Çağlar Bayur Dün saat 16:04 Paylaş Dün saat 16:04 Mehmet Göktürk yazdı: İki kez Tim Cook u rezervasyonunuz yok diye almamış aynı ben, Rahmi Koçun arabasına randevu yazmıştım Yorum bağlantısı
Aydın Sert 13 saat önce Paylaş 13 saat önce İOS26 güncellemesi gelmiş. Yükleyen var mı? +/- nelerdir? Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 13 saat önce Paylaş 13 saat önce (düzenlendi) Aydın Sert yazdı: İOS26 güncellemesi gelmiş. Yükleyen var mı? +/- nelerdir? Az önce bildirimi geldi. Geliştirici sürümündeki arkadaşlarım pil süresinin iyi, nispeten güzel bir OS olduğunu söylüyorlardı. Sadece şu önemli, böyle majör güncelleştirmeler yapıldıktan sonra telefon arka planda indexlemeye devam eder. IOS 26'da bu biraz uzun sürüyormuş söyledikleri kadarı ile. Yani güncellemeyi yaptıktan sonra telefonun şarju 3-5 saat daha hızlı biterken aynı zamanda telefonda ısınmalar gözlenebilir. 3-5 saat sonra bi Hard-Reset çekip devam edeceğiz, problem kalmayacak. Her neyse, ben güncelliyorum. Gazamız mübarek olsun. Deneyimlerimi aktarırım. 13 saat önce tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 8 saat önce Paylaş 8 saat önce (düzenlendi) Çok fazla değişiklik yapılmış. Alışması biraz sürebilir. Şimdilik ısınıyor. Yukarıda dediğim indexleme mevzusundan dolayı olabilir. Geekbench skorlarını karşılaştırdım. Fark ya da performans kaybı yok. Preview gelmiş. MacBook gibi tek tıkla evrak imzalama yapılıyor. 8 saat önce tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts