Emrah Altun 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 Arkadaşlar aracımın sağ ön kapısı 10 gündür kapalı geziyorum Açılmıyor maalesef. Ne denediysem olmadı. Diğer kapılarda sorun yok. Bu kapıya ben ne yapabilirim? Kapının kilitleme düğmesi kapalı şekilde bekliyor. O düşmeyi açmaya çalışıyorum ama o da açılmıyor. Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 Kapı döşemesi sökülebiliyorsa söküp oradan açmayı denemek lazım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 Kapı açılmadan döşeme nasıl sökülecek ki? Vidalar kalıyor kapının altına doğru. Çift kilit devrede mi kaldı acaba Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 (düzenlendi) 10 dakika önce, Sani Gerşon yazdı: Kapı açılmadan döşeme nasıl sökülecek ki? Vidalar kalıyor kapının altına doğru. Çift kilit devrede mi kaldı acaba Orası da doğru ama belki sökülüyordur Ya da sadece üst kısmı söküp arabanın içine doğru kastırarak kilide erişilebilir. 26 Mayıs 2017 tarihinde Harun Kocaçalışkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 Kumandadan aç kapa yaparken aynı anda kapıda kilidin denk geldiği yere yumruğunun içi ile vur. Şansına açılabilir. 2 Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 8 saat önce, Emrah Altun yazdı: Arkadaşlar aracımın sağ ön kapısı 10 gündür kapalı geziyorum Açılmıyor maalesef. Ne denediysem olmadı. Diğer kapılarda sorun yok. Bu kapıya ben ne yapabilirim? Kapının kilitleme düğmesi kapalı şekilde bekliyor. O düşmeyi açmaya çalışıyorum ama o da açılmıyor. Karrdesim soruna cevap veremeyecegim lakin bu sorun olmadan once kapi kollarinda sertlesme varmiydi aceba.benim kapi kollari sertlesti iyice ve tutup ceken kilitli saniyor o derece.hele sofor kapisi daha sert. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 çözümü zor olabilir. ehil bir kiltçiye gidilecek 1 Yorum bağlantısı
Anıl Mert 26 Mayıs 2017 Paylaş 26 Mayıs 2017 Karrdesim soruna cevap veremeyecegim lakin bu sorun olmadan once kapi kollarinda sertlesme varmiydi aceba.benim kapi kollari sertlesti iyice ve tutup ceken kilitli saniyor o derece.hele sofor kapisi daha sert. Sizin sorunun çözümü wd40 kilit içine ince çubuğu ile yağ sıkın ve yumuşayana kadar aç kapa yapın. Başıma geldi Eski focusum da 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 27 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2017 14 saat önce, Ersin Özkaya yazdı: Karrdesim soruna cevap veremeyecegim lakin bu sorun olmadan once kapi kollarinda sertlesme varmiydi aceba.benim kapi kollari sertlesti iyice ve tutup ceken kilitli saniyor o derece.hele sofor kapisi daha sert. Yok Ersin normal her hangi bir sertleşme olmadı daha öncesinde. Normal kullanıyordum. 12 saat önce, Anıl Mert yazdı: Sizin sorunun çözümü wd40 kilit içine ince çubuğu ile yağ sıkın ve yumuşayana kadar aç kapa yapın. Başıma geldi Eski focusum da Kilit içine nereye sıkacağım ki? Kapını arasından mı uzatacağım? 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Çelik 27 Mayıs 2017 Paylaş 27 Mayıs 2017 23 saat önce, Emrah Altun yazdı: Arkadaşlar aracımın sağ ön kapısı 10 gündür kapalı geziyorum Açılmıyor maalesef. Ne denediysem olmadı. Diğer kapılarda sorun yok. Bu kapıya ben ne yapabilirim? Kapının kilitleme düğmesi kapalı şekilde bekliyor. O düşmeyi açmaya çalışıyorum ama o da açılmıyor. Üstad aynı durum benim arka sağ kapıda var. Ancak benimki biraz uğraşınca açılıyor. 1 yıl önce kapı döşünü söküp bin bir zahmetle kilit mekanizmasını indirdim. Beyaz bir parça var bu parça sıyırmış dolayısıyla mekanizmayı harekete geçirmiyor. Bazen de uğraşınca Oluyor. Baktım tamiratı mümkün değil. Kapattım kendi haline bıraktım. Millet soldan sıraya geçiyor. Hem iyi de oldu çocuklar yola saçılmıyor. Yorum bağlantısı
Emrah Altun 27 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 27 Mayıs 2017 3 saat önce, İbrahim Çelik yazdı: Üstad aynı durum benim arka sağ kapıda var. Ancak benimki biraz uğraşınca açılıyor. 1 yıl önce kapı döşünü söküp bin bir zahmetle kilit mekanizmasını indirdim. Beyaz bir parça var bu parça sıyırmış dolayısıyla mekanizmayı harekete geçirmiyor. Bazen de uğraşınca Oluyor. Baktım tamiratı mümkün değil. Kapattım kendi haline bıraktım. Millet soldan sıraya geçiyor. Hem iyi de oldu çocuklar yola saçılmıyor. İbrahim Hocam tamiri mümkün değil mi? Veya yenisinin fiyatını baktınız mı hiç? Arka kapı olsa ben de bu kadar dert etmezdim ama ön kapı olunca sıkıntı oluyor. Hanımı makam şöförü gibi gezdiriyorum valla Ben şöför kısmında o arka sağ tarafta. Bir de çocuk kilidini açtım kapı içerden de açılmıyor her seferinde inip kapıyı ben açıyorum. Tam maka arabası oluyor bu sefer 2 Yorum bağlantısı
Anıl Mert 27 Mayıs 2017 Paylaş 27 Mayıs 2017 Tamiri neden mümkün olmasın ki en kötü kilidi değiştirilir tamiri yada yedek parça olmaması çok saçma olur.. en sevmediğim şey arabada bir şeyin kullanılamıyor olmasıdır Hele bide bu kapı olursa bi kilit ustasına gösterin illaki vardır. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Çelik 27 Mayıs 2017 Paylaş 27 Mayıs 2017 5 saat önce, Emrah Altun yazdı: İbrahim Hocam tamiri mümkün değil mi? Veya yenisinin fiyatını baktınız mı hiç? Arka kapı olsa ben de bu kadar dert etmezdim ama ön kapı olunca sıkıntı oluyor. Hanımı makam şöförü gibi gezdiriyorum valla Ben şöför kısmında o arka sağ tarafta. Bir de çocuk kilidini açtım kapı içerden de açılmıyor her seferinde inip kapıyı ben açıyorum. Tam maka arabası oluyor bu sefer Emrah senin durumu net olarak bilmiyorum. Ancak bende durum çok kritik bir parçanın yalama yapması. Bu parçanın ancak bir çıkma kilitten alınması mümkün. Aksi taktirde parçanın tamiratı imkansız gibi bir şey. Ben ufak bir müdahale yapmıştım ancak çok da işe yaramadı. Kilit takım halinde satılıyor. Yanlış hatırlamıyorsam 400 tl civarındaydı. Aşağıda link atıyorum kontrol edersiniz. https://orjinalfordparca.com/focus-on-kapi-kiliti-sag-2008-2011-orjinal Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Mayıs 2017 Paylaş 27 Mayıs 2017 Ana problem o kapıyı açmakta. Sonrası kolay Yorum bağlantısı
Emrah Altun 28 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2017 On 26.05.2017 at 18:10, Mustafa Arıkan yazdı: Kumandadan aç kapa yaparken aynı anda kapıda kilidin denk geldiği yere yumruğunun içi ile vur. Şansına açılabilir. Mustafa süpersin kardeşim. Dediğini yaptım tek hamlede açabildim kapıyı. 5 Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 28 Mayıs 2017 Paylaş 28 Mayıs 2017 Halletmene sevindim, geçmiş olsun. Yorum bağlantısı
Anıl Mert 28 Mayıs 2017 Paylaş 28 Mayıs 2017 Mustafa süpersin kardeşim. Dediğini yaptım tek hamlede açabildim kapıyı.Geçmiş olsun peki 2. Kapatıp açmayı denediniz mi ? Yorum bağlantısı
Ersin Özkaya 28 Mayıs 2017 Paylaş 28 Mayıs 2017 (düzenlendi) Ben bugun wd40 ile kilitkere sıktım.lakin deneme yapmama ragmen degisen olmadi. Lakin sunu fark ettim ki kapi acikken kiliti elimle kilitlersem kulpta hic bir zirlama yok.ama kapiyi kapatip acmaya calistigimda zirluyir Ana direktrki demirden mi kaynaklaniyor aceba? Yerinden oymamasi yada ayar gibi durum var mi aceba? 28 Mayıs 2017 tarihinde Önder Özcan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Anıl Mert 28 Mayıs 2017 Paylaş 28 Mayıs 2017 Ben bugun wd40 ile kilitkere sıktım.lakin deneme yapmama ragmen degisen olmadi. Lakin sunu fark ettim ki kapi acikken kiliti elimle kilitlersem kulpta hic bir zirlama yok.ama kapiyi kapatip acmaya calistigimda zirluyir Ana direktrki demirden mi kaynaklaniyor aceba? Yerinden oymamasi yada ayar gibi durum var mi aceba?Kapı kolunu çekip içine de sıkın sonra bir kaç kez kolu çek bırak şeklinde alışması için açıp bırakın Yorum bağlantısı
Emrah Altun 28 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2017 Geçmiş olsun peki 2. Kapatıp açmayı denediniz mi ? Arabadan inip kapıları kilitliyorum kapı kilitlenmiyor. Ben de inmeden önce manuel kitliyorum. Açılmamazlık yapmasın da buna razıyım. Yorum bağlantısı
Mustafa Arıkan 28 Mayıs 2017 Paylaş 28 Mayıs 2017 O kilit er yada geç değişecek veya tamir görecek. Daha fazla sıkıntı çıkarmadan yaptırın bence. Ben kendi aracımın kilitleri ile baya uğraştım. Şu an sorunsuzlar. Kafam rahat artık. Arabayı ilk aldığın zamanlar sol arka kapım kilitlendi ve bir daha açılmaz oldu. 2 gün boyunca dükkanın önünde her aklıma geldiğinde yukarıda bahsettiğim gibi kapıyı yumrukluyordum. En sonunda birden açıldı. Kapıyı geri kapatmadan kilidi söküp sorunu halletmiştim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 28 Mayıs 2017 Paylaş 28 Mayıs 2017 Dün sanayide gördüm. Kapı yüzünü kesmişlerdi. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Altun 28 Mayıs 2017 Yazar Paylaş 28 Mayıs 2017 22 dakika önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Dün sanayide gördüm. Kapı yüzünü kesmişlerdi. Nasıl yani abi? Kapının sacını mı kesmişlerdi? Yorum bağlantısı
Recommended Posts