Mehmet Göktürk 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Ali Gülmez yazdı: Düz 16 dan düz 17 ye geçmek çok mantıklı oldu artık ciddi farklar var çok fark yok ne var mesela? ince olan tamam kabul. ayrıca düz 17 eskisi ile aynı fiyat. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 8 saat önce Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) ProMotion Display - Dinamik Ada - 18MP Ön Kamera. Bu şeyler iPhone’nun düz model tasarım anlayışına aykırı. Gelmeleri iyi oldu. 16 P - PM’den geçilmez ancak düz seriden belki. Apple Intelligence ve yeni iOS sürümümü daha çok merak ediyorum ben. Son 2 senedir bu adamların yazılım tesliminde aksamalar var. Bu sene düzelteceğiz diyorlardı. Beta testerlar umutluydu bu çıkacak sürümden. Çok farklı bir çıkış yaptılar, bir şeyler test ediyorlar. Sadece Air serisine In-House C1 modem çipi getirmek ancak diğer tüm modellere In-House N1 Networking Chip getirmek ya da Air modele Pro Chip koymak ancak bunun neredeyse düz seri kadar pil ömrü verebilmesi falan. Pro modellerde ısınma sorunu artık kalkıyor ve arka kamera sensörü de çok güzel ancak ön kameranın kalitesi arttı, bunun da Selfie deneyimini değiştireceğini söyleyenler var. Apple uzun zamandır 12MP’den kurtulmak ancak tıpkı 12MP gibi fotoğraf çekmeye çalışmakla meşguldü. Ben 16 PM ile mutluyum henüz. 8 saat önce tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: çok fark yok ne var mesela? ince olan tamam kabul. ayrıca düz 17 eskisi ile aynı fiyat. Ekran büyüdü 120 hz geldi ön kamera selfisined yatay konumlandırmaya gerek kalmadı dikte iken kendisi ayarlıyor açıyı yekpare aluminyum kasa hem termal hemde batarya kapasitesi için ciddi avantaj getirecek 15 den 16 düze geçmek saçma idi ama düz 16 dan düz 17 ye geçmenin avantajları fazla Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 1 saat önce Paylaş 1 saat önce ben hep çift rakamları kullanıyordum neyse satılık 16 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 1 saat önce Paylaş 1 saat önce amerikada şöyle bir rapor yayınlandı. üst düzey çalışanlar daha iyi iş bulurken, yeni işe başlayanlar iş bulamıyor. yapay zeka birçok masa başı işin yerine geçti. bazı şirketler çok büyüyor ama işçi çalıştırmıyor. bunun sonuçlarının felaket olacağını söylüyorlar. Yorum bağlantısı
Recommended Posts