İçeriğe Yönlendir

112 km/saat ile ceza mı yazılır.

Fevzi Göktaş

Recommended Posts

Fevzi Göktaş

Şimdi gidip bakacağız inanın orada levha yoktur,Hiç sanmıyorum 

Yorum bağlantısı
Koray Yiğit
Şimdi gidip bakacağız inanın orada levha yoktur,Hiç sanmıyorum 

Levha var. İlk sol viraj girişinde, sonra sag virajdan önce ekip arabası konumlanır.

SM-E500H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Hakan Bayrak
51 dakika önce, Baha Kanberoğlu yazdı:

İşaretçilerle belirtilmediği sürece bölünmüş yollarda hız limiti 90'dır. 

Tam tersi bölünmüş yollarda aksi belirtilmedikçe 110, eğer kısıtlama varsa 90, 70 veya 50 oluyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt

Şehirler arası yollarda mutlak levhaları takip etmek lazım özellikle tuzaga düşürmek isteler bazı yerlerde iç borcu kapatacak yerler var duble yol aksi işaret yok 110-120 kaptırmış gidiyosunuz yerleşim alanından geçişlerde hız limitlerine uymak için sanırım ehliyet puanının dip yapması lazım :) bana en yakın bodruma gelmeden koru köyü içinden geçişte sınır 50 ne zaman geçsem korkarım birgün radar koysalar vay milletin haline :) geçmiş olsun.....

Yorum bağlantısı
Fevzi Göktaş

Borç gelirler idaresinden bakıldığında da ve işcep uygulamasın da gözükmüyor. Ödemek için vergi dairesine gitmem mi gerekiyor

İlk defa hızdan ceza yiyorum. Ve bu yolu da yaklaşık 15 senedir kullanırım. Zoruma gitti açıkçası. Ehliyetimden puan bile düşmemiştir.

Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk

Bence 50 ile 30 kilometre tabelâlarından biraz fazla ürettiler yazık olmasın diye sağa sola astılar[emoji16]

Yorum bağlantısı
Emin Önal

Haftasonu bir Samsun'a gittim geldim. Tabela takip etmekten helak oldum.

Ne kadar dikkat edersem edeyim en az 2 tane ceza bekliyorum, fazlası gelir mi göreceğiz :)

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

yine iyimiş ben 86 km hızda 195 TL ceza yedim o nasıl olacak.

Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Geçen yıl sınırın 70 olduğu yerlerde 56 km ile 3 ceza yemiştim. Araç takipten aracın loglarına baktım. Maşallah 80-90 ile geçmişim hep. Ceza yediğim noktalara baktım 50 tabelası varmış.

Sağ olsunlar 70'lik yolda 30-40 metre 50 tabelası var oraya pusmuşlar, ben 80-90 gitmişim ama 56 ile yazmışlar, güler misin ağlar mısın bilemedim :)

Yorum bağlantısı
Murat Öngür

bölünmüş yollar da limit 110 dur yani duble yollarda !

yalnız sizin ceza yediğiniz bölge ş.içi girişi yada çıkışı ise yada geçtiğiniz yerde ş.içi var ise ( kasaba köy vs ) oralarda hız otomobiller için 82 km dir. Bunada % 10 luk bir müsamma vardır üzerine çıkıldığında cezayı yazarlar.

Yorum bağlantısı
Murat Gedik

Her zaman kullanmak zor oluyor ama Yandex navigasyon uygulamasının hız sınırı uyarısı var. Her türlü yol için hız limitleri kayıtlı. Siz ayarlıyorsunuz yüzde kaç geçildiği zaman uyarı vermesi gerektiğini. Geçince hafif bi sesle uyarıyor. Tavsiye ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu
2 saat önce, Emin Önal yazdı:

Haftasonu bir Samsun'a gittim geldim. Tabela takip etmekten helak oldum.

Ne kadar dikkat edersem edeyim en az 2 tane ceza bekliyorum, fazlası gelir mi göreceğiz :)

bu hafta sonu bende gideceğim samsuna yollarda çok tabela var mı 

Yorum bağlantısı
Emin Önal

Dolu. Üstgeçit radar gırla. Merfizonda 2 tane arka arkaya ortalama hız alan var. Yine Merzifona 20km kala sağda symbol var. Aksam 21.30 civarı ona girdim ben mesala ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
12 saat önce, Hakan Bayrak yazdı:

Tam tersi bölünmüş yollarda aksi belirtilmedikçe 110, eğer kısıtlama varsa 90, 70 veya 50 oluyor.

Kesinlikle.. aksi belirtilmedikçe her yolda, ilan edilmiş hız kuralları geçerlidir.. 

Yorum bağlantısı
Adnan Çakır

Her navigasyon cihazı için bu tür yazılım eklentisi forumlarda var.
Ben de ki cihaz piranha eski ama güncellemesini ve Eds ve radar dosyasını 3_ 4 ay önce guncelledim , Kayseriye gittim geldim hemen hemen hepsinde uyardı .
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mesut Nalbant
(düzenlendi)
8 saat önce, Fevzi Göktaş yazdı:

Borç gelirler idaresinden bakıldığında da ve işcep uygulamasın da gözükmüyor. Ödemek için vergi dairesine gitmem mi gerekiyor

İlk defa hızdan ceza yiyorum. Ve bu yolu da yaklaşık 15 senedir kullanırım. Zoruma gitti açıkçası. Ehliyetimden puan bile düşmemiştir.

E-devletten bakmanızı tavsiye ederim. "emniyet genel müdürlüğü - araç plakasına yazılan ceza sorgulama" bölümünden.

tebligatı gelmemiş cezamı buradan görmüştüm dolyısıyla sık sık kontrol ederim.

gib.gov.tr den beyanlı ödeme kısmından seri ve sıra numarasıyla ödeme yapabilirsiniz.

tarihinde Mesut Nalbant tarafından düzenlendi
ekleme
Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk
bu hafta sonu bende gideceğim samsuna yollarda çok tabela var mı 

Osmancık ve merzifona dikkat. Hele güzergah Osmancık ise dikkat... Şehiriçi her kavşak sıkıntı. Sırf bu yüzden İstanbula falan ,Gerze,Boyabat, Hanönü ,Kastamonu, Karabük istikametinden gidiyorum. Bazı yerlerde yol çalışması var ama genelde iyi.
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün
(düzenlendi)
On Monday, May 15, 2017 at 18:16, Evren Erakçora yazdı:

Her yerde 120 değildir, zaman zaman 90a düşer.

Evet. Bir çok yerde tuzak olsun diye sebepsiz şekilde.hız limitini düşüren tabela.koyuyorlar. Fark etmiyorsun.  Cezayı kilitliyorlar. 

Geçen sene bana da Bozüyük-Kütahya yolunda 108 km hızda yazdılar. Dava açtım. Hakim üstün körü bir kararla davayı reddetti.

Ödedim cezayı. Bu tuzağı kuranlara haram zıkkım olsun. 

tarihinde Rıdvan Ergün tarafından düzenlendi
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy
6 saat önce, Adnan Çakır yazdı:

Her navigasyon cihazı için bu tür yazılım eklentisi forumlarda var.
Ben de ki cihaz piranha eski ama güncellemesini ve Eds ve radar dosyasını 3_ 4 ay önce guncelledim , Kayseriye gittim geldim hemen hemen hepsinde uyardı .

Evet Adnan Bey çok faydası oluyor. Uzun yolda ben de kullanıyorum. Navigasyonu güncellemek gerekiyor. Sadece hız radarları için değil yolda hız limitlerini göstermesi de ayrıca güzel. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Ben de yolu bilsem de açarım ve radar noktaları işaretlidir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer
(düzenlendi)

Fevzi bey merhaba. Hız ihlali yaptığınız yoldan her hafta geçiyor ve o güzergahı çok sık kullanıyorum. Aydın'dan Denizli istikametine 17. Kmde hız sınırını aşmışsınız. Köşk ilçesine 3 km kala. Bu yolda hem sabit hem de seyir halinde radar uygulaması hergün yapılıyor. İl trafik komisyonu kararı gereği bu yolda hız sınırı 90 km/s. Hız sınırının 90 km/s olduğuna dair 3-4 km'de bir yolun hem solunda hem sağında 90 km hız levhaları mevcut. Araç solluyor olabilirim demişsiniz ama zaten kanundaki %10'luk dilim araç sollamanız için eklenmiş bir limit. Bende aynı yolda13. Km'de 104 km ile radara girmiştim. O zaman yol üzerinde radar uygulaması olduğuna dair uyarı levhası yoktu ve mahkemeye yaptığım itiraz kabul edilip ceza iptal edilmişti. Hatta bir başlıkta itiraz dilekçemi ve yaşadığım süreci paylaşmıştım. Benden sonra radar olduğuna dair uyarı levhalarını sabitlediler. Cezam iptal olmasına rağmen artık daha dikkat ediyorum hız sınırlarına.  Yani sonuç olarak sizde hız sınırını aşmışsınız. Geçmiş olsun diyelim. İnanın artık daha dikkatli olacaksınız. 

tarihinde Korhan Şenörer tarafından düzenlendi
  • Beğen 7
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Duble yollarda sollama diye bir kavram yoktur. Tek geliş gidiş yollarda sollama yapılır, sollama yaparken hız sınırı aşılabilir  o an. Yüzde 10 tolerans her zaman vardır. 

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon
Bir saat önce, Evren Erakçora yazdı:

Duble yollarda sollama diye bir kavram yoktur. Tek geliş gidiş yollarda sollama yapılır, sollama yaparken hız sınırı aşılabilir  o an. Yüzde 10 tolerans her zaman vardır. 

Sollama yolda düz şerit çizgisi olmadığı sürece her türlü mümkündür. %10 hız aşımının asıl amacı bu sollamaya müsade etmektir.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
On 15.05.2017 at 18:53, Oğuz Tiryaki yazdı:

Meşhur Çorum Osmancikta 102km hiz ile 400 TL ceza yemistim bende. Hiz limitlerini yersiz ve orantisiz düşürüyorlar bence

On 15.05.2017 at 19:54, Emrullah Aydoğdu yazdı:

Osmancık da ben de 4 dakika ara ile iki ceza yedim. Yapacak birşey yok

Üzülerek söylüyorum ki ben de Osmancık lıyım :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...