Servet Aydın 31 Mayıs 2017 Paylaş 31 Mayıs 2017 Ben bu iftar için bugün krediye başvurdum. Çıkarsa gelirim diycem ama hiç sanmıyorum [emoji20]Oku aşağıyı oku C5 i rehinleyelim. Krediyi ezer cebes i bankaya iteleriz. Sonra onlar düşünsün bu hafta olmasa bende geliridim iki insan yüzü görerdim ama gısmet değilmişGelirsin bi fırsat bulup 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 31 Mayıs 2017 Paylaş 31 Mayıs 2017 20 dakika önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: C5 i rehinleyelim. Krediyi ezer cebes i bankaya iteleriz. Sonra onlar düşünsün 4 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Oku aşağıyı oku Gelirsin bi fırsat bulup Süper fikir. Tüfekçi, seninki hankı bankaydı, kredi işlerine kim bakıyo Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 başka gün bulamadınız değil mi. akşamdan beri kaçmanın nasıl giderimin yollarını bulmaya çalışıyorum. alternatifler düşünüyordum iftara sizinle olup iftar sonrası hemen geri dönmek gibi ama onuda elimden aldınız gitmişsiniz teeeee İstanbul'un öbür ucuna ben gelmeyim diye elinizden gelenleri yapmışsınız afiyet olsun bu sene kısmet değilmiş ne diyelim. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 9 saat önce, Mustafa Tüfekçi yazdı: C5 i rehinleyelim. Krediyi ezer cebes i bankaya iteleriz. Sonra onlar düşünsün Bu fikrinde banka çalışanından gelmesi 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 O hele bi gelsin krediyi vereyim de [emoji14] tahsilat işi yine bende. "Kelepir C5 var bankadan satılık" 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 0.Emmi 1.Çağlar 2.Servet 3.Fatih 4.Cem 5.Haşmet 6.Sani 7.Emin Yorum bağlantısı
Ertan Çabuk 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 Uzatmayın, geliyonuz mu onu deyin hele Tehdit mi ediyon sen bizi. Gelirsek geliriz gelmezsek gelmeyiz. Paşa gönlümüz bilir. Sizde misafir e böyle mi davranırlar. Gelmeyelim diye yapıyorsan bilelim.Uzatmayın, geliyonuz mu onu deyin hele Tehdit mi ediyon sen bizi. Gelirsek geliriz gelmezsek gelmeyiz. Paşa gönlümüz bilir. Sizde misafir e böyle mi davranırlar. Gelmeyelim diye yapıyorsan bilelim. 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 Gebzede beklerken ters kanattan yedik golü. Afiyet olsun. Mümkünse gebzedeki haftaiçi olsun yetkili abilere sesleniyorum. Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 Ajandaya baktım hanım tarafı komple bizdeymiş. Beylikdüzü ekibi duruyorsa belki onlarla takılırız. Afiyet olsun. Yorum bağlantısı
Misafir 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 Uzatmayın, geliyonuz mu onu deyin hele Abi gelmesseniz gelmeyin der gibi hiç olmuyo [emoji54] Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2017 Yazar Paylaş 1 Haziran 2017 Abi gelmesseniz gelmeyin der gibi hiç olmuyo [emoji54] Gelebilme ihtimalinle sevdik seni.. Hatta gelme sen 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 Ajandaya baktım hanım tarafı komple bizdeymiş. Beylikdüzü ekibi duruyorsa belki onlarla takılırız. Afiyet olsun.Beylikdüzü ekini bu akşam iftar sonrası çay içecek buyrun gelin Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2017 Yazar Paylaş 1 Haziran 2017 Beylikdüzü ekini bu akşam iftar sonrası çay içecek buyrun gelinŞarköy de içsek yakın Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 Şarköy de içsek yakınBana uyar uzun yol arabam hazır 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Haziran 2017 Yazar Paylaş 1 Haziran 2017 Bana uyar uzun yol arabam hazırUuzn yol bakımın da varsa uyar Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 7 saat önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: başka gün bulamadınız değil mi. akşamdan beri kaçmanın nasıl giderimin yollarını bulmaya çalışıyorum. alternatifler düşünüyordum iftara sizinle olup iftar sonrası hemen geri dönmek gibi ama onuda elimden aldınız gitmişsiniz teeeee İstanbul'un öbür ucuna ben gelmeyim diye elinizden gelenleri yapmışsınız afiyet olsun bu sene kısmet değilmiş ne diyelim. 7 saat önce, Köksal Yılmaz yazdı: Gebzede beklerken ters kanattan yedik golü. Afiyet olsun. Mümkünse gebzedeki haftaiçi olsun yetkili abilere sesleniyorum. Önümüzdeki hafta içi Salı misal uygunmudur? Tayfayı haberdar edin 5 saat önce, Erkan Dikici yazdı: Abi gelmesseniz gelmeyin der gibi hiç olmuyo Naz yapmayın sizde olm 23 dakika önce, Fatih Keskin yazdı: Bana uyar uzun yol arabam hazır Mustafa Liman'nın Anadol'da aynı sınıfta diyolaa 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 Şimdi, Servet Aydın yazdı: Önümüzdeki hafta içi Salı misal uygunmudur? Tayfayı haberdar edin Naz yapmayın sizde olm Mustafa Liman'nın Anadol'da aynı sınıfta diyolaa Bana uyar abi(haftaiçi her akşam olur), ben herhangi bir watzap grubunda yokum @Mehmet Kazancıoğlu abide var liste 1 Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 1 saat önce, Fatih Keskin yazdı: Beylikdüzü ekini bu akşam iftar sonrası çay içecek buyrun gelin Bu akşam iş arkadaşları ile beraberim. Ama fırsat kolluyorum. Takipteyim ilk fırsatta inşallah. Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 47 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Bana uyar abi(haftaiçi her akşam olur), ben herhangi bir watzap grubunda yokum @Mehmet Kazancıoğlu abide var liste bende grup var elbet. haberdar ettim milleti. @Servet Aydın abi sen konu aç mekan belirle gerisini organize ederiz. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 7 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bende grup var elbet. haberdar ettim milleti. @Servet Aydın abi sen konu aç mekan belirle gerisini organize ederiz. Hayırlısı ile bu haftayı geçelim Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 Tek müsait olduğum gün C.tesi akşamı ama mekan uzak ve iç işleri onayından geçmedi , artık önümüzdeki iftarlara diyelim Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 0.Emmi 1.Çağlar 2.Servet 3.Fatih 4.Cem 5.Haşmet 6.Sani 7.Emin 8.M.Tüfekçi + kuzeni 1 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 Her zamanki gibi eskisi gibi ordayım [emoji106]-1.Emmi 1.Çağlar 2.Servet 3.Fatih 4.Cem 5.Haşmet 6.Sani 7.Emin 8.M.Tüfekçi + kuzeni9. Süha D.Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi 2 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 2 Haziran 2017 Paylaş 2 Haziran 2017 İpon 7 miAdam kaliteden anliyor tabiki 7 plusİpon 7 miAdam kaliteden anliyor tabiki 7 plus Yorum bağlantısı
Recommended Posts