Ebrar Tüfek 29 Nisan 2017 Paylaş 29 Nisan 2017 Başlıkta dediğim gibi müzik dinlemek için telefonu bluetooth ile bağladığımda birisi aradığı zaman telefonu otomatik olarak yanıtlıyor ben bu özelliği kapatmak istiyorum internette eski android sürümleri için bilgiler mevcut 7.0 da ayarlar kısmı farklı. Yokmu yapabilen birisi yardımcı olursa çok dua ederim Telefon: Samsung Galaxy Note 5 Android 7.0 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 30 Nisan 2017 Paylaş 30 Nisan 2017 Ayarlar kısmında otomatik yanıtı devre dışı bırak gibi bir sekme yok mu? Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 30 Nisan 2017 Yazar Paylaş 30 Nisan 2017 47 dakika önce, H.Cenk Bayrakçı yazdı: Ayarlar kısmında otomatik yanıtı devre dışı bırak gibi bir sekme yok mu? Malesef yok Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 30 Nisan 2017 Paylaş 30 Nisan 2017 Bir saat önce, Ebrar Tüfek yazdı: Malesef yok olması lazım . telefona göre değişir ama bende böyle; Ayarlar-Çağrı ayarları- Gelen aramalar için kulaklık ayarları -otomatik yanıtlama (kutucuk işaretli ise tıkı kaldırın) Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 30 Nisan 2017 Yazar Paylaş 30 Nisan 2017 olması lazım . telefona göre değişir ama bende böyle; Ayarlar-Çağrı ayarları- Gelen aramalar için kulaklık ayarları -otomatik yanıtlama (kutucuk işaretli ise tıkı kaldırın)Benim ayarlar sayfası bu şekildeArama yerinden bakıyorum çağrı ile ilgili hiçbirşey çıkmıyor Arama ayarları ile ilgili yere bakıyorum ordada yok Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Nisan 2017 Paylaş 30 Nisan 2017 Bluetooth menüsünde araç hangi isim altında ise onun sağında dişli işaretine benzeyen sembole tıklayın. Orada neleri yapmak istediğiniz çıkar. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 30 Nisan 2017 Yazar Paylaş 30 Nisan 2017 (düzenlendi) 4 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Bluetooth menüsünde araç hangi isim altında ise onun sağında dişli işaretine benzeyen sembole tıklayın. Orada neleri yapmak istediğiniz çıkar. Bugün arabaya binince bakayım da tekrar yazarım servet abi 30 Nisan 2017 tarihinde Ebrar Tüfek tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 30 Nisan 2017 Paylaş 30 Nisan 2017 Ebrar, birde araç üzerindeki cihaz. Ona da bak. Onda da ayarlar var 1 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 30 Nisan 2017 Paylaş 30 Nisan 2017 39 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Ebrar, birde araç üzerindeki cihaz. Ona da bak. Onda da ayarlar var Arabaya binince bende bakayım .Servet in dediği gibi cihazda da ayarlar vardı.(Arabalar aynı ırk) 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 30 Nisan 2017 Paylaş 30 Nisan 2017 Android'i hatırlamıyorum, ama BT menüsü altında sanki öyle bir ayar olması lazım. Çünkü her telefonu otomatik cevaplamak mantıklı değil... Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy 30 Nisan 2017 Paylaş 30 Nisan 2017 13 saat önce, Ebrar Tüfek yazdı: Başlıkta dediğim gibi müzik dinlemek için telefonu bluetooth ile bağladığımda birisi aradığı zaman telefonu otomatik olarak yanıtlıyor ben bu özelliği kapatmak istiyorum internette eski android sürümleri için bilgiler mevcut 7.0 da ayarlar kısmı farklı. Yokmu yapabilen birisi yardımcı olursa çok dua ederim Telefon: Samsung Galaxy Note 5 Android 7.0 Ben de Note 5 kullanıyorum ayarları sırasıyla yazıyorum. Ana sayfadayken Telefon Sağ üst köşede üst üste üç nokta var oradan Ayarlar Arama Yanıtlama ve Sonlandırma Otomatik cevaplama yazan yeri pasif yap Kolay gelsin 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Nisan 2017 Paylaş 30 Nisan 2017 Cevap verme ayarı pioneer teypte yani bağlantıyı yapan cihazda bende 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 30 Nisan 2017 Yazar Paylaş 30 Nisan 2017 9 saat önce, Fikret Özsoy yazdı: Ben de Note 5 kullanıyorum ayarları sırasıyla yazıyorum. Ana sayfadayken Telefon Sağ üst köşede üst üste üç nokta var oradan Ayarlar Arama Yanıtlama ve Sonlandırma Otomatik cevaplama yazan yeri pasif yap Kolay gelsin Dediğiniz şekilde yaptım ayarlar zaten pasif şekilde ama yinede kendi kendine açıyor. 7 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: Cevap verme ayarı pioneer teypte yani bağlantıyı yapan cihazda bende Çağlar abi teyp aramayı kendi kendine açıyor ama ilk başta ses gelmiyor ben teypden ahizeyi aç a basarsam öyle ses geliyor hoparlörden. Ben açmasam onlar sesimi duyuyor ama ben açmadan araca karşı tarafın sesi gelmiyor saçma sapan bişey ya. Ahizenin yanında bekleme diye bi yer var oraya basınca da telesekreter karşı tarafa aradığınız kişi şuanda araç kullanıyor lütfen biraz bekleyin diyor. Bi türlü halledemedim şu işi 11 saat önce, Servet Aydın yazdı: Bluetooth menüsünde araç hangi isim altında ise onun sağında dişli işaretine benzeyen sembole tıklayın. Orada neleri yapmak istediğiniz çıkar. Sağ tarafında dişli yok servet abi 11 saat önce, Servet Aydın yazdı: Ebrar, birde araç üzerindeki cihaz. Ona da bak. Onda da ayarlar var Bi yarım saat karıştırdım heryerini bununla ilgili bişey bulamadım Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 30 Nisan 2017 Paylaş 30 Nisan 2017 Ebrar aynısı benim araçta da olmuştu. Telefonun bluetooth ayarlarından çözmüştüm. Ama nasıldı unuttum ,bakmam lazım. Araç şu an sehir dışında yarın akşam bakarım 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 30 Nisan 2017 Yazar Paylaş 30 Nisan 2017 2 dakika önce, Haluk Şentürk yazdı: Ebrar aynısı benim araçta da olmuştu. Telefonun bluetooth ayarlarından çözmüştüm. Ama nasıldı unuttum ,bakmam lazım. Araç şu an sehir dışında yarın akşam bakarım Sağolun hocam haber bekliyorum Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 30 Nisan 2017 Paylaş 30 Nisan 2017 Ebrar, şimdi telefondan bir baktım olay şöyle . Telefonun ayarlar menüsüne gir. Çağrı ayarları. Orada "gelen aramalar kulaklık ayarı " diye bir yer var. Oraya bas. Otomatik yanıtla tikini kaldır . 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 30 Nisan 2017 Yazar Paylaş 30 Nisan 2017 Ebrar, şimdi telefondan bir baktım olay şöyle . Telefonun ayarlar menüsüne gir. Çağrı ayarları. Orada "gelen aramalar kulaklık ayarı " diye bir yer var. Oraya bas. Otomatik yanıtla tikini kaldır . Hocam bu dediğinizi internette bende gördüm ama benim telefonumun ayar yerinde çağrı ile ilgili hiçbirşey yok bu dedikleriniz çıkmıyor Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 30 Nisan 2017 Paylaş 30 Nisan 2017 Valla ben böyle çözmüştüm Ebrar , o zaman başka bir çözüm lazım. Denemeye devam [emoji106] [emoji2] Yorum bağlantısı
Recommended Posts