İçeriğe Yönlendir

Karartmalı Dikiz Ayna Hakkında

Köksal Yılmaz

Recommended Posts

Mert Yeldan
kararan dikiz aynası zenginlik emaresi ise katlanır yan aynalar ne emaresi acep :keyifli:ne kadar zenginim bilmek istiyorumda

Kararan dikiz aynası katlanır ayna ve iç gözlem ve darbe dirençli alarm olunca ne kadar zengin olmuş oluyoruz dbc525bb802691526653349e7f087289.jpg
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
kararan dikiz aynası zenginlik emaresi ise katlanır yan aynalar ne emaresi acep :keyifli:ne kadar zenginim bilmek istiyorumda

Dış aynan kararmıyor ise, ön camın kolormatik değil ise fakirsin. Pardon bunlar 2003 jeep liberty aracın standart donanımıydı. Yanlış konuya yazmışım
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
10 saat önce, Servet Aydın yazdı:

Dış aynan kararmıyor ise, ön camın kolormatik değil ise fakirsin. Pardon bunlar 2003 jeep liberty aracın standart donanımıydı. Yanlış konuya yazmışım

koltuk ısıtma ve ön cam ısıtma gibi ultra zenginlik emarelerine sahip bir arabam daha var benim :keyifli: 

Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk

Nerde colormatik ön cam?
Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
18 saat önce, Doğuş Bağ yazdı:

17 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı:

@Hüseyin Sönmez :roportaj: abim söylesin, bende de var bu arada katlanır ayna :keyifli:

B sınıfı araba ile az zengin oluyorsun Doğuş. Hatta sana da disginerek baktık. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
15 dakika önce, Hüseyin Sönmez yazdı:

B sınıfı araba ile az zengin oluyorsun Doğuş. Hatta sana da disginerek baktık. 

hangisi B sınıfı valla zenginlikten hiç bilmiyorum öyle sınıflar falan ben :nargile:

z3LXnj.jpg

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

koltuk ısıtma ve ön cam ısıtma gibi ultra zenginlik emarelerine sahip bir arabam daha var benim :keyifli: 

Onlar standart altı liberty'de

Nerde colormatik ön cam?

Güneşi gören memlekette olsan anlaşılır
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
8 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Onlar standart altı liberty'de

jakuzi de varmı libertyde?

Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez
21 saat önce, Doğuş Bağ yazdı:

hangisi B sınıfı valla zenginlikten hiç bilmiyorum öyle sınıflar falan ben :nargile:

z3LXnj.jpg

Benim çocuğun da örümcek adamlı kalemliği var.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...