Mehmet Kazancıoğlu 6 Haziran 2017 Paylaş 6 Haziran 2017 (düzenlendi) On 01.06.2017 at 16:42, Köksal Yılmaz yazdı: Bana uyar abi(haftaiçi her akşam olur), ben herhangi bir watzap grubunda yokum @Mehmet Kazancıoğlu abide var liste On 01.06.2017 at 16:40, Servet Aydın yazdı: Önümüzdeki hafta içi Salı misal uygunmudur? Tayfayı haberdar edin Naz yapmayın sizde olm Mustafa Liman'nın Anadol'da aynı sınıfta diyolaa On 01.06.2017 at 17:36, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bende grup var elbet. haberdar ettim milleti. @Servet Aydın abi sen konu aç mekan belirle gerisini organize ederiz. On 01.06.2017 at 17:45, Servet Aydın yazdı: Hayırlısı ile bu haftayı geçelim kimseden ses soluk çıkmadı bu gün bir şey yapmayacağız galiba var mı gelmek isteyen 6 Haziran 2017 tarihinde Mehmet Kazancıoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Haziran 2017 Paylaş 6 Haziran 2017 @Servet Aydın Halk açıklama bekliyor. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Haziran 2017 Paylaş 6 Haziran 2017 (düzenlendi) 16 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: kimseden ses soluk çıkmadı bu gün bir şey yapmayacağız galiba var mı gelmek isteyen Hanım bile sordu dün akşam, 'yarın gidiyor musun kankitoşlarında buluşmaya'(şaka şaka kankitoş demedi ) diye, bişey diyemedim 6 Haziran 2017 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Haziran 2017 Paylaş 6 Haziran 2017 3 dakika önce, Köksal Yılmaz yazdı: Hanım bile sordu dün akşam, 'yarın gidiyor musun kankitoşlarında buluşmaya'(şaka şaka kankitoş demedi ) diye, bişey diyemedim bu gün geçti haftaya yapalım mı bir organizasyon 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Haziran 2017 Paylaş 6 Haziran 2017 5 dakika önce, Mehmet Kazancıoğlu yazdı: bu gün geçti haftaya yapalım mı bir organizasyon Abi haftasonu genelde akraba/komşu grubu iftarı olduğundan haftaiçi(sadece bu perşembe hariç) her türlü uyarım ben Görüşmeyeli de çok oldu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Haziran 2017 Paylaş 6 Haziran 2017 Salı dedim kimseden ses soluk çıkmadı. Milletin boğazına mı yapışalım biftek ile ağzına ağzına mı vuralım bilemedim ki Biliyordum bi pislik çıkacak senden ama ne zaman Canlı yayın yok mu işyerinden?Napacan canlı yayını de bakam hele kankiştoş. Bizimki öyle diyor size 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Haziran 2017 Paylaş 6 Haziran 2017 9 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Salı dedim kimseden ses soluk çıkmadı. Milletin boğazına mı yapışalım biftek ile ağzına ağzına mı vuralım bilemedim ki Biliyordum bi pislik çıkacak senden ama ne zaman Napacan canlı yayını de bakam hele kankiştoş. Bizimki öyle diyor size Abi senin vurduğun yerde biftek biter 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 6 Haziran 2017 Paylaş 6 Haziran 2017 Ben de hanımdan izin alm.. öhöm, demiştim hanıma, salı günü kankitolarımla iftar edicez diye. Noolcak şimdi. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 6 Haziran 2017 Paylaş 6 Haziran 2017 1 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Ben de hanımdan izin alm.. öhöm, demiştim hanıma, salı günü kankitolarımla iftar edicez diye. Noolcak şimdi. abi izin kağıdının tarihini değiştir. haftaya olacak büyük ihtimalle 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Haziran 2017 Paylaş 6 Haziran 2017 17 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Ben de hanımdan izin alm.. öhöm, demiştim hanıma, salı günü kankitolarımla iftar edicez diye. Noolcak şimdi. Bana bu akşam diyin gelirim, namludaki mermi gibi gergin bekliyorum 2 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 6 Haziran 2017 Paylaş 6 Haziran 2017 Salı dedim kimseden ses soluk çıkmadı. Milletin boğazına mı yapışalım biftek ile ağzına ağzına mı vuralım bilemedim ki Napacan canlı yayını de bakam hele kankiştoş. Bizimki öyle diyor size [emoji3]Bir tane foto daha var elimde ama atsam mı bilemedim, yayınlarsam heralde tüm foruma unutturmak için yemek ısmarlamak durumunda kalırsın [emoji14]Perşembe olsun ben de geleyim Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Haziran 2017 Paylaş 6 Haziran 2017 Bu fotolardan dolayı birgün birilerinin kemikleri çatırdayacak ama kim. Çok merak ediyorum şanslı pikaçuyu Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Haziran 2017 Paylaş 6 Haziran 2017 21 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Bu fotolardan dolayı birgün birilerinin kemikleri çatırdayacak ama kim. Çok merak ediyorum şanslı pikaçuyu Oooo kaburga mı yiyeceğuuuk 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Haziran 2017 Paylaş 6 Haziran 2017 Oooo kaburga mı yiyeceğuuuk Gel bu akşam ocakbaşı iftarı yapak, Mert de gelsin bari 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Haziran 2017 Yazar Paylaş 6 Haziran 2017 Gel bu akşam ocakbaşı iftarı yapak, Mert de gelsin bari Önceden haberimiz olsaydı.. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Haziran 2017 Paylaş 6 Haziran 2017 Önceden haberimiz olsaydı.. Ani oldu işte 2 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Haziran 2017 Paylaş 6 Haziran 2017 Buralar hep değerlenecek demedi demeyin 5 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Haziran 2017 Yazar Paylaş 6 Haziran 2017 biftekle tavuk aynı anda atılmaz mangala Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 Haziran 2017 Paylaş 6 Haziran 2017 biftekle tavuk aynı anda atılmaz mangalaCila niyetine Adanalı ne bilsinGelip öğretin bir ara 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts