Haluk Şentürk 30 Nisan 2017 Paylaş 30 Nisan 2017 Değerli forumdaşlar, her araca göre dış modifiye örnekleri sitemizde mevcut. Ancak tek bir başlık altında bulmak güç. Şahsen çok fazla müdahalenin aracın kimliğini bozduğunu düşünüyorum.Özellikle çakma sunroof plastiği gibi eklemelerin aracın görsel değerini düşürdüğü kanaatindeyim. Ama bir takım zekice ve estetik dokunuşların araca değer kattığı kesin.Sizce araçlar için dış modifiyede olmazsa olmazlar nedir? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Nisan 2017 Paylaş 30 Nisan 2017 Dışa içe 10 harcarsınız. Satarken 3 falan ederse şanslısınız ki hatta bazen tam tersi de olur 2 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 30 Nisan 2017 Paylaş 30 Nisan 2017 Hiç bit modifiye değer katmaz, zarar ettirir, 5 harcarsınız satarken 2 koymaz üstüne. Sökülüp Orjinale çevirip satmak her zaman en mantıklı hareket 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 Mayıs 2017 Paylaş 1 Mayıs 2017 Fotograf ile eski aracimdan yola cikarak anlatayim.17" RH AS Speiche jantlarBMW cikmasi kapak ve Hella mercekle olusturulan Bixenon farlarOsram 4300K D1S ampüller, AL Bosch balastlarFar içi sinyal alt kısmının kesilerek amerikan park uygulamasıAmerikan park-sinyal senkronu3. fren lambasına F1 çakar fren modülü Kadrana menzil yazılımı ve ibrelerin surekli yanacak sekilde kodlanmasiHella mercekli sis farıSis-Uzun far senkronu (yeni nesil VW ler gibi)Ön sisli far anahtarıTek dokunuş arka camlar (ön camlar gibi çift kademe oldu)Kumandadan cam açma kapama2 tuşlu anahtar kabı 4 tuşlu anahtar kabı ile değiştirildi ve özelliği eklendiPANIC alarmKumandadan bagaj açma (bir kaç değişiklik yapılacak)Cruise Control- Hız sabitleyiciBlaupunkt RCD200 mp3 lü cd çalar ve CANBUS etkinleştirme ile ekran, GALA, kontağa bağlı olamama sorunlarının giderilmesiArka kapılara oem hoparlör toplamda 8 hoparlor olduDokunmatik süreli rezistans anahtarıJetta GLI, Bora V5, VR6 spor ön lipİç Ambiyans aydınlatmasıMKIV panjur ve bagaj logolarıWolfsburg Edition Çamurluk logolarıKelebek camlarına MKIV arka fonlu Bora araç stickerTürkçe sesli görüntülü (kameralı değil) park sensörüK&N kutu içi filtreFar anahtarına arka sis farı ikaz lediAmerikan clear Jetta GLI stoplarAmbiyans küllük aydınlatmaLedli vites topuzuShark antenvs vs. Bazi arac kodlamalarini ve incik boncugu da eklemedim burada. Eklenenlerin bircogu oem donanim ve yazilimdi ve kendi el emegimdi. Toplandigi zaman belki de 5 6 bin masraf etmisimdir isciligin bircogu kendimden olmasaydi 10 a bile cikardi.Aracimi 2.5 yil once 26 bin liradan ilana cikardim. Gercekten cok temiz bakimli aracti. Sikintimiz 2 degisen olmasiydi bende aldiktab 4 sene sonra ogrendim aldigim zamanlarda hasar kaydi muhabbeti de yoktu. En cok veren 25 ti soz verdi gelmedi, sonra 24.5 verdi biri para cikaramadi, 23.750 verdi biri kiyamet pazarlik sabah oldu yine ben gelmiyorum. Yeni arac icin sıkısmıstım 24 ten asagi da verirsem hakkaten icim acirdi. O kadar kizdim ki gecenin bir yarisi arabaya ekledigim ne var ne yok alayini soktum bi hiz sabitleyici kol birde park sensoru kaldi park sensoru zaten sokulmez hiz sabitleyici de ekstra olsun diye sokmedim. 50 liralik parcasi dokunmatik tuslu rezistans anahtari vardi, arabada birde yedek bobin tasiyordum uzun yolda ne olur ne olmaz diye onlari bile aldim ayri sattim.Arac eski halinde iken 2 ay satamadim bu halde biraz daha uygun fiyata 1 hafta da sattim. Aksesuarlari ayri sattim hepsi aranan parcalardi ve dedim ki bunlarin hepsine para isteyecem 50 liralik parcayi bile parayla sattim. Toplamda 27 ye gitmis oldu arac.Yapilan islemler aracin satisini da hizlandirmadi deger de katmadi insanimiz biseyden anlamiyor hakli olarak bu arabaya 25 mi verdin diyen de olurdu aliciya. 8 Yorum bağlantısı
Murat Atagenç 1 Mayıs 2017 Paylaş 1 Mayıs 2017 İşlevsel ya da herkese hitap edici ufak tefek şeyler olabilir. Ama bunlar arabanın fiyatına 1 lira artı sağlamaz. Sadece alıcının diğer düşündüğü araçlara göre öncelik sağlayabilir. Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 1 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2017 Teşekkürler arkadaşlar, bahsettiğim maddi değer değil aslında. Araca farklı bir estetik kazandırmak. Örneğin cam filmi, nikelaj ,angel far, spoiler gibi. Stop karartma aracı daha iyi görünüşlü yapar mı mesela? 2 Yorum bağlantısı
Halit Bebek 1 Mayıs 2017 Paylaş 1 Mayıs 2017 Teşekkürler arkadaşlar, bahsettiğim maddi değer değil aslında. Araca farklı bir estetik kazandırmak. Örneğin cam filmi, nikelaj ,angel far, spoiler gibi. Stop karartma aracı daha iyi görünüşlü yapar mı mesela?Bence bir genelleme yapmak olmaz. Yani bahsedilenlerin hepsi bir deger katar. Bu deger önce sahibine goredir sonra da çevreye gore... yani hepsi bir deger katar. Bu degerleri yorumlayan milyon varyasyon olacagi icin kimi beğenmez kimi cok begenit kimi de eh iste der. Ozguven sahibiyseniz yapar denersiniz gerekirse eski haline getirirsiniz. Bence tabi [emoji3]Yenilenebilir enerji gibi olmasi az risklidir. Guzel konu olmus tebrikler... 1 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 1 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2017 Bence bir genelleme yapmak olmaz. Yani bahsedilenlerin hepsi bir deger katar. Bu deger önce sahibine goredir sonra da çevreye gore... yani hepsi bir deger katar. Bu degerleri yorumlayan milyon varyasyon olacagi icin kimi beğenmez kimi cok begenit kimi de eh iste der. Ozguven sahibiyseniz yapar denersiniz gerekirse eski haline getirirsiniz. Bence tabi [emoji3]Yenilenebilir enerji gibi olmasi az risklidir. Guzel konu olmus tebrikler...Teşekkürler Halit bey,Valla Metin bey arabayı baştan yaratmış. Ve bence hepsi değerli dokunuşlar. Ve aracı kişiselleştirilmiş. Ama yolda sokakta ( eski tabirle) deli kızın çeyizi gibi takıp takıştıranlar görüyorum. Torosa ferrari amblemi takmış mesela, ön cam cd den incik boncuktan görünmüyor. Zevkler tabi ki tartışılmaz. Sizce araçlarda ne gördüğünüzde güzel olmuş dersiniz ? 1 Yorum bağlantısı
Halit Bebek 1 Mayıs 2017 Paylaş 1 Mayıs 2017 Teşekkürler Halit bey,Valla Metin bey arabayı baştan yaratmış. Ve bence hepsi değerli dokunuşlar. Ve aracı kişiselleştirilmiş. Ama yolda sokakta ( eski tabirle) deli kızın çeyizi gibi takıp takıştıranlar görüyorum. Torosa ferrari amblemi takmış mesela, ön cam cd den incik boncuktan görünmüyor. Zevkler tabi ki tartışılmaz. Sizce araçlarda ne gördüğünüzde güzel olmuş dersiniz ?Luks sinif araclarda pembe kaplama bile hos durabiliyor ua da kankirmizi kaplamalar... Genel olarak spor gorunumu tercih ettigim icin jant yay ile viraz yere yaklastirmak benim vazgecilmezlerimden...Far karartma distan bir filmle guzel olmutor genelde... govde rengi acik tenk ya da metal araclarsa jantlarin koyuluğu hosuma gider ancak koyu renklerde tam tersi... ve de butun bunlari surus konforundan minimum tavizle yapmak da onemli... Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 Mayıs 2017 Paylaş 1 Mayıs 2017 Bizim sanayiden örnek vereyim bi komşumuz passat aldı 2011. Kırmızı kaplama yaptı komple bodykit+ air süspansiyon yaptı araba yerlerde sürünüyor ses sistemi falan 2 sayfa modifiye yaptı sadece air 5 bin tl. 20 bin tl den fazla masraf yaptı aracı satarken aldığı fiyata zor bela satabildi. Mesela ufak tefek şeyleri bende yaptım amfi subwoofer cam filmi arka koltuklara multimedya sistemi falan. Satarkende fiyatta pek bi fark olmayacak hatta kilometre yükseldiği için aldığımdan ucuza bile gidebilir yani Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 1 Mayıs 2017 Paylaş 1 Mayıs 2017 Double din harici hiçbiri para getirmez inanın. 4adet yeni lastik bir de... 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Mayıs 2017 Paylaş 1 Mayıs 2017 Alırken lastiğe bakanı bulsam ruhsatı hediye edecem 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 Mayıs 2017 Paylaş 1 Mayıs 2017 Bizim sanayiden örnek vereyim bi komşumuz passat aldı 2011. Kırmızı kaplama yaptı komple bodykit+ air süspansiyon yaptı araba yerlerde sürünüyor ses sistemi falan 2 sayfa modifiye yaptı sadece air 5 bin tl. 20 bin tl den fazla masraf yaptı aracı satarken aldığı fiyata zor bela satabildi. Mesela ufak tefek şeyleri bende yaptım amfi subwoofer cam filmi arka koltuklara multimedya sistemi falan. Satarkende fiyatta pek bi fark olmayacak hatta kilometre yükseldiği için aldığımdan ucuza bile gidebilir yani Yine iyi satmış kaplamalı ve aır yapılmış araca ben müşteri olsam yarı fiyatını veririm şahsen [emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 Mayıs 2017 Paylaş 1 Mayıs 2017 28 dakika önce, Ali Gök yazdı: Yine iyi satmış kaplamalı ve aır yapılmış araca ben müşteri olsam yarı fiyatını veririm şahsen Abi sanayi ortamında piyasa yapıp tanındığın zaman günde 10 müşteri geliyor valla hastası çok. Gözümle şahit oldum ? bu bahsettiğim kişide onlardan ? 2 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 1 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2017 Bazen bi sticker bile ilgi çekici olabiliyor. Kaliperlerin boyamasını nasıl bilirdiniz [emoji16] 2 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 Mayıs 2017 Paylaş 1 Mayıs 2017 Bazen bi sticker bile ilgi çekici olabiliyor. Kaliperlerin boyamasını nasıl bilirdiniz [emoji16] Markete giderken evin önünde gördüm aklıma direk sen geldin Haluk hocam [emoji1] Karşınızda Ford Festiva X5 M Paket xdrive [emoji23] 3 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 1 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 1 Mayıs 2017 Ebrar, Kılıçdede camiinin orda bir araç var, yakalayabilirsem fotoğrafı olay olur [emoji16] [emoji2] 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 1 Mayıs 2017 Paylaş 1 Mayıs 2017 Bir saat önce, Haluk Şentürk yazdı: Ebrar, Kılıçdede camiinin orda bir araç var, yakalayabilirsem fotoğrafı olay olur Merakla bekliyorum ? Yorum bağlantısı
Recommended Posts