Gürkan Aydın 11 Mayıs 2017 Paylaş 11 Mayıs 2017 Ford connect olan arabamı Satıcam binek araba almayı düşünüyorum sizce pronto gen2 nasıl bi araba parçası ucuzmu az yakıyomu ustalar bu arabadan anlıyolarmı acil yardım ederseniz sevinirim?? Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 11 Mayıs 2017 Paylaş 11 Mayıs 2017 2009 yılında sıfır alıp 3 sene kullanmıştık. Yakıt olarak normaldi. Ancak yaşadığım şehirde parçasını da ustasını da bulmak çok zordu. İstanbul'da durum farklı olabilir. Onun dışında zevk alarak kullanmıştık Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Mayıs 2017 Paylaş 11 Mayıs 2017 Proton galiba. Almadan önce far ve stop arayın. Bulabiliyorsanız. Bagaj kapağı sorun. O da varsa Alabilirsiniz. 5 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 11 Mayıs 2017 Paylaş 11 Mayıs 2017 Tipi fena değil. İlk Protonla karşılaştırınca aralarında büyük fark var. Ama bilemiyorum, neden Proton. Fiyat mı çok uygun. Ön takım parçası, elektronik parçası aransa bulunur mu,çıkması bile zor bulunur diyorum. Aynı paralara ne alınabilir baktınız mı? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 12 Mayıs 2017 Paylaş 12 Mayıs 2017 Bir keresinde bir önceki modeli ile park halinde sürtme problemi yaşadım ve stop lambası kırıldı. 4-5 yıl öncesi sanırım stop lambası camına 150 TL gibi bir rakam demişlerdi bulamamıştım. Ara sahibine parasını vermiştim. Yorum bağlantısı
Kani Kaya 12 Mayıs 2017 Paylaş 12 Mayıs 2017 99 modelini kısa süre kullandım.. parçalarını istanbuldan temin edilebiliyordu..atmosferik motor her usta anlar diye düşünüyorum..fiyat performans aracı..dış kaporta ve far grubu az bulunabilir.. Yorum bağlantısı
Misafir 12 Mayıs 2017 Paylaş 12 Mayıs 2017 Ben de 2008 modelini 1 yil kullandım. Fiyatına göre çok şey sunan bir araba. Kaporta aksamini bilmiyorum ama mekanik yönüyle parça sıkıntısı yaşamazsınız. Düşük bütçeyle araba alacak olsam tekrar kendisine yönelirdim. Yorum bağlantısı
Gürkan Aydın 22 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 22 Mayıs 2017 Teşekkür ederim herkese ilgilendikleri için ben kararsızım ama Baylan proton gen 2de birazdaha yardımcı olursanız sevinirim Yorum bağlantısı
Mehmet Ali Koç 22 Mayıs 2017 Paylaş 22 Mayıs 2017 yedek parça için arabaparçası.net veya ergin oto yardımcı olur, http://www.protonclub.org/ burayı da bi ziyaret edin. Çok aktif olmasa da sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts