İçeriğe Yönlendir

Mondeo 2 - Türkçe Tanıtım Videosu

Mehmet Eren

Recommended Posts

Mehmet Eren

Ford mondeo mk2 türkçe tanıtım

Otomobil Günlüklerim adlı bir youtube kanalında yakın zamanda yayınlanan videodur. Mk2 mondeoların kıymetini bilmeyenler için çok güzel bir dille mondeonun zevkini tarif etmiştir. Yayınlayan arkadaşa çok teşekkür ediyorum. "Mondeodan vazgeçemeyen dayılar.." tabirine de katılmadan edemeyeceğim :)

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Münir Nurettin Taşova

Otomobil Günlüklerim adlı bir youtube kanalında yakın zamanda yayınlanan videodur. Mk2 mondeoların kıymetini bilmeyenler için çok güzel bir dille mondeonun zevkini tarif etmiştir. Yayınlayan arkadaşa çok teşekkür ediyorum. "Mondeodan vazgeçemeyen dayılar.." tabirine de katılmadan edemeyeceğim [emoji4]

Bu arkadaşın anlatımları bana içten samimi geliyor. Bir düzeltme; kullandığı araçta hız sabitleme yoktu, teyp kontrol kolunu hız sabitleme sandı sanırım. [emoji4]
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

4-5 yıl kullandım.. 

Sattıktan sonra da fırsat buldukça kullandığım bir araçtır ve her seferinde üstünden inmek istememişimdir.. 

Sebebi izah edilemez bir sürüş dinamiği ve çekiciliği var. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Koray Demir

Anlatıcının direksiyonun hakimiyeti sıfır çoğu yerde ellerini simitten ayırıyor trafik canavarı...

Yorum bağlantısı
Cemal Demirezen

145 beygir diyor ama araç 130 beygir. 2001 yılındaki Mk3 kasa duratec motorlar 145 beygir arkadaş internetten 2001 mondeo diye üstünkörü araştırıp video çekmiş galiba.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...