Barış Güler 2 Haziran 2017 Paylaş 2 Haziran 2017 Herkese iyi günler.Dokuz senedir sorunsuz kullandığım c-max aracımı sattım.Yeni araç almayı düşünüyorum.Yeni megane sedan dizel icon paket test sürüşü yaptım.Bu araç çok hoşuma gitti (özellikle ses izalasyonu) fakat bütçem bunun sıfırını almaya uygun değil.İkinci el touch paketini almayı düşünüyorum.ıcon donanım ile touch paket arasında ses izalasyonu konusunda fark var mı? Yeni c-max ta aklımdan geçiyor fakat satılan ikinci el araçların km'ri genelde yüksek oluyor.megane'nın iç donanımı da (touch paket) bana c-max'a göre yetersiz gibi geliyor. Bu iki araç arasında karasız kaldım. Yeni megane kullanan varsa yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 2 Haziran 2017 Paylaş 2 Haziran 2017 (düzenlendi) Forumda c-max den sonra megane alan @M.Fatih Yüce abimiz size nokta atışı cevaplar verebilir. Aşağıdaki linkten konusunu inceleyebilirsiniz. 2 Haziran 2017 tarihinde Erdoğan Temur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
M.Fatih Yüce 2 Haziran 2017 Paylaş 2 Haziran 2017 (düzenlendi) Kullanıcı yorumlarından anladığım kadarı ile İcon ile touch paket arasında ses izolasyon farkı yok gibi. Fakat icondaki özellikler çok fazla ve sonradan almak yada takdırmak için şansınızda yok.Led farları ,ses sistemi,iç döşemesi, elekrtirkli el freni ,anahtarsız giriş ve çalıştırma özellikleri hakikaten çok güzel iş görüyorlar. İlaveten navigasyonda var kullanmayı seviyorsanız. C max hala duruyor ve arada biniyorumda bakıyorum aralarında çok fark var hakikaten. Geçen yıl birileri bana megane 4 çok güzel alsana demiş olsaydı ağzım ile değil başka tarafım ile gülerdim herhalde renoları oldum olası sevmemişimdir ama bu araç hakikaten farklı....Biraz sabredip icon almaya çalışmanızı tavsiye ederim. 2 Haziran 2017 tarihinde M.Fatih Yüce tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ramazan Turan 2 Haziran 2017 Paylaş 2 Haziran 2017 Ben Megane 4 Sedan Touch dizel otomatik kullanıyorum. Ses izolasyonu aynı, anahtarsız giriş, bluetooth, vs var. Bende icon alamamıştım o zaman bütçem yetmemişti. İmkanınız varsa icon paket alın... Yorum bağlantısı
Barış Güler 3 Haziran 2017 Yazar Paylaş 3 Haziran 2017 Test aracını kullandım icon donanımı, ses yalıtımı çok hoşuma gitti.İnternette bazı videolarda 1.6 benzinli meganeların testlerini inceledim dizel icondan çok daha fazla motor sesi geliyordu.Ben de kararsız kaldım.İcon donanımların fiyatları çok yüksek ancak touch dizel ikinci el alabilirim.Bir de ikinci elde 10 -15 bin km civarında bir çok megane var çoğunlukla galericilerde bunun belli bir nedeni mi var? Yorum bağlantısı
Barış Güler 4 Haziran 2017 Yazar Paylaş 4 Haziran 2017 Megane touch dizel otomatik ile Ford c-max arasında kaldım(Titanium x). Megane 2016 10 bin km buldum, garantisi devam ediyor.C-max 2013-2014 model yaklaşık 40 km civarında var ikinci elde.eski aracımda 2006 c-max tı. Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 4 Haziran 2017 Paylaş 4 Haziran 2017 7 saat önce, Barış Güler yazdı: Test aracını kullandım icon donanımı, ses yalıtımı çok hoşuma gitti.İnternette bazı videolarda 1.6 benzinli meganeların testlerini inceledim dizel icondan çok daha fazla motor sesi geliyordu.Ben de kararsız kaldım.İcon donanımların fiyatları çok yüksek ancak touch dizel ikinci el alabilirim.Bir de ikinci elde 10 -15 bin km civarında bir çok megane var çoğunlukla galericilerde bunun belli bir nedeni mi var? Şöyle bir durum olabilir. Bayi kampanya yapar. Bazı meslek dallarına, alıcılardan yüklenir. 6 ay sonra sat. Misal rent a car işi yapan firmalar. Bu sadece megana has bir durum değil.Misal courier, symbol. Yorum bağlantısı
Barış Güler 4 Haziran 2017 Yazar Paylaş 4 Haziran 2017 Cavit Bey, internette 1.6 araçların testleri var motor sesi olduğu gibi içerde benzinli olmasına rağmen. Bu araçlar sanırım daha çok fiyat performans araçları lpg ye uygun baz donanımlar.Benzerleri Hyundai, Opel astra da var. Gördüğüm kadarıyla forumda alıp kullanan arkadaşlar ses yalıtımının aynı olduğunu belirtiyorlar. Yine de c-max ile megane arasında kaldım. İkiside dizel, megane otomatik (çok gerekli değil benim için otomatik vites), yeni araç 10 bin km'de, c-max bu km bulmak çok zor. Bir taraftan da 9 sene kullandığım ve donanımı çok yüksek bir araç c-max. çok karasız kaldım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts