Adnan Çakır 3 Haziran 2017 Paylaş 3 Haziran 2017 Mekanı tanıyan [emoji12] [emoji7] Keyf_i Mangal dan selammmCanımın ici 19 Yorum bağlantısı
Ömer Türkşanlı 3 Haziran 2017 Paylaş 3 Haziran 2017 Maşallah kadro harika, herkese selamlar olsun, afiyet olsun, Allah kabul etsin 4 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 Haziran 2017 Paylaş 3 Haziran 2017 Herkeşe çokkk selam afiyet olsun , bol eğlenceler 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Haziran 2017 Paylaş 3 Haziran 2017 Herkese selamlar, afiyet olsun, Allah kabul etsin.Adnan abi afiyet olsun, maasallah kucuk kuzuya, sana benziyo [emoji4] 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 3 Haziran 2017 Paylaş 3 Haziran 2017 Sağ ol Önder Allah razı olsun .Armut dibine düşer miş . Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 3 Haziran 2017 Paylaş 3 Haziran 2017 Orada olmayı çok istememe rağmen önceden yapılmış bir programdan dolayı gelemedim. Herkese çok selam. Adnan abi size de afiyet olsun. 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 3 Haziran 2017 Paylaş 3 Haziran 2017 Ben küçükken evimizde bakır banyo kazanı vardı. Hani şu bütün ailenin pazar günleri banyo yaptığı zamanlar. Semaver aynı ona benziyo 4 Yorum bağlantısı
Coşkun Basan 3 Haziran 2017 Paylaş 3 Haziran 2017 Ben küçükken evimizde bakır banyo kazanı vardı. Hani şu bütün ailenin pazar günleri banyo yaptığı zamanlar. Semaver aynı ona benziyo [emoji4]Abi bu servet abiye özel üretilmiş gibi [emoji16] 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Haziran 2017 Paylaş 3 Haziran 2017 Gelen arkadaşların ayaklarına sağlık.Allah kabul etsin. Sonrasında biraz şeklimiz kaydı ama çizgimizi koruduk şükür 5 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 3 Haziran 2017 Paylaş 3 Haziran 2017 Neşeli ve güzel bir akşam oldu.Herkese teşekkürler. 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Haziran 2017 Paylaş 3 Haziran 2017 Maşallah. Güzel yermiş. Haşmet abi nasılsın. 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Haziran 2017 Paylaş 3 Haziran 2017 Haşmet abi, görünüm olarak 60, yaşam enerjisi olarak 40. Maşallah abime 6 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 3 Haziran 2017 Paylaş 3 Haziran 2017 33 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Haşmet abi, görünüm olarak 60 Bir süre ortalarda görünme bence, seni güvenli bir bölgeye alalım. Siniri geçince ufaktan çıkarsın ortaya. 4 Yorum bağlantısı
Süha Demirtaş 3 Haziran 2017 Paylaş 3 Haziran 2017 Mekan çok güzeldi, yemekler oldukça lezizdi. Ramazan başladığından beri ilk defa bu kadar çok yedim. Emeği geçenlere sonsuz teşekkürler, 12 kişi idik cümlemizin ibadetlerini yüce Allah kabul etsin inşallah. Anadolu eşrafı pek bilmez, detay verelim kısaca boğaz turu deniyor bu olaya. Asya - Avrupa geçiğ duruyoruz [emoji51][emoji51] 8 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 3 Haziran 2017 Paylaş 3 Haziran 2017 Haşmet abi, görünüm olarak 60, Hiç bana gelme başım belada diye 3 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 4 Haziran 2017 Paylaş 4 Haziran 2017 22 dakika önce, Süha Demirtaş yazdı: Başganı deniz mi tuttu ? Herkes gülümsüyor kendileri kaşları çatmış.. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 4 Haziran 2017 Paylaş 4 Haziran 2017 Başganı deniz mi tuttu ? Herkes gülümsüyor kendileri kaşları çatmış..Sen yoksun diye üzgün Bir süre ortalarda görünme bence, seni güvenli bir bölgeye alalım. Siniri geçince ufaktan çıkarsın ortaya. [emoji6]Hiç bana gelme başım belada diyeAbimdir, vurduğu yerden kemik sesi gelse de sesim çıkmaz 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 4 Haziran 2017 Paylaş 4 Haziran 2017 Herkese afiyet olsun malesef önceden verilmiş sozumuz oldugu icin katılmadım. Güzel bir organizasyon olmuş Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 4 Haziran 2017 Paylaş 4 Haziran 2017 (düzenlendi) 9 saat önce, Mehmet Ozyurek yazdı: Maşallah. Güzel yermiş. Haşmet abi nasılsın. Sağolasın Emmi, şükür bir yaramazlık yok. Ancak, @Servet Aydın dediğine bakma öyle düşünmüyor, mekan için bana bir konum attı. Neresi çıktı biliyon mu ? İstinye Devlet Hastanesi. Çağlar'ıda ayartmış, "Mekan hastaneye yakın olsun aramız da ehtiyarlar var deye" Bir de üstüne bana bana Baston hediye edecekmiş. Bende geleceğini görüyor zahir.Gereğini sana havale ediyorum 4 Haziran 2017 tarihinde Haşmet Güngör tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Haziran 2017 Yazar Paylaş 4 Haziran 2017 Sağolasın Emmi, şükür bir yaramazlık yok. Ancak, [mention=13526]Servet Aydın[/mention] dediğine bakma öyle düşünmüyor, bana bir konum attı. Neresi çıktı biliyon mu ? İstinye Devlet Hastanesi. Çağlar'ıda ayartmış, "Mekan hastaneye yakın olsun aramız da ehtiyarlar var deye" Bir de üstüne bana bana Baston hediye edecekmiş. Bende geleceğini görüyor zahir.Gereğini sana havale ediyorum[emoji3]Tedbiren şeettimiştik onu 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts