İçeriğe Yönlendir

112 km/saat ile ceza mı yazılır.

Fevzi Göktaş

Recommended Posts

Fevzi Göktaş

Aydın-denizli karayolun da 112 km/saat ile ceza yenir mi? El insaf. yazıklar olsun.Bölünmüş yol değil mi? Limit 120 değil mi?

37QqM5.jpg

Ceza nın nerde olduğu yazmıyor. Gelirler idaresinden baktım ceza gözükmüyor?

Videosunu isteyebileceğim bir yer var mı? 

Yorum bağlantısı
İsa Acar

Aydın-Denizli arasında bölünmüş yol olmasına rağmen bir çok yerde hız sınırı 90 km/h Fevzi bey.

Yorum bağlantısı
Kemal Mert

Ben ceyhanda çarşıda 40 ile düştüm. Sonra çok şikayet gelince 56 ya çıkardılar.

Yorum bağlantısı
Metin Mankal

Yıllardır okula giderken kullandığım yol. Hız limiti 70 dir.Defalarca radarın önünden geçtim 70 le.Geçenlerde ceza geldi.420 tl..Hızım 71..Limit 50 ye düşürülmüş.Tabi kimsenin haberi yok.Ayrıca pazar günü saat 17.30 da ceza yemiş olmak da ayrı bir koydu...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuz Tiryaki

Meşhur Çorum Osmancikta 102km hiz ile 400 TL ceza yemistim bende. Hiz limitlerini yersiz ve orantisiz düşürüyorlar bence

Yorum bağlantısı
Metin Akbal

Ordu da 6 radar cezasi yedim 5 ini mahkeme ile iptal ettirdim burdan arkadaslarda beni suclu bulmustu yavas gitseydin diye. Ayni mahalli bolgede 6 radar cezasindan bahsediyorum.

Yorum bağlantısı
Koray Yiğit

Fevzi bey öncelikle geçmiş olsun. Aydın Denizli yolu çok sık yerleşim yerleri oldugu için meskun mahalde yemiş olabilirsiniz cezayı. O yol üstünde Aydın organize sanayi Umurlu, Salavatlı, Sultanhisar, Yenipazar kavşağı, Atça,İsabeyli üzerinde radar ekiplerine denk gelmişligim vardı. Levhalara ve limitlere lütfen dikkat.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı

90km/h olmasa gelmez bu ceza, işaretleri ve levhaları iyi takip etmek lâzım

Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu
Bir saat önce, Oğuz Tiryaki yazdı:

Meşhur Çorum Osmancikta 102km hiz ile 400 TL ceza yemistim bende. Hiz limitlerini yersiz ve orantisiz düşürüyorlar bence

54 dakika önce, Metin Akbal yazdı:

Ordu da 6 radar cezasi yedim 5 ini mahkeme ile iptal ettirdim burdan arkadaslarda beni suclu bulmustu yavas gitseydin diye. Ayni mahalli bolgede 6 radar cezasindan bahsediyorum.

Osmancık da ben de 4 dakika ara ile iki ceza yedim. Yapacak birşey yok

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi

61 le radara girdim çevre yolunda . Flaş patladiginda tavşan gibi kalmıştım

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Fevzi bey geçmiş olsun.Çözüm navigasyon cihazına radar programı eklentisi , yasal mı bilmiyorum ama çok faydasını gördüm .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

70 tabelasının altında soteye yatmış radarla papaz olmuşluğum var. Ya 100 metre ileri ya 100 metre geri git değil mi? Geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ora 90 mış demekki. Geçmiş olsun.

Fevzi bey geçmiş olsun.Çözüm navigasyon cihazına radar programı eklentisi , yasal mı bilmiyorum ama çok faydasını gördüm .

Yasal abi. Çünkü tespit etmiyor. Sadece radar olabilir diyor.
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Sermet Gündoğdu
2 saat önce, Fevzi Göktaş yazdı:

Ceza nın nerde olduğu yazmıyor.

Aydın-Denizli 17.km yazıyor sanırım. TC numarasını da kapatsaydınız  kalmış :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş
2 saat önce, İsa Acar yazdı:

Aydın-Denizli arasında bölünmüş yol olmasına rağmen bir çok yerde hız sınırı 90 km/h Fevzi bey.

Anladım,120-130 ile yazılsa sesimi çıkartmam.Ama 112 olmasına kızıyorum. Araç soyluyor olabilirdim.

2 saat önce, Koray Yiğit yazdı:

Fevzi bey öncelikle geçmiş olsun. Aydın Denizli yolu çok sık yerleşim yerleri oldugu için meskun mahalde yemiş olabilirsiniz cezayı. O yol üstünde Aydın organize sanayi Umurlu, Salavatlı, Sultanhisar, Yenipazar kavşağı, Atça,İsabeyli üzerinde radar ekiplerine denk gelmişligim vardı. Levhalara ve limitlere lütfen dikkat.

1 saat önce, Cihan Göllü yazdı:

Güzergahta yerleşim yerleri var mıydı?

Yerleşim yeri olması neden olmamalı, çünkü orası ş.arası yol değil mi?

55 dakika önce, Adnan Çakır yazdı:

Navigasyonum yok böyle bir şey var ise yapalım

Hangi navigasyon cihazı

11 dakika önce, Sermet Gündoğdu yazdı:

Aydın-Denizli 17.km yazıyor sanırım. TC numarasını da kapatsaydınız  kalmış 

Evet kalmış. Ne yapayım inşallah bir.şey olmaz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş

Demek ki yol yapmak ile olmuyor bu işler.meskenlerin dışından geçmesi gerekir yollar. Acil işimiz olduğun da ne yapacağız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hakan Bayrak

Bölünmüş yol yapıp hız sınırı 110+%10 deniyor ama 5km de bir yerleşim yeri var ve maks. hız 50 km yazıyor. Dürüst bir yaklaşım değil. Bölünmüş şehirlerarası yolda yaya geçidi mi olur ama maalesef var. Şehirlerarası yolları şehiriçi ve yaya trafiğinden ayrımadıkları sürece maalesef bu şekilde devam edecek gereksiz cezalar. Bölünmüş yollar hakikaten çok bölünmüş şehirlerarası yol özelliği kalmamış artık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Orantısız hız limitleri çok fazla, saçma sapan levhalar var. Fakat işin diğer yönü de var ,yaya geçidi, trafik ışığı falan olan yerde 120km hız ile gidilmez. 

Yorum bağlantısı
Ergin Keçeci

O ne ki Fevzi Bey sokak arasında 58 ile ceza yedim :) 

Hem de bana tebliğ edilmeden posta kutuma herhangi bir bilgi bırakılmadan sisteme yalandan bir tebliğ tarihi girilmiş erken ödeme şansıda bırakılmamış.

Yorum bağlantısı
Koray Yiğit
Aydın-Denizli 17.km yazıyor sanırım. TC numarasını da kapatsaydınız  kalmış [emoji4]

Umurlu girişi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Baha Kanberoğlu

İşaretçilerle belirtilmediği sürece bölünmüş yollarda hız limiti 90'dır. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...