İçeriğe Yönlendir

2016 Focus trend x alınırmı

Erol Güven

Recommended Posts

Fevzi Göktaş

Yakıt iyi,ş.içi kullanımım fazla olması ve kısa mesafe yapmama rağmen 24 krş yakar. 130 km hıza kadar kabin sessiz. Yol tutuş güzel. 110ps ile 95 ps arasın da ne fark vardır bilemiyorum. Barajı yeterli. Biz iki kişi +1 bebek yetiyor. 

Eksi tarafı biraz dar olması. 1. Vites hızlanması pek tatmin edici değil.

Öğrenmek istediğiniz bir.şey olursa sorabilirsiniz.

Yaklaşık 17 aydır kullanıyorum

Yorum bağlantısı
Murat Atagenç

1.80 üzeri biri öne oturunca arkasına yetişkinin oturması için yer kalmıyor. Fiestayla aynı neredeyse.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Erol Güven
4 dakika önce, Fevzi Göktaş yazdı:

Yakıt iyi,ş.içi kullanımım fazla olması ve kısa mesafe yapmama rağmen 24 krş yakar. 130 km hıza kadar kabin sessiz. Yol tutuş güzel. 110ps ile 95 ps arasın da ne fark vardır bilemiyorum. Barajı yeterli. Biz iki kişi +1 bebek yetiyor. 

Eksi tarafı biraz dar olması. 1. Vites hızlanması pek tatmin edici değil.

Öğrenmek istediğiniz bir.şey olursa sorabilirsiniz.

Yaklaşık 17 aydır kullanıyorum

Kronik sorunları nelerdir. 110 Ps daha tatmin eder gibi geliyor bana.

Yorum bağlantısı
Alperen Akkuyu

Bence almasın o paraya daha özellikli daha iyi araba alınır .helede trendx alınmaz hiçbir özeliği yok 73 bin verecen park sensörü yok uçuz özelliklerden bile kaçılmış biz trendx kullanıyorum araç kaliteli ama özellik bakımından bomboş ona 73bin verecegine benzinli kia sportage var alırsa ama daha iyi bence almamalı titanyum olsa al derdim

Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş
(düzenlendi)
Bir saat önce, Erol Güven yazdı:

Kronik sorunları nelerdir. 110 Ps daha tatmin eder gibi geliyor bana.

Şu ana kadar bir sorun çıkmadı 10 bin km de araç. 90 lık connectimiz var 2006 model. O bile tatmin edici ki 11 yıllık araç.

Bu segmentte hepsinin iç mekanı aynı, diz mesafesi konusunda diğer modeller de10 cm lik bir.fark yok en fazla 2-3 cm fark var. Ben 179 cm. Connectte bindiğimde Focus ile aynı oranda diz.mesafesi kalıyor neredeyse.

Geniş istiyorsanız D segmentine bakacaksınız.

Mümkünse imkanınız var ise bulun test edin. Focus, kia sportage veya herhangi birini.

vw cadde satıp sportage alan biri performansından şikayetçi idi.130 beygir ama gitmiyor diyordu.

O yüzden test edin

Fiyat konusu sıfırları uçmuş vaziyette.2015 aralıkta style modelini 73 e almıştık.şimdi 99 bin.

Nasıl olacak ben de anlamadım

tarihinde Fevzi Göktaş tarafından düzenlendi
Bilgi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Atagenç
32 dakika önce, Fevzi Göktaş yazdı:

Bu segmentte hepsinin iç mekanı aynı, diz mesafesi konusunda diğer modeller de10 cm lik bir.fark yok en fazla 2-3 cm fark var. Ben 179 cm. Connectte bindiğimde Focus ile aynı oranda diz.mesafesi kalıyor neredeyse.

Civic, i30,.. hiç birine binmediniz galiba.

Focus diğerlerine göre baya baya dar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak
Bir saat önce, Murat Atagenç yazdı:

Civic, i30,.. hiç birine binmediniz galiba.

Focus diğerlerine göre baya baya dar.

Katılıyorum. Focus çok dar bir araba. Arka koltukta oturan ben olunca çok kötü oluyorum. Kapalı ortam fobim var galiba. C segmenti araçlar focus kadar dar değil. 

73 bin meselesi kişiseldir. Kimileri boş sever. Bu fiyatlara aynı aracın otomatiği yok mu? Forumda bununla ilgili bir konu vardı?

Yorum bağlantısı
Tugay YILMAZ

Focus 2 ve 2.5 kasaya göre ön taraf dar konsolun üst kısmı içeriye doğru uzuyor. Trend x'lerde 4 cam otomatik çelik jant ve cruise control var. Teyp Usb bağlantısı mevcut. Araç ön kısmının biraz dar olması dışında bana göre gayet iyi. Yüksek hızda içeriye biraz ses alması dışında bana kalırsa eksi bir yanı yok. Ses olayıda o performansa göre kabul edilir seviyede. Fakat fiyat biraz yüksek o paralara daha donanımlı araçlar alınabilir. Kianın yeni araçları baya dolu, super b veya octavia larda baya doludur. İş biraz tercih meselesi.

Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun

Biz 60 bin TL gibi bi rakama almıştık 2015 model Trend X  1.6 tdci.  o bütçe  i30-leon  vb. araçlara tam yetmemişti .( dizel ) 

70 bin TL işin içine girince bence fikirler değişmeli. 

biraz daha donanımlı bi araça bakılmalı.  

ön arka park sensörü - kolçak - hız sabitleyici  vs  donanımlar olmalı en azından.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Eren Gökmen

Focus 3-3,5 bu kadar dar mi gercekten ? focus 2  iyidi bu konuda. önler biraz dardi ama arka cok iyidi.  arkada 2.15 lik arkadasim rahatca oturabiliyordu. koltuk ne cok önde ne cok geride oluyordu. Arka koltukta tam bas hizasi tavanin en yüksek yeri. ayni arkadasim ön koltukta rahat oturamiyordu. 

Bu arada bir yakinimda 2010 i40 var. önler onun da dar, arkalari bilmiyorum ama arabadaki özelliklere hayran kaldim

Yorum bağlantısı
Gökhan Çoşkun
31 dakika önce, Eren Gökmen yazdı:

Focus 3-3,5 bu kadar dar mi gercekten ? focus 2  iyidi bu konuda. önler biraz dardi ama arka cok iyidi.  arkada 2.15 lik arkadasim rahatca oturabiliyordu. koltuk ne cok önde ne cok geride oluyordu. Arka koltukta tam bas hizasi tavanin en yüksek yeri. ayni arkadasim ön koltukta rahat oturamiyordu. 

Bu arada bir yakinimda 2010 i40 var. önler onun da dar, arkalari bilmiyorum ama arabadaki özelliklere hayran kaldim

Focus 2.5 vardı satıp 3.5 aldık.   2.5 daki ağırlık ve genişlik yok. Fakat o kadarda dar değil. Biz 5 kişiyiz daha arkada şikayet eden olmadı.

Çok abartılıyor. Diğerlerine göre dar fakat oturulmayacak kadar değil.

Ama bi corolla gibide değil arka taraf orasıda doğru.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Semih Güney
6 saat önce, Murat Atagenç yazdı:

1.80 üzeri biri öne oturunca arkasına yetişkinin oturması için yer kalmıyor. Fiestayla aynı neredeyse.

Aynı aracı kullanıyorum, boyum 1.83 ve arkada gayet yeterli alan kalıyor o kadarda abartmayın bence. 

He koltuğu geriye yaslayıp kullananlardansanız bir şey diyemem.

Focus dar ama bir octavia'ya göre dar ne bileyim bir corolla'ya göre dar.  Sınıfındaki çoğu rakibi ile aynı düzeyde...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş

Ben bulamadım i30,golf,corolla diz var mesafelerini bulabilen biri var ise eklesin bakalım ne kadar fark varmış

Yorum bağlantısı
Hakan Gülsoy

Focus 3 kullanıyoruz 2.5 Focus ta var tabiki Ön konsol ön tarafı daraltmış çok sıkılıncak bişey hissetmedik arka oturma pozisyonunda anormal bir fark yok sanki biraz abartılıyor darlığı konusunda...

Ekleme yapayim Cıvıc,Jetta,Corollayla karşılaştırmıyorum yanlış anlaşılma olmasın...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

Arkadaş sanki yalan söylüyoruz... Eğriye eğri doğruya doğru. Telefondan girdiğim için link vermekle uğraşamıyorum. Youtube kanal isimlerini yazacağım, kısa boydan uzun boya doğru sıralama yapıyorum. Merak eden açıp baştan sona izleyebilir.

1. Otomobil Günlüklerim

2. Otopark

3. Otomobil Dünyam

4. Aziz Kancar.

Bu 4 kanalda bu focus 3 yada 3.5 in dar olduğunu açık açık söylüyor. Ha maksat arabanın arkasına sığmak ise 195 cm lik boyuyla Aziz Kancar da sığıyor.

Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş
38 dakika önce, Gökhan Albayrak yazdı:

Arkadaş sanki yalan söylüyoruz... Eğriye eğri doğruya doğru. Telefondan girdiğim için link vermekle uğraşamıyorum. Youtube kanal isimlerini yazacağım, kısa boydan uzun boya doğru sıralama yapıyorum. Merak eden açıp baştan sona izleyebilir.

1. Otomobil Günlüklerim

2. Otopark

3. Otomobil Dünyam

4. Aziz Kancar.

Bu 4 kanalda bu focus 3 yada 3.5 in dar olduğunu açık açık söylüyor. Ha maksat arabanın arkasına sığmak ise 195 cm lik boyuyla Aziz Kancar da sığıyor.

Öyle bir söylüyorsunuz ki sanki arada 30 cm fark var. En darı da olabilir. Ama abartmayalım. 

Şimdi, Fevzi Göktaş yazdı:

Öyle bir söylüyorsunuz ki sanki arada 30 cm fark var. En darı da olabilir. Ama abartmayalım. 

Ayrıca ben 1.80 cm Ford connectim şoför koltuğuna oturduğumda arkada ki sığamıyor. Connect dar mı olmuş oluyor şimdi

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak
3 saat önce, Fevzi Göktaş yazdı:

Ben bulamadım i30,golf,corolla diz var mesafelerini bulabilen biri var ise eklesin bakalım ne kadar fark varmış

Ne kadar fark olduğunu diğer araçları inceleyerek anlayabilirsiniz.

28 dakika önce, Fevzi Göktaş yazdı:

Ayrıca ben 1.80 cm Ford connectim şoför koltuğuna oturduğumda arkada ki sığamıyor. Connect dar mı olmuş oluyor şimdi

Abartmıyorum, olanı söylüyorum. Dar mı dar. En darı mı evet en darı. 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Alperen Akkuyu

Bencede dar bizim aile 184 ün üstünde 5 kişi hepimiz bindimi arka da dizimiz sığmıyor .ben toyota corollada arka taraf çok geniş oturdun mu boşluk bile kalıyor 

Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş

Allahtan bizim aile de herkes 1.90 değil. Yırttık yani. Adı otomobil ne taşıyacağız acaba için de

Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş

Forddan başka hiç bir marka diz ve baş ölçüsü vermemiş.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...