İçeriğe Yönlendir

Telefonu araca bağladığında aramalara otomatik yanıt vermesini kapatmak

Ebrar Tüfek

Recommended Posts

Ebrar Tüfek

Başlıkta dediğim gibi müzik dinlemek için telefonu bluetooth ile bağladığımda birisi aradığı zaman telefonu otomatik olarak yanıtlıyor ben bu özelliği kapatmak istiyorum internette eski android sürümleri için bilgiler mevcut 7.0 da ayarlar kısmı farklı. Yokmu yapabilen birisi yardımcı olursa çok dua ederim 

Telefon: Samsung Galaxy Note 5 Android 7.0

Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Ayarlar kısmında otomatik yanıtı devre dışı bırak gibi bir sekme yok mu?

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
47 dakika önce, H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Ayarlar kısmında otomatik yanıtı devre dışı bırak gibi bir sekme yok mu?

Malesef yok

Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör
Bir saat önce, Ebrar Tüfek yazdı:

Malesef yok

olması lazım . telefona göre değişir ama  bende böyle;

Ayarlar-Çağrı ayarları- Gelen aramalar için kulaklık ayarları -otomatik yanıtlama (kutucuk işaretli ise tıkı kaldırın)

Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
olması lazım . telefona göre değişir ama  bende böyle;
Ayarlar-Çağrı ayarları- Gelen aramalar için kulaklık ayarları -otomatik yanıtlama (kutucuk işaretli ise tıkı kaldırın)

Benim ayarlar sayfası bu şekilde

66cfc1661e3abe15ed81275e28476cea.jpg

Arama yerinden bakıyorum çağrı ile ilgili hiçbirşey çıkmıyor
Arama ayarları ile ilgili yere bakıyorum ordada yok

19e6c08a899d547ed4a035d2731b15ca.jpg
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Bluetooth menüsünde araç hangi isim altında ise onun sağında dişli işaretine benzeyen sembole tıklayın. Orada neleri yapmak istediğiniz çıkar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
(düzenlendi)
4 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Bluetooth menüsünde araç hangi isim altında ise onun sağında dişli işaretine benzeyen sembole tıklayın. Orada neleri yapmak istediğiniz çıkar.

Bugün arabaya binince bakayım da tekrar yazarım servet abi 

tarihinde Ebrar Tüfek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör
39 dakika önce, Servet Aydın yazdı:

Ebrar, birde araç üzerindeki cihaz. Ona da bak. Onda da ayarlar var

Arabaya binince bende bakayım .Servet in dediği gibi cihazda da ayarlar vardı.(Arabalar aynı ırk)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı

Android'i hatırlamıyorum, ama BT menüsü altında sanki öyle bir ayar olması lazım. Çünkü her telefonu otomatik cevaplamak mantıklı değil...

Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy
13 saat önce, Ebrar Tüfek yazdı:

Başlıkta dediğim gibi müzik dinlemek için telefonu bluetooth ile bağladığımda birisi aradığı zaman telefonu otomatik olarak yanıtlıyor ben bu özelliği kapatmak istiyorum internette eski android sürümleri için bilgiler mevcut 7.0 da ayarlar kısmı farklı. Yokmu yapabilen birisi yardımcı olursa çok dua ederim 

Telefon: Samsung Galaxy Note 5 Android 7.0

Ben de Note 5 kullanıyorum ayarları sırasıyla yazıyorum.

Ana sayfadayken 

Telefon

Sağ üst köşede üst üste üç nokta var oradan Ayarlar

Arama Yanıtlama ve Sonlandırma

Otomatik cevaplama yazan yeri pasif yap

Kolay gelsin

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Cevap verme ayarı pioneer teypte yani bağlantıyı yapan cihazda bende

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
9 saat önce, Fikret Özsoy yazdı:

Ben de Note 5 kullanıyorum ayarları sırasıyla yazıyorum.

Ana sayfadayken 

Telefon

Sağ üst köşede üst üste üç nokta var oradan Ayarlar

Arama Yanıtlama ve Sonlandırma

Otomatik cevaplama yazan yeri pasif yap

Kolay gelsin

Dediğiniz şekilde yaptım ayarlar zaten pasif şekilde ama yinede kendi kendine açıyor.

7 saat önce, Çağlar Bayur yazdı:

Cevap verme ayarı pioneer teypte yani bağlantıyı yapan cihazda bende

Çağlar abi teyp aramayı kendi kendine açıyor ama ilk başta ses gelmiyor ben teypden ahizeyi aç a basarsam öyle ses geliyor hoparlörden. Ben açmasam onlar sesimi duyuyor ama ben açmadan araca karşı tarafın sesi gelmiyor saçma sapan bişey ya. Ahizenin yanında bekleme diye bi yer var oraya basınca da telesekreter karşı tarafa aradığınız kişi şuanda araç kullanıyor lütfen biraz bekleyin diyor. Bi türlü halledemedim şu işi 

11 saat önce, Servet Aydın yazdı:

Sağ tarafında dişli yok servet abi 

11 saat önce, Servet Aydın yazdı:

Ebrar, birde araç üzerindeki cihaz. Ona da bak. Onda da ayarlar var

Bi yarım saat karıştırdım heryerini bununla ilgili bişey bulamadım 

Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

Ebrar aynısı benim araçta da olmuştu. Telefonun bluetooth ayarlarından çözmüştüm. Ama nasıldı unuttum ,bakmam lazım. Araç şu an sehir dışında yarın akşam bakarım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
2 dakika önce, Haluk Şentürk yazdı:

Ebrar aynısı benim araçta da olmuştu. Telefonun bluetooth ayarlarından çözmüştüm. Ama nasıldı unuttum ,bakmam lazım. Araç şu an sehir dışında yarın akşam bakarım

Sağolun hocam haber bekliyorum

Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

Ebrar, şimdi telefondan bir baktım olay şöyle . Telefonun ayarlar menüsüne gir. Çağrı ayarları. Orada "gelen aramalar kulaklık ayarı " diye bir yer var. Oraya bas. Otomatik yanıtla tikini kaldır .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek
Ebrar, şimdi telefondan bir baktım olay şöyle . Telefonun ayarlar menüsüne gir. Çağrı ayarları. Orada "gelen aramalar kulaklık ayarı " diye bir yer var. Oraya bas. Otomatik yanıtla tikini kaldır .

Hocam bu dediğinizi internette bende gördüm ama benim telefonumun ayar yerinde çağrı ile ilgili hiçbirşey yok bu dedikleriniz çıkmıyor
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

Valla ben böyle çözmüştüm Ebrar , o zaman başka bir çözüm lazım. Denemeye devam [emoji106] [emoji2]

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...