Çağlar Bayur 15 Eylül Paylaş 15 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: İki kez Tim Cook u rezervasyonunuz yok diye almamış aynı ben, Rahmi Koçun arabasına randevu yazmıştım Yorum bağlantısı
Aydın Sert 16 Eylül Paylaş 16 Eylül İOS26 güncellemesi gelmiş. Yükleyen var mı? +/- nelerdir? Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 16 Eylül Paylaş 16 Eylül (düzenlendi) Aydın Sert yazdı: İOS26 güncellemesi gelmiş. Yükleyen var mı? +/- nelerdir? Az önce bildirimi geldi. Geliştirici sürümündeki arkadaşlarım pil süresinin iyi, nispeten güzel bir OS olduğunu söylüyorlardı. Sadece şu önemli, böyle majör güncelleştirmeler yapıldıktan sonra telefon arka planda indexlemeye devam eder. IOS 26'da bu biraz uzun sürüyormuş söyledikleri kadarı ile. Yani güncellemeyi yaptıktan sonra telefonun şarju 3-5 saat daha hızlı biterken aynı zamanda telefonda ısınmalar gözlenebilir. 3-5 saat sonra bi Hard-Reset çekip devam edeceğiz, problem kalmayacak. Her neyse, ben güncelliyorum. Gazamız mübarek olsun. Deneyimlerimi aktarırım. 16 Eylül tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 16 Eylül Paylaş 16 Eylül (düzenlendi) Çok fazla değişiklik yapılmış. Alışması biraz sürebilir. Şimdilik ısınıyor. Yukarıda dediğim indexleme mevzusundan dolayı olabilir. Geekbench skorlarını karşılaştırdım. Fark ya da performans kaybı yok. Preview gelmiş. MacBook gibi tek tıkla evrak imzalama yapılıyor. 16 Eylül tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Aydın Sert 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Dün gece yükledim. Yaklaşık 25-30 dk sürdü. Isınma, takılma, kasılma yaşamadım. Sanki daha hızlı geldi bana. Tam detaylı keşfedemedim henüz fakat yenilikleri sevdim. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Doğan Arşiray yazdı: E tamam, bir tane X, yani 10, birde 8 plus var etti sana 18, yar bana aman aman* Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Aydın Sert yazdı: Dün gece yükledim. Yaklaşık 25-30 dk sürdü. Isınma, takılma, kasılma yaşamadım. Sanki daha hızlı geldi bana. Tam detaylı keşfedemedim henüz fakat yenilikleri sevdim. Gün içinde illa ısınacaktır. Apple 3-4 gün kadar sürebilir bu ısınmalar diyor. Benim 16 Pro Max menüde gezerken yanıyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Eylül Paylaş 17 Eylül şu pinponda ilginç haa, her sene aynı modeli-yazılımı makyajlayıp yeniden çıkarıyor ve her dejavuda aynı sorunlar, pil bitiyor ısınma ve güncellemeyle düzeliyor, bunlarda planlı dejavu sorunlar sanırım, bunlarda güncelleniyor Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 17 Eylül Paylaş 17 Eylül Ali Cihangiroğlu yazdı: şu pinponda ilginç haa, her sene aynı modeli-yazılımı makyajlayıp yeniden çıkarıyor ve her dejavuda aynı sorunlar, pil bitiyor ısınma ve güncellemeyle düzeliyor, bunlarda planlı dejavu sorunlar sanırım, bunlarda güncelleniyor O eskilerde. 15 dakikalık şarjla 1 gün yetecek enerjiyi depoluyor. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Eylül Paylaş 17 Eylül İlkay Başaran yazdı: O eskilerde. 15 dakikalık şarjla 1 gün yetecek enerjiyi depoluyor. devrimsel desene, 8 sene önceki teknoloci Yorum bağlantısı
Kemal Korkmaz 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Gün içinde illa ısınacaktır. Apple 3-4 gün kadar sürebilir bu ısınmalar diyor. Benim 16 Pro Max menüde gezerken yanıyor. 2 ay beta sürüm kullandım hiç sıkıntı yaşamadım 16 pro max de 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 19 saat önce Paylaş 19 saat önce Çağrı Alaf yazdı: Gün içinde illa ısınacaktır. Apple 3-4 gün kadar sürebilir bu ısınmalar diyor. Benim 16 Pro Max menüde gezerken yanıyor. Yüklediğiniz "bazı" kötü yazılmış programlar arka planda iş çeviriyordur. Onların arka planını kapatın. TAbi bir de indeksleme illa ısıtır. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Mehmet Göktürk yazdı: Yüklediğiniz "bazı" kötü yazılmış programlar arka planda iş çeviriyordur. Onların arka planını kapatın. TAbi bir de indeksleme illa ısıtır. İlk ihtimal zayıf, yeni gelen sürümdeki Adaptif Güç özelliği zaten bunu kendisi yapıyor. Ben IPSW üzerinden 18.6.2 oradan da 18.7’ye döndüm. Direkt yükler yüklemez birkaç bug gözüme çarptı. Biraz bekleyeceğim. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağrı Alaf yazdı: İlk ihtimal zayıf, yeni gelen sürümdeki Adaptif Güç özelliği zaten bunu kendisi yapıyor. Ben IPSW üzerinden 18.6.2 oradan da 18.7’ye döndüm. Direkt yükler yüklemez birkaç bug gözüme çarptı. Biraz bekleyeceğim. Geçenlerde benim motosikletin markasına ait programı yüklemiştim. 1,5 gün içinde 20GB internetimi bitirmiş. Acayip de ısınıyordu durduğu yerde. Zayıf da olsa o ihtimal hep var maalesef. Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Emre Şimşek yazdı: Geçenlerde benim motosikletin markasına ait programı yüklemiştim. 1,5 gün içinde 20GB internetimi bitirmiş. Acayip de ısınıyordu durduğu yerde. Zayıf da olsa o ihtimal hep var maalesef. 20GB çok fazla. Hangi izinleri vermiştiniz? Bitirme projem bu mesele ile ilgili. Şu an üzerinde çalışıyoruz Haziran ayında teslim. Program, Android cihazlar üzerinde çalışıp diğeri uygulamaların izinlerini ve veri trafiğini kontrol edecek. Uygulamaların harcayacağı veri miktarını lokal olarak hesaplayıp eğer bu değerleri tampon aralıkları da geçecek şekilde aşarsa müdahale edecek. Bunun için bir yapay zeka modeli entegrasyonu da isteniyor. Şu an prototip geliştiriyoruz ekibimle. Kullanılacak hale gelince konusunu açıp paylaşırım, belki birilerinin işi görülür. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Çağrı Alaf yazdı: 20GB çok fazla. Hangi izinleri vermiştiniz? Bitirme projem bu mesele ile ilgili. Şu an üzerinde çalışıyoruz Haziran ayında teslim. Program, Android cihazlar üzerinde çalışıp diğeri uygulamaların izinlerini ve veri trafiğini kontrol edecek. Uygulamaların harcayacağı veri miktarını lokal olarak hesaplayıp eğer bu değerleri tampon aralıkları da geçecek şekilde aşarsa müdahale edecek. Bunun için bir yapay zeka modeli entegrasyonu da isteniyor. Şu an prototip geliştiriyoruz ekibimle. Kullanılacak hale gelince konusunu açıp paylaşırım, belki birilerinin işi görülür. https://apps.apple.com/us/app/hero-rideguide/id1367816907 Bu linkteki uygulamayı indirmiştim. Navigasyonla ilgili olduğu için arka planda yenileme açıktı.. İnternetimi emcüklemiş. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağrı Alaf yazdı: 20GB çok fazla. Hangi izinleri vermiştiniz? türkiye de telefon kullanmadığın çok belli Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Çağlar Bayur yazdı: türkiye de telefon kullanmadığın çok belli Yurtdışında 300GB internetim oluyor. 5G’ye rağmen indirme - FHD Film izleyerek 30Gb kullanmıyorum. Türkiye’de sadece sosyal medya ve mesajlaşma ile 50GB toz olup gidiyor. Hele KKTCell. İndirme hızının 200Kbps olduğu bölgede interneti 1 dakika açıp kapatmamla 1Gb internet gitti. 5 saniye. Büyük dolandırıcılık var, milleti soyuyorlar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 56 dakika önce Paylaş 56 dakika önce Çağrı Alaf yazdı: Yurtdışında 300GB internetim oluyor. 5G’ye rağmen indirme - FHD Film izleyerek 30Gb kullanmıyorum. Türkiye’de sadece sosyal medya ve mesajlaşma ile 50GB toz olup gidiyor. Hele KKTCell. İndirme hızının 200Kbps olduğu bölgede interneti 1 dakika açıp kapatmamla 1Gb internet gitti. 5 saniye. Büyük dolandırıcılık var, milleti soyuyorlar. biz rahatız tercih meselesi Yorum bağlantısı
Recommended Posts