Süleyman Can Şahin 8 Şubat 2018 Paylaş 8 Şubat 2018 Hocam hayırlı olsun . Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 8 Şubat 2018 Yazar Paylaş 8 Şubat 2018 Hasan Bey, bu aralar tüketim ne seviyede yazabilir misiniz. Konuyu okudum ama aracın fiyatını göremedim, yazdıysanız bile tekrarlayabilir misiniz.Bu soğuk havalarda 10.2 şehir içi yakıyor.Şu an satmayı düşünmediğimden bi fiyatı yok.Hocam hayırlı olsun . Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiTeşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Şubat 2018 Paylaş 9 Şubat 2018 14 saat önce, Hasan Basri Bayraktar yazdı: Bu soğuk havalarda 10.2 şehir içi yakıyor.Şu an satmayı düşünmediğimden bi fiyatı yok. Aslında alış fiyatını sormak istemiştim. Sizin araç 150 beygir olan değil mi, dün baktım da 197 beygir olanlar da var. İkisinin farkı hakkında bilginiz var mı? Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 9 Şubat 2018 Yazar Paylaş 9 Şubat 2018 Aslında alış fiyatını sormak istemiştim. Sizin araç 150 beygir olan değil mi, dün baktım da 197 beygir olanlar da var. İkisinin farkı hakkında bilginiz var mı?Bu araç 155 beygir.197 likler 2010 ve 2011 yıllarında var. 6 ileri xenon far ve anahtarsız çalıştırma mevcut.alış fiyatı 55 bin. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Şubat 2018 Paylaş 9 Şubat 2018 Çok mantıklı görünüyor araç, bu yıl için alma planım var. X trail ile santa fe arasında kaldım, X trailde 2 teker çekişe düşmesi tüketim için avantajlı ama santa fe daha oturaklı görünüyor ve tabiki de daha konforlu. Konunuzu takip etmeye devam edeceğim. Şu an en çok tüketiminiz, aracın şanzımanı ve uzun yolda koltuk konforu ile ses yalıtımını merak ediyorum. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 9 Şubat 2018 Yazar Paylaş 9 Şubat 2018 Çok mantıklı görünüyor araç, bu yıl için alma planım var. X trail ile santa fe arasında kaldım, X trailde 2 teker çekişe düşmesi tüketim için avantajlı ama santa fe daha oturaklı görünüyor ve tabiki de daha konforlu. Konunuzu takip etmeye devam edeceğim. Şu an en çok tüketiminiz, aracın şanzımanı ve uzun yolda koltuk konforu ile ses yalıtımını merak ediyorum. X trail kardeşimde vardı.ciddi yakıyor.iyi gidiyor.ama ses yalıtımı berbat.bi de dar.bu araçta ses yalıtımı çok iyi 2.2. lik motor rahatsız etmiyor.en fazla yaktığında oda Rizede köy yolunda. 12.8.donanım zaten standart.her şey fazlasıyla var.çok rahat ve geniş koltuklar yolculukta yormuyor.sürekli 4 çeker değil.isteğe ve duruma bağlı 4 çeker. 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Şubat 2018 Paylaş 9 Şubat 2018 Sürekli 4 çeker sanıyordum. X trail çok yakan ve ses alan hangi yıl üretimi? Öyleyse santa fe çok iyi. Bakım aralığı kaç km? 20 bin olsa gerek. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 9 Şubat 2018 Yazar Paylaş 9 Şubat 2018 Sürekli 4 çeker sanıyordum. X trail çok yakan ve ses alan hangi yıl üretimi? Öyleyse santa fe çok iyi. Bakım aralığı kaç km? 20 bin olsa gerek. Bizdeki 2009 du.bakım aralığı 10 bin km. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 12 Şubat 2018 Paylaş 12 Şubat 2018 Bu tarz araçlarda bakım aralığı genelde kısa ve ağır şartlar sonrası da bakım öneriliyor. Qashqai 10 bin km. Yağ değişince sıfırlıyorum. 10 binden geri saymaya başlıyor yol bilgisayarı. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 27 Mart 2018 Paylaş 27 Mart 2018 Hasan Hocam, havalar ısınmaya başladı, tüketimde değişiklik var mı? Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 27 Mart 2018 Yazar Paylaş 27 Mart 2018 Bir kaç gündür jipi kullanmıyorum. yeni bir araç aldım.evde yatan toyotayı sattım yine ama bu sefer dizel otomatik bir toyota aldım.kışlık lastik değişimi yok temizliği derken vaktim yeni araçla geçti.az yakan araba evde bi tane olsun dedim.Sağolsun dün Servet uğradı yeni lastiklerimi getirdi.michelin ayrı bir dünya .mazdadan kalma nerdeyse sıfır gibi Allah razı olsun.yakıtta ne farkedecek zaman gösterecek. 6 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 9 Nisan 2018 Yazar Paylaş 9 Nisan 2018 TOYOTA DERİNDERE KOÇAK'TAN 2000 COROLLA 1.6 OTOMATİK ABS,KLİMA..İlan No: 551082749 Evin emektarı satlığa çıktı...https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-derindere-kocak-tan-2000-corolla-1.6-otomatik-abs,klima-551082749/detay Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 3 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 9 Nisan 2018 Paylaş 9 Nisan 2018 Hocam hayırlı satışlar, Santa Fe'ye daha çok vakit ayrılacak herhalde. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 9 Nisan 2018 Yazar Paylaş 9 Nisan 2018 Hocam hayırlı satışlar, Santa Fe'ye daha çok vakit ayrılacak herhalde. Bu aralar sağlam yattı.keyfi yerinde. yeni alınanı kullanıyorum.Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiBoya koruma ve detaylı temizlik yapıldı sonuç gayet güzel.Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 9 Nisan 2018 Paylaş 9 Nisan 2018 3 saat önce, Hasan Basri Bayraktar yazdı: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-toyota-derindere-kocak-tan-2000-corolla-1.6-otomatik-abs,klima-551082749/detay Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Hocam bitişik yazıldığı için link tıklanmıyordu,düzelttim,saygılar... Bu arada tapatalk imzaniz açık kalmış... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Nisan 2018 Paylaş 9 Nisan 2018 Bu arada tapatalk imzaniz açık kalmış...Tapatalkla başı dertteydi bugün. [emoji23][emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Nisan 2018 Paylaş 10 Nisan 2018 Tapatalkla başı dertteydi bugün. [emoji23][emoji23] Arada bana da sarmışsınız ikiniz beyefendi. Ekran görüntüleri var elimde 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 10 Nisan 2018 Paylaş 10 Nisan 2018 36 dakika önce, Servet Aydın yazdı: 10 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Tapatalkla başı dertteydi bugün. Arada bana da sarmışsınız ikiniz beyefendi. Ekran görüntüleri var elimde 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Nisan 2018 Paylaş 10 Nisan 2018 Hiç kafanı kaşıma. Server'den girip Servet'ten çıkılmış 2 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 10 Nisan 2018 Yazar Paylaş 10 Nisan 2018 Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiKanıtlar sağlamTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildiÜlen şu imzayı bi kapatamadım.ayfonun mu var derdin varTapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Nisan 2018 Paylaş 10 Nisan 2018 Benden 800 km uzakta olupta olayın yine merkezine aldınız ya. Valla bravo ihtiyarlar [emoji88] 4 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 24 Mayıs 2018 Paylaş 24 Mayıs 2018 Hayırlı olsunALE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Mayıs 2018 Paylaş 24 Mayıs 2018 Öpmüş mü leyleği.. Bence öpmedi. asvaltta leyleğin işi ne.. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 4 Ağustos 2018 Yazar Paylaş 4 Ağustos 2018 Arabayı aldıktan bu zamana kadar yaptığım bakımları sıralayım dedim.160 bin km de 2017 mayıs ayında aldım.168 ve 180 binde yağ ve tüm filtre bakımlarını yaptım.Ön ve arka balatalar değiştiÖn disk torna edildiV kayışıTriger setiKlima gazı ve bakımıFren hidroliği Hız kontrol ünitesi(zembereği)4x4 şanzıman ünitesiŞanzıman yağıÖn rotillerBu bakımlardan hariç3 kez hava3 kez polen1 kez de mazot filitresi değişti4 adet kışlık4 adette yazlık lastik alındıŞu an 182 400 km de Şehir içi 10 litreDışı en az 5.2 en fazla 7.9 yakıtla devam ediyoruz.Daha iyisini bulana kadar santa fe ile devam... 4 Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel 4 Ağustos 2018 Paylaş 4 Ağustos 2018 Arabayı aldıktan bu zamana kadar yaptığım bakımları sıralayım dedim.160 bin km de 2017 mayıs ayında aldım.168 ve 180 binde yağ ve tüm filtre bakımlarını yaptım.Ön ve arka balatalar değiştiÖn disk torna edildiV kayışıTriger setiKlima gazı ve bakımıFren hidroliği Hız kontrol ünitesi(zembereği)4x4 şanzıman ünitesiŞanzıman yağıÖn rotillerBu bakımlardan hariç3 kez hava3 kez polen1 kez de mazot filitresi değişti4 adet kışlık4 adette yazlık lastik alındıŞu an 182 400 km de Şehir içi 10 litreDışı en az 5.2 en fazla 7.9 yakıtla devam ediyoruz.Daha iyisini bulana kadar santa fe ile devam...Şehir içi çok iyi. Benim araç 7 lt şehir içi bu koca tank 10 lt süper. Şehirler arası 5.2 nasıl başardın hocam. Benim araba 6 lt altına düşürmek çok zor gibi Yorum bağlantısı
Recommended Posts