Servet Aydın 23 Aralık 2017 Paylaş 23 Aralık 2017 sis farsız çatlak lastikle serbes dolaşımda, mıncıklanmayan araba tüvden rahat geçiyorDesene land kesin kalacak Yorum bağlantısı
Selim Kaya 24 Aralık 2017 Paylaş 24 Aralık 2017 Dün ben de muayenedeydim. Nasıl geçtiğimi anlatsam hiç uygun olmaz. Bu zekama karşılık 3 tane hafif kusur verdi. ? motor no okunamıyor regülatör bilgileri okunamıyor yangın tüpü kontrol süresi geçmiş Farlarım düzgün çıktı. Şaşırdım. Halbu ki 2 yıl öncesiyle aynı. Stepne bağlantısı uygun değil diyorlardı. Ben de koymadım bu sene. Ona da bir şey yazamadı. Hayırlı olsun deyip gönderdi ? 2 Yorum bağlantısı
Akan Belen 24 Aralık 2017 Paylaş 24 Aralık 2017 Hayırlı olsun kazasız belasız kullan abi. Buna da bulurlar bir kulp[emoji23] 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Aralık 2017 Paylaş 24 Aralık 2017 13 saat önce, Servet Aydın yazdı: 16 saat önce, Çağlar Bayur yazdı: sis farsız çatlak lastikle serbes dolaşımda, mıncıklanmayan araba tüvden rahat geçiyor Desene land kesin kalacak farını mıncıklamadı isen direkt geçer 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Aralık 2017 Paylaş 24 Aralık 2017 farını mıncıklamadı isen direkt geçerH7R xenon mıncık sayılır mı Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Aralık 2017 Paylaş 24 Aralık 2017 H7R xenon mıncık sayılır mı Hani benim h7r em? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Aralık 2017 Paylaş 24 Aralık 2017 3 saat önce, Mert Yeldan yazdı: Hani benim h7r em? Sabır bir erdemdir 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Aralık 2017 Paylaş 24 Aralık 2017 Allah sabredenlerle beraberdirHayırlı cumalar Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Aralık 2017 Yazar Paylaş 24 Aralık 2017 7 saat önce, Akan Belen yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız kullan abi. Buna da bulurlar bir kulp Buna da demediklerini bırakmadılar Akan. Yaranamadık, sis farı yokmuş. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Aralık 2017 Paylaş 24 Aralık 2017 16 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Allah sabredenlerle beraberdir Hayırlı cumalar Bu mesajı her kimki 1000 kişiye gönderir, sis farı yoksa xenonlu sis farı gelir Şimdi, Önder Özcan yazdı: Buna da demediklerini bırakmadılar Akan. Yaranamadık, sis farı yokmuş. İyi yaptık. Yine araba al ona da yapacaz. Misyon edindik sana salça olmayı 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Aralık 2017 Paylaş 24 Aralık 2017 sunroof yok diye üzülme bundan alacağız yılbaşında sana 3 1 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Aralık 2017 Yazar Paylaş 24 Aralık 2017 2 saat önce, Servet Aydın yazdı: Bu mesajı her kimki 1000 kişiye gönderir, sis farı yoksa xenonlu sis farı gelir İyi yaptık. Yine araba al ona da yapacaz. Misyon edindik sana salça olmayı Misyonlarcanız birleşip gelin. Kızan insan olsam farklı olurdu 11 dakika önce, Çağlar Bayur yazdı: sunroof yok diye üzülme bundan alacağız yılbaşında sana Ben dekupajla daldım güzelce kestim yerini açtım. Ayın kaçında gelir. 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Aralık 2017 Paylaş 24 Aralık 2017 (düzenlendi) 23 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Misyonlarcanız birleşip gelin. Kızan insan olsam farklı olurdu Kızan insanla da böyle muhatap olmayız, hatta hiç olmayız 24 Aralık 2017 tarihinde Servet Aydın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Aralık 2017 Yazar Paylaş 24 Aralık 2017 12 dakika önce, Servet Aydın yazdı: Kızan insanla da böyle muhatap olmayız, hatta hiç olmayız Nooldu şimdi, kazandım mı? Alıyor musunuz bana sis farı, bi takım Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Aralık 2017 Paylaş 24 Aralık 2017 Şimdi, Önder Özcan yazdı: Nooldu şimdi, kazandım mı? Alıyor musunuz bana sis farı, bi takım aldık zaten, ocakbaşında korlara atıp şiş çevireceğiz sıcağında 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Aralık 2017 Paylaş 24 Aralık 2017 Nooldu şimdi, kazandım mı? Alıyor musunuz bana sis farı, bi takım [emoji4]Yoo. Hâlâ kızdıramadık ki gönül almak için fiyoklu paket içinde sis farı hediye edelim 1 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Aralık 2017 Paylaş 24 Aralık 2017 Bak ben hiç kızıyor muyum. “Bagajda kalan adam” yazmışlar. Kim yazmış diye merak bile etmedim. Görmezden geliyorum çünkü görmedim biri ekran görüntüsü yollamasa haberim olamazdı. Görmüyorum zaten halen. Bagaj çok güzel gelsene 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Aralık 2017 Yazar Paylaş 24 Aralık 2017 2 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Bak ben hiç kızıyor muyum. “Bagajda kalan adam” yazmışlar. Kim yazmış diye merak bile etmedim. Görmezden geliyorum çünkü görmedim biri ekran görüntüsü yollamasa haberim olamazdı. Görmüyorum zaten halen. Bagaj çok güzel gelsene Eminim bu soru size çok soruluyordur, heçbek arabanın bagajında kalmayı nasıl başardınız? Kaldır arka pandizotu çııık 20 dakika önce, Servet Aydın yazdı: 42 dakika önce, Önder Özcan yazdı: Nooldu şimdi, kazandım mı? Alıyor musunuz bana sis farı, bi takım Yoo. Hâlâ kızdıramadık ki gönül almak için fiyoklu paket içinde sis farı hediye edelim Fiyonk olmazsa çok kızarım, hatta çok kızdım tamamdır. 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Aralık 2017 Paylaş 24 Aralık 2017 Bagaj kapağı kapanınca pandizot hareket etmiyor etse bile taş patlasın 10 cm yukarı kalkıyor cama değiyor. Tecrübe ile sabit 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Aralık 2017 Paylaş 24 Aralık 2017 Fiyonk olmazsa çok kızarım, hatta çok kızdım tamamdır.Az biraz daha kız Bagaj kapağı kapanınca pandizot hareket etmiyor etse bile taş patlasın 10 cm yukarı kalkıyor cama değiyor. Tecrübe ile sabit İtiraf.com 2 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 24 Aralık 2017 Yazar Paylaş 24 Aralık 2017 4 dakika önce, Mert Yeldan yazdı: Bagaj kapağı kapanınca pandizot hareket etmiyor etse bile taş patlasın 10 cm yukarı kalkıyor cama değiyor. Tecrübe ile sabit Hani bağajda kalan sen değildin, Gebzeliydi ??? Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 24 Aralık 2017 Paylaş 24 Aralık 2017 Hani bağajda kalan sen değildin, Gebzeliydi ??? Ya ben olaya şahit isem Yorum bağlantısı
Recommended Posts