nisan 2017 10 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Aydın cım aslında olmaması daha iyi, bi de ona takıntı yapmayayım çalıştığını bilsem yeter Bu özelliği olmayan bir araca gece bindiğinizde, sizinkinin çalıştığı hemen anlaşılıyor. Arkadaki herkes size selektör yapıyor sanıyorsunuz. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Nisan 2017 Yazar Paylaş 18 Nisan 2017 2 dakika önce, Emrullah Aydoğdu yazdı: Bu özelliği olmayan bir araca gece bindiğinizde, sizinkinin çalıştığı hemen anlaşılıyor. Arkadaki herkes size selektör yapıyor sanıyorsunuz. C şıkkı diyorum, Kangoo Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 18 Nisan 2017 Paylaş 18 Nisan 2017 Sattığım civic te vardı. Ortada açma kapatma solda ve sağda da ışıklar vardı. Yeşil ışık yanınca aktif olduğu görülüyordu, sağda hiç bişey yanmadı ya sa ben görmedim. Ayna arkasında da ışık sensörü vardı. 1 Yorum bağlantısı
Aydın Sert 18 Nisan 2017 Paylaş 18 Nisan 2017 2 saat önce, Emrullah Aydoğdu yazdı: Bu özelliği olmayan bir araca gece bindiğinizde, sizinkinin çalıştığı hemen anlaşılıyor. Arkadaki herkes size selektör yapıyor sanıyorsunuz. Kesinlikle çok büyük faydası var. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 18 Nisan 2017 Paylaş 18 Nisan 2017 (düzenlendi) Köksalım öle bir ışık yok . Sadece ortasında üste bir daire görürsün . O ışık olanlar aynalarada bir çok özellik için değişiyor . kiminde iç loş olsun diye ,kiminde kapı açık ,kapalı diye falan filan işte. 18 Nisan 2017 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 18 Nisan 2017 Paylaş 18 Nisan 2017 Benim araçta olan dikiz aynası bunun aynısıydı, tavandan elektrik alıyordu. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 18 Nisan 2017 Yazar Paylaş 18 Nisan 2017 Biraz önce denedim gayet sağlıklı çalışıyormuş, arka ve ön sensörlere fenerle ışık tutunca durum belli oldu (kontak açıkken çalışıyor), videodaki tavan lambası orta koltuk üstündeki lamba 2 Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2017 Paylaş 19 Nisan 2017 kararan dikiz aynası zenginlik emaresi ise katlanır yan aynalar ne emaresi acep ne kadar zenginim bilmek istiyorumda Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Nisan 2017 Yazar Paylaş 19 Nisan 2017 20 dakika önce, Doğuş Bağ yazdı: kararan dikiz aynası zenginlik emaresi ise katlanır yan aynalar ne emaresi acep ne kadar zenginim bilmek istiyorumda @Hüseyin Sönmez abim söylesin, bende de var bu arada katlanır ayna Yorum bağlantısı
Misafir 19 Nisan 2017 Paylaş 19 Nisan 2017 2 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: @Hüseyin Sönmez abim söylesin, bende de var bu arada katlanır ayna bankacı adamsın o zaman ne kadar zenginiz bi hesapla bakim Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 19 Nisan 2017 Yazar Paylaş 19 Nisan 2017 9 dakika önce, Doğuş Bağ yazdı: bankacı adamsın o zaman ne kadar zenginiz bi hesapla bakim Ben hesaplarsam borçlu çıkarsın Yorum bağlantısı
Recommended Posts