Volkan Ceneviz 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 bu iki araç bir birine göre nasıldır bir aile otomobili olarak sağlamlıktan sonra ki beklentim performans performans konusunda accent blue nin daha güçlü olduğu söyleniyor ama bu aracı hiç kullanmadım fluence veya megane 2 gibi araçlara göre nasıldır fiyatları nerelerde hangis alınmalı aslında bütçem 37 civarı bu fiyatlara düşürmeye çalışacağım Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 accent daha performanslı olacaktır fluence de biraz daha geniştir. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Polat 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 37 bine Fluence bulmanız mümkün değil bulsaniz bile ne kadar düzgün bir araç olur bilinmez butcenize göre Hyundai bakmaniz daha doğru olur. Ama butcenizi arttırıp düzgün bir Fluence'yi tercih ederdim şahsen ben. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 Güvenlik bakımından Fluence daha sağlam. Bu iki araç arasında kalsam Fluence tercih ederdim. Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 1 Haziran 2017 Paylaş 1 Haziran 2017 Sani hocam tamamen kişisel bir görüşüm var, ben de Fluence'yi sağlam bulmuyorum Blue'ya bakınca da çok küçük. Clio symbol gibi bir şey.. Aynı paraya Fluence tercih edilir. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 2 Haziran 2017 Paylaş 2 Haziran 2017 Modeli düşük olsun focus2 olsun derim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gök 2 Haziran 2017 Paylaş 2 Haziran 2017 bütçe göz önüne alındığında blue ların daha düzgünü bulunacaktır. blue tercih ederdim Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Haziran 2017 Paylaş 2 Haziran 2017 8 saat önce, Emre Şimşek yazdı: Sani hocam tamamen kişisel bir görüşüm var, ben de Fluence'yi sağlam bulmuyorum Blue'ya bakınca da çok küçük. Clio symbol gibi bir şey.. Aynı paraya Fluence tercih edilir. Ncap testleri konuşur Aynı şaseye sahip Megane 5 yıldıza sahip Yorum bağlantısı
Volkan Ceneviz 2 Haziran 2017 Yazar Paylaş 2 Haziran 2017 Fluence nin iç tasarımı çok basit ve çok kötü geliyor bana zamanın torosu gibi dışı güzel ama içini beğenemedim gitti ama kısmette ne varsa o olacak orası ayrı ama accent bluenin görüntüsü şekli şeması içi vs gayet hoş ve güzel geliyor ama genişlik büyüklük konusunda kararsızım ne yazık ki mesela accent blue megane 2 ye göre nasıldır megane yerine accent blue tercih edilebilir mi bu aracın zayıf yönleri nelerdir Yorum bağlantısı
Selçuk Tutar 14 Haziran 2017 Paylaş 14 Haziran 2017 Merhaba konu 2 aracıda kullanmış biri olarak kesinlikle Accent performans olarak öndedir, fluence de gayet performanslı bir araç aralarında uçurum yoktur, güvenlik konusuna gelince kesinlikle algı ile alakalı bir durum fluence biraz daha iri oldugundan daha saglam gibi bir sonuç çikarmak yanliş, renault araçlarin kullanimi genel anlamda zevksizdir, son çıkan araçlarda komfor gayet yeterli seviyede, fakat hyundai bu konuda cok daha iyi geliyor bana accent era ve getz de dahil olmak uzere araçların kullanimi cok zevkli, komforsa biraz beklenenin altinda kaliyor, ama sonuc olarak biri ak biri kara değil, ben olsam kullanim ve ic donanim acisindan accenti secerdim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts